Поредната за женкаря или неговата принцеса? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Поредната за женкаря или неговата принцеса?
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 3031 пъти
Знаете ли, от доста време следя историите тук, но никога не съм се осмелявала да пиша. Ето че и това време дойде. Ще се опитам да бъда кратка, защото дългите истории ме отегчават.
Момиче съм, още уча в гимназия. Живея в голям град и има едно момче, което може да се каже повечето на моята възраст познават. Красив е, умен, има финансови възможности... момичетата въздишат по него, момчетата му се дразнят.. разбираемо. Стига толкова подробности, схванахте. Та това момче учи в моята гимназия, имах го в приятели във фейсбук, но никога не съм общувала с него. Един ден той ми писа, от което аз бях доста учудена. Започнахме да си пишем иии изведнъж той започна да ме сваля, да се закача.. което е нормално. Аз си имам приятел от доста време, но това момче тотално ми завъртя главата. Може би се радвах, че той изобщо знае, че съществувам, че ми пише. Говорихме си по телефона, в училище тръгваше след мен понякога, поздравявахме се по 10 пъти на ден. Изведнъж просто полудях, в училище с моята приятелка само го търсихме, обикаляхме коридорите заради него... Друг път не съм полудявала така по някого, без да го познавам. Всички приятелки ми казват " остави го, той е женкар, сигурно се зарибява с още 10 ".. с течение на времето разбирах, че си е пишел с доста от познатите ми момичета в училище.. но с мен се държеше някак различно.. просто го усещам... не си въобразявам... Той е добро момче, много свястно, но всички мислят, че е надут и прост... Важното е, че мисля, че с мен се държи различно... Няколко пъти го режа, държа се по-студено... но той не се отказва.. а не е свикнал да му казват не. Случвало се е и да ми казва " как така ще ми кажеш", точно защото всички въздишат по него и му падат в краката.. но аз не съм такава, отстоявам си мнението и държа на себе си. Това, че не се отказва също говори доста. Сега не е в града, но ми писа първи.... и то 2-3 пъти.... странно е, че се е сетил за мен... може би не искаше да става нещо точно в края на учебната година, защото няма да е в града... и иска да се получи на есен... или се изплаши? Или всичко е просто в главата ми и мисля така само защото ми се иска да е така... Не знам, на някой случвало ли му се е както има прекрасна връзка, да дойде някой най-неочаквано и да му завърти здраво главата... Дори аз се чудя на себе си.. Стана доста дълъг пост, но нямаше как по-кратко да ви обясня. Ще съм благодарна на съвети и мнения.

18г,

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 926f106f7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Женкарите не са стока и трудно се отказват от многото жени. Ти пак можеш да си неговата принцеса, но пак ще си в харема. От опит ти казвам, била съм с такъв мъж, мислех, че ще го променя - няма такива работи. И замисли се, струва ли си да причиняваш това на приятеля си? Решението си е твое.

---Джеси---

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e77bccfceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Когато човек е влюбен / хлътнал, чува и вижда онова, което иска да види и чуе. Не очаквай някой тук да ти каже какво чувства момчето и да познае. Това си е между вас двамата. Може да те харесва, да си му интересна, защото му се дърпаш и по този начин го предизвикваш и го караш да те иска все повече. Така като чета, въпрос на време да се случи нещо между вас,а какво ще стане после, никой не знае. Гледай да не нараняваш човека до себе си.

Още нещо- според мен си го поставила не пиедестал и се подценяваш. Какво значи " странно е, че се е сетил за мен " ? Не е толкова недостъпен, колкото си мислиш, че е. Пишеш, че си отстояваш мнението и държиш на себе си и някак противопоставяш това с държанието на момчето. Защо? Може би той харесва точно това в теб, както казах интересна си му.
Не прави някои неща само за да си му интересна. Дръж се естествено- ако се радваш, че ти е писал, му го покажи, без да му падаш в краката, както казваш ти, макар че за мен този израз е смешен :)

Отговори си на въпроса защо се държиш студено с него- това някаква защита ли е или...да се отличаваш от другите? Не го прави целенасочено- можеш да покажеш, че някой ти е приятен и ти харесва, без да му "падаш в краката".

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2fab9b28ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Имаше много готин филм с такъв сюжет преди време...
Двама се обзаложиха и обекта на облога беше скромно момиче... и ... а бе холивудска романтика...
И както обикновено в Холивуд имаше хепиенд, в който тариката наистина хлътва...
Пожелавам ти го!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b0ea6ef4e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката до номер 2 : Абсолютно съм съгласна с първото изречение, както и с целия коментар де. Благодаря ти, но само за едно не си прав/а - аз не му падам в краката. Написала съм го малко неразбрано, както си отбелязал/а, но това е моя грешка, извинявам се. Може би в това е въпроса - аз не го поставям на пиедестал, нито подценявам себе си, имах в предвид, че се учудих, че ми се писал, защото по принцип момичетата го търсят първи, а не той тях... затова :) и аз не се държа точно студено, но не въздишам така открито по него, както другите момичета. В това е въпроса - показала съм му, че държа на него, но не съм готова веднага да му тръгна по свирката :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f82be0a22a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   №3, да, "Тя е върхът" (She's All That) се казваше.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 543d8871bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мислиш си, че е различен, защото така искаш да е. Повярвай и другите момичета, с които се е зарибява сигурно си мислят същото като теб. Моят съвет е да послушаш приятелките си и да го зарежеш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4b6be45dfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не си тръгнала по свирката му веднага а, може би по късно ще му тръгнеш а, кой знае може и свирка да му направиш... не се занимавай с този.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 61dc8cb140
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Именно факта, че не се отказва показва, че е непукист и женкар най-вероятно. Всички свестни момчета, които познавам НИКОГА няма да тръгнат да свалят обвързано момиче. Ако пък ги отрежат категорично, ще се отдръпнат, защото уважават личното пространство на момичето. Казвам го, защото и аз по принцип постъпвам така. Не мога да преценя това момче, но ми звучи като типа момчета, които не понасям-надут, елементарен, арогантен, няма срам и абсолютен непукист що се отнася до момичета.

А и, наистина ли искаш да причиниш това на приятеля си? Мен ако някоя такава, , популярна" жена ме потърси и имам сериозна приятелка, бих най-вероятно я отрязал на момента.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker