Не искам да живея така! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121330)
 Любов и изневяра (29741)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не искам да живея така!
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 1850 пъти
Момиче на 16 години съм, имам приятелки и добри родители-на вид всичко е идеално нали??? Баща ми не ходи на работа от 2 месеца, нямам други роднини-Баби или дядовци.. Имам леля, но тя неможе да помага. Майка ми не ходи на работа по болест от дълги години, разчитахме на баща ми за всичко. Но вече неможем да плащаме сметките, заборчиляхме по магазините и нямат и стотнка за да ми дават за надоло и ходя без пари, но не се оплаквам! Това което ме мъчи е тъгата им, баща ми се опитва да е силен, но виждам в очите му че не издържа, майка ми реве и иска да се самообива, аз имм
давам подкрепа, но не издържам вече да ги гледам така, чувствам се притисната и безсилна и аз като майками не искам да живея! Когато излизам с приятелки, , уж'' забравям, но уви-Всички мои приятелки си имат гаджета, а аз не съм имала никога до сега и никой не ме харесва, нито се зарибявам с някого. Висока съм 1. 75 и тежа 63 кг, но всички момчета гледат на мен с насмешка сякаш съм единствената дебела... Гледат ме с презрение заради тялото ми, а приятелките ми са обсипвани от красиви комплементи относно тялото. Днес се опита гаджето на едната ми фр да ме сватосва с негов фр-мн грозен и дебел, като каза тъкмо си отивате(намек за килограмите ми )...

Това живот ли - В къщи притисната и живееща в страх че утре майка ми може да се съмоубие или баща ми да направи някоя глупост от бедност, а навън сред хората - Неприязъм, обиди, надсмешки и грозни коментари.. И без любов! Така ли ще съм цял живот толкова ли съм грозна че никой не ме харесва??? Не съм първа хубавица, но не съм и грозница... Живота е тежък и вече нямам сила да го живея, бях чула веднъж че Господ не дава изпитания с които не можем да се правим-Аз немога да се справя с моите, защо ми ги дава чувствам се уморена и сама!! Това е напълно реална история от Ралица, живееща в малък град почти село! И извинете за дългия пост, но приятелката ми беше така добра да ми даде компа за да си изкажа мъката.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: c8ad6f57ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, не си дебела! Стига с глупости. 175 см и 63 кг. са перфектни! Просто си в малко село, където явно си и единствената висока сред момичетата. Вярно, те при 160 см. и 50 кг. може да изглеждат по-финни, но не са, а просто са ниски. Не се занимавай с глупости и ги остави да се развиват. Аз съм жена с точно твоите мерки и не мога да се оттърва от комплиментите на мъжете.

За материалните проблеми - имаш причини да се притесняваш. Не се занимавай с майка ти, явно е лабилна психически освен всичко, а вземи и с баща си говори - решете, какво да правите. Предложи му дори да станеш частна ученичка и да почнеш работа. На 16 имаш право да работиш с позволение на родителите. Може да помагаш в магазин след училище, но най-вероятно няма работа във вашето село, нека баща ти отиде в София или друг голям град да поработи на строежи, някаква работа и като стъпи на крака да те вземе и теб. Можеш да работиш като келнерка, продавачка и да си взимаш изпитите и да завършиш. В града ще си намериш и почитатели.
Майка ти я щадете, давайте пари и толкова, но тя е в момента по-скоро товар. Когато си стъпите на краката, може да я вземете. В града има и по-лека работа, какво точно ? има?
Жал ме е за теб, защото с нищо не си виновна, но това е положението - трябва да почнеш работа.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 90a80eb77f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1, 75 63 кила, "дебела"? XD в грешка си голяма... А за това относно живота ти - не се предаваи, окуражаваи маика си и баща си постоянно, потърси някаква лека работа за теб ако може ( знам че има огромна безработица), живота продължава. Изобщо не обръщаи внимание кои какво говори за теб, това е наи малкия ти проблем. Надявам се да излезете от тази ситуация бързо.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1c420ffe58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не се предавай мила! Не обръщай внимание какво говорят! Поговори с баща си да започнеш някаква работа, както казаха преди мен и се подкрепяйте. Пожелавам ти много успех и най-скоро време всичко да се оправи!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker