Пропуснах ли шанса си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Пропуснах ли шанса си?
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 1512 пъти
Ето я и моята история-аз съм момиче на почти 17, преди три години се запознах с момче, с 5 години по-голямо от мен, което веднага прояви интерес към мен и двамата успяхме да се поопознаем още на същия ден, в края на който си разменихме skype/facebook, тел. томер.. ЛИчеше си, че наистина ме харесва и от този ден нататък не спря да ме търси-всяка свободна секунда ми пишеше и канеше да се видим за втори път.. тогава обаче аз бях още малка, нямах още 14 дори и... честно казано, страхувах се.. постоянно отменях поканите, измисляйки си глупави оправдания, или ако се осмелявах да приема, на следващия ден се оправдавах отново.. беше ме страх.. просто защото аз бях малко, несигурно в себе си момиче.. още дете, а той беше доста отракан 18-годишен.. аз тепърва влизах в гимназия, а той вече оттам излизаше.. минаха две години и половина, през които той все пак продължи да ме търси, да ми звъни, да ме кани.. но.. аз бях решила да не се срещам с него, а и ми бяха в главата много лични проблеми.. и ето сега, когато нещата в личен план при мен са много по-спокойни, когато съм вече почти на 17 и чувствам, че няма от какво да ме е страх вече.. започнах да обръщам внимание на всичките му опити досега.. и как за толкова време той настояваше, и настояваше.. усетих как искам този човек в живота си, дори се престраших и се срещнахме няколко пъти на кафе.. но всичко беше вече различно-не се държеше като преди.. бях твърдо решена да си го спечеля пак, но правех много неуверени крачки и... наскоро разбрах, че вече си има приятелка.. от три седмици.. почувствах се много гадно, търсех го, вече не отговаряше.. , а преди пишеше пръв, само щом ме видеше на линия.. и.. написах му за последно-как ми се иска нещата да бяха по-различни и че има много неща, които не знае.. и той отговори.. от доста време насам той отговори.. написа просто.. -Съжалявам.... Това ли е краят? Трябва ли да се примиря или да започна да правя това, което той правеше толкова много време досега без успех.. дали имам шанс да му припомня какво значех за него.. или да оставя всичко?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1ba8c18115
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам какво да ти кажа, може и да си изпуснала шанса ти, все пак птицата каца на рамото само веднъж, но може и да не е така, има и малка вероятност още да не те е напълно забравил. Наистина ли обича приятелката му? Ако наистина я обича, най-добре го остави. Опитвай да му пишеш, но ако все не ти отговаря, или въобще никакво внимение не ти обръща, просто го остави.. Дори и да си изпуснала шанса ти, това поне ще ти бъде за урок за друг път.
*Яса

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: aeec2f3d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Предлагам ти да го оставиш, щом вече си има приятелка, явно я обича и неиска друг човек в живота си. Преди той е правил всичко за теб, но ти си била малка, не си ги разбирала тези неща. Още си тинейджърка, момчетата идват и си отиват.. Останете си приятели, знам, че ти е тежко но ще го преодолееш. :) Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker