Несподелената любов убива! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Несподелената любов убива!
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 1967 пъти
Аз харесвах едно момче от 4 години след което започнах да изпитвам (и още изпитвам) чувство което никога не съм усещала, но за съжаление и тази любов е несподелена! Това е едно неописуемо чувство което сам изпитвала към едно момче(то беше с кафяви очи).

С него сме в едно училище от приятелки разбрах че ме харесва след известно време ми предложи да станем гаджета (бяхме но само за 1 месец, но той беше срамежлив като мен). Лошото беше че и най-добрата ми приятелка беше влюбена в него. Това ме измъчваше и може би до една степен нещата не се получиха и заради чувството ми за вина. По-късно разбрах че той е разговарял с моята приятелка и и казал цитирам "Ако беше казала по-рано че ме харесваш нещата щяха да са по-различни" това ме потресе! Той нямаше смелостта да ми каже че иска да скъсаме и накара своя най-добър приятел да го направи (така ми стана още по-гадно). След раздялата ни той веднага се обяснил в любов на приятелката ми и и предложил но за да не ме нарани тя отказала (тогава още повече съжалих че съм и причинила това). След като доста време размишлявах реших че не си струва да страдам заради него но всеки път когато го видя нещо в мен трепва, но когато чух че се е целувал с моя приятелка (не много близка) още докато сме били заедно започнах да ревнувах. Когато го видя искам да го прегърна но знам че е невъзможно! Някой ден ще се влюбя в подходящия човек но никога няма да забравя първата си любов и никога няма да изпитвам същата толкова силна любов към него!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 79912a2d92
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спокойно така си мислиш сега, че няма да го забравиш. Дай си време, ще намериш човек, в който ще се влюбиш и това ще остане само спомен :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 83cf5751d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не унивай :) Горе главата! Към казаното от номер 1 допълвам, че не е бил правилният за теб човек и си е играл с чувствата ти. Казваш, че си го харесвала от 4г., но ми се струва, че не си го познавала добре. Срамежливите донякъде са сладки със своята притеснителност, но да, поне да се беше осмелил да скъса с теб направо, без посредници, глупаво е иначе (защо му е да намесва приятеля си във вашите отношения? ). Най-силно впечатление ми направи, че като не се получи с едната, веднага започва да се занимава със следващата, т. е. превъзмогва приключилите си връзки мн бързо, сякаш за него не са били нещо важно. Надявам се да порасне и да осмисля по-добре действията си, да се устреми към истинската любов, а не към връзки колкото да не е сам, да осъзнае, че тези две красиви думи „Обичам те” не се изричат ей така към всяко същество и да върти по няколко момичета наведнъж. Дано някой ден да откриеш дългоочакваното и търсено съкровище, но дотогава запази себе си и волята си! :)
Момиче на 16

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker