Животът не е честен :x - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Животът не е честен :x
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 3341 пъти
Не знам точно дали имам проблем и дали искам съвет, но няма да откажа. Момче на 18 години съм и се занимавам в момента със спорт. Обзет съм от някаква омраза, защото гледам как изоставам във спорта. Занимавам се с фитнес от доста време и доста връстници също. Но за съжаление тялото ми е грозно, не съм дебел нито пък много слаб, но затва пък просто нямам напредък. Колкото и дълго да се занимавам не се променям. Постоянно гледам как всеки ме задминава, как всеки ми се пресмива че нищо не постигам :@.

Подлагам се на ужасно тежки тренировки, но без резултат. Нямам го може би гена. Гледам постоянно всеки как се развива и става по-добър и с по-красиво тяло от мене. Направо изгарям отвътре, защо трябва да е така, защо след като съм пролял толкова пот и съм минал през какво ли не, няма никъф резултат. Сигурно ще си речете то тва проблем ли е?

Ааа представете си как давате всичко от себе си и много повече и въпреки всичко не постигате нищо. Представете си как отстрани някой ви казва "Много си слаб, толкоз време блъскаш,а дори хора дето не тренират са по- добри от тебе." Не искам да се отказвам, не съм някакъв маниак, но просто искам тяло. Не съм гей( ако някой си е помислил че си падам по мъжкото тяло) , просто искам аз да си иам тяло и да мога да се фукам с него. Имам чувството че и човек мога да убия от тоя гняв който се е насъбрал в мене. Аз не мразя тези хора който ми го казват това защото си е напълно вярно. Просто ме е яд че в нищо нямам късмет и успех...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: 3623690ffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж аз съм момиче и те разбирам. Само не мога да разбера защо се трудиш толкова просто спри... не ми е ясно заради момичетата ли го правиш? Ако е така не мисли толкова има момичета които ще те харесат такъв какъвто си... не се мъчи... но все пак ако решиш продължавай... желая ти успех :)

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 7dfa6027d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   (От автора) Правя го за себе си, тва ми е мечтата.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: f855972825
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Приятел сега ще ти кажа нещо и се надявам да ме разбереш наистина! ;) Аз съм мъж на 26 г. и винаги като тебе съм искал да имам хубаво тяло и постоянно тренирах, ходих и по фитнеси, и за разлика от теб аз имах изключително бързи резултати без никаква химия и без никакъв режим на ядене. Обаче има едно голямо НО. Какво ще постигнеш с това? Поне аз си мислех, че като имам голям бицепс, "плочки" и "кофа" момичетата ще прибадат като ме видят, но истината е че това никак не е вярно. Истина е че повечето момичета се заглеждат по такива с хубажо тяло, но когато седнат на масата с него да поговорят и видят, че на втория етаж е празно, те губят изцяло интерес към него. Друг е въпроса, че дори и да си най-голямата "клечка", ще си много по-привлекателен за едно момиче, ако знаеш как да я я впечатлиш и да я накараш да се чувства добре, а това не се тренира във фитнеса на лежанката. Повечето хора, които ходят на фитнес (казвам повечето от мъжете, а не на 100%) страдат от комплекси за малоценност и се опитват да ги избият точно там като си мислят, че колкото са по-яки толкова са по готини. Това са две различни неща. То по твоя въпрос, не знам ти с каква цел точно го правиш, ти сам си знаеш, но замисли се върху това, което ти казвам. Само да добавя още нещо. Преди имах наистина хубаво тяло и въпреки това нямах самочувствие, а сега съм "хилав", ако мога така да се изразя, но се чувствам много по-добре, защото не мускулите са важни да ги имаш, а човек до себе си. Надявам се, че съм ти помогнал по някакъв начин. Успех преди всичко! ;)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 0bf33319a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бивша гимнастичка съм. Ще ти кажа едно - отпусни се, не се настървявавай на всяка цена. понякога при силно желаение организмът си има свои механизми за съпротива. не се заглеждай по чужди успехи а приеми, че с търпение ще постигнеш резултат. няма да закъснее, повярвай ми. Просто ти трябва време и постоянство, не инат. В краен случай се сдобри с тялото си и се уважавай и приемай такъв, какъвто си. не се самонавивай, защото едно е да се възприемаш сам, друго е някой те гледа отстрани.
Успех и постоянство, но без прекаляване !!!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 7dfa6027d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   (От автора) Почвам да го проумявам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker