Лош кошмар - самоубийство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Лош кошмар - самоубийство
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2048 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 14 г. , 8-ми клас и искам да ви споделя какви побъркани неща сънувам. Първо да ви кажа че страшно много искам да се върна в старото училище и мисля за него постоянно, и чак започвам да го сънувам.

Сънувах че съм отишла в старото ми училище и съм влязла вътре, но чистачките са казали че ще викнат директорката да дойде да ме изгони и са тръгнали да я викат. През това време аз съм тръгнала към физкултурния и тъкмо да вляза, точно пред вратата съм се самоубила и си спомням че в съня само кръв виждах. После някак виждах как като съм се самоубила и всички за дошли и са ме видели как лежа на земята. Това е, разказах ви го накратко, но е 2 пъти по-дълго. А всъщност там не ни дават да влизаме защото вече сме "външни ученици" и ни гонят и ни се карат и наистина така стана в съня.

А аз много искам да влезна вътре и да се върна там да уча, но мама и тате не искат да ме върнат там и сега доста съжалявам и се депресирам и понякога се питам защо живея... Толкова ли е трудно родителите ми да ме върнат пак там... толкова ли ще им коства??? Не мога да си го обясня това, аз това искам, друго не искам, за Коледа това исках, за рождения ми ден това исках, и винаги ще го искам, защото върна ли се -сигурна съм че всичко ще бъде наред, както преди. Струва ми се че родителите ми не искат да съм щастлива... :( защото аз само това искам за да стана наистина щастлива, и винаги се питам " толкова ли много искам "... то дори е безплатно... не струва пари... ;( ;( ;( по-добре да умра ако продължава всичко така... И това беше възможно най-гадния ми сън... а има още куп такива... подобни... и пак свързани с училището... аз от 15-ти септември до сега се съсипах (6 м. )... нито ям както трябва, преди даже изобщо не докосвах храна, като видя ми се повръщаше, постоянно ме боли корем, тръгна да повръщам ама няма какво... постоянно ми се спи, и колкото и да спя не мога да се наспя... изобщо не ми се става от леглото... постоянно се разстройвам и плача, постоянно ме боли глава и ми се вие свят...

Понякога и вдигах температура така безпричинно и като заспя и ми се привиждат слонове, светулки, хамбургери, и че някакъв ром ми предлага да си взема сандвич и тн.... Никой не знае как се чувствам... просто е неописуемо... страх ме е от себе си... Помогнете ми, моля ви се, не издържам вече...!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: dcf6de1218
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Как може от едно даскало да се депресираш толкова?? смисъл споко тва е само едно даскало сигурен съм че и в новото даскало ще свикнеш :)

Дени, 13 години

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e101a84d88
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Но каква е причина по която искаш да се махнеш от новото училище и да се върнеш обратно в старото? Обясни ни и можем да те съветваме как да постъпиш че да се чувстваш добре и в новото. :) Защото не мога да разбера с какво можем да ти помогнем. Може би търсиш подкрепа и имаш нужда да споделиш. Но добави малко повечко информация. :)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b841713434
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   "Някакъв ром ми предлага да си взема сандвич"
Хахах. В смисъл, че виждаш бутилка с алкохол, която ти предлага храна? :D

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c40ff27c32
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто си в кофти период. Опитай се да не мислиш много за случващото се, карай го ден за ден. Постепенно ще свикнеш, даже ще ти хареса.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8197a62235
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Оф боже.. първо не разбирам наистина какво му е толкова специалното но старото ти училище.. училище като всяко друго- стоиш в него половин ден и учиш! Второ- мисля че здравословните ти проблеми не идват от това че искаш да се върнеш там (както при малките деца които искат някоя играчка да им се купи-искат плачат искат сърдят се ама на края млъкват), не всъшнаст ти си разбрала всичко това но продължаваш да си втълпяваш че някакъв "ОГРОМЕН" проблем да ама искам да ти разкрия една тайна- НОВА НЕ Е ПРОБЛЕМ! Ти спокойно можеш да си учиш и в новото училище вярно след промяната настъпва мамент в който ти липсва всичко но той лека полека отминава ТИ ПРОСТО СИ ВТЪЛПЯВАШ МОЕТО МОМИЧЕ!!! Казвам ти го като лекар! Започни да живееш нормално или ссамо опитай не можеш да живееш еднообразно. Дори и вашите да те преместят и да си мислиш че ще бъдеш щастлива няма да е така ще се появи друг проблем и това е така защото ти си такъв човек! истински щастливите са хората които оценяват това което имат а не искат и дори те имат проблеми защотто човек без проблем няма (дори той да е че не може да намери буква на клавиатурата)!
Ако не искаш не ме слушай но един ден ще разбереш че съм права защото какво ще направиш когато завършиш училище.... ще изпаднеш в криза и ще искаш цял живот да си ученичка.. хах... не може вечно да ти се угажда.. има период в който ще осъзнаеш че порастваш и вече не можеш да се държеиш нкато малко дете.. за мен този период беше много труден има и друг в който ще осъзнаеш че остаряваш и децатати заемат твоето място... и той е много труден... но живота не е лесен и трябва да се научим да го живеем защото в крайна сметка за това сме родени.. :)
Е, дано да съм ти помогнала.. ако не съм.. е поне опитах, но все пак се замисли над думите ми, ако все още се чувстваш така говори с вашите те ще знаят какво да направят! :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f4dd1d0356
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравей. На 13 години съм, за 7 клас. Преди около две години трябваше да се преместя в ново училище, защото старото беше до 4 клас. Отначало много се радвах, че ще се запозная с нови хора- по принцип съм много общителна и лесно намирам приятели. Но вечерта преди 15 септември се изплаших много за това как ще ме приемат там. Заспах в 2 през нощта и се събудих в 4 сутринта. Стоях като препарирана и не можах да стана от леглото, нямах никакво желание да отивам на това място където не познавах АБСОЛЮТНО никой! След това се сближих с най-сухарското момиче първия ден и като двете бяхме височки и всички решиха, че и аз съм като нея. Слава Богу оправдах това и нямах никакви проблеми със съучениците си. Не помня точно как се сближих с тях, но помня, че старото училище на втория ден вече изобщо не ми липсваше. ;) Успех и дано се отпуснеш и почувстваш по-добре! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 36daf97540
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може би е период, важното е да не мислиш за миналото а да стоиш в реалността. Аз също съм на 14 години, за 8ми клас (момиче) и да ти кажа и аз доскоро бях изпаднала в депресия. Сънувах някакви убийства, на приятелите ми, моето убийство и самоубийство.. но си казах преди да си легна '' това няма да го сънувам повече, а като се събудя ще си прекарам страхотно деня'' и ден по ден всичко мина :))

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9e27cda86d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От авторката - сега през ваканцията съм много по-добре и ако сънувам то ще е нещо хубаво и настроението винаги ми е на мах. ОБаче кто се сетя, че идва 15-ти. 09 не ми се мисли, все едно е дошъл края на света. А това мислех да го добавя май-юни месец, защото беше постоянно така. А и отгоре на всичкото съм сама ама чисто сама последните 2 месеца и изперквах там, ту е ми адски гадно, ту ми стане някакво забавно и се смея без причина просто имам чувството че ако бях поседяла още 1 месец бях тотално да изперкам и просто щях да съм за психиатър. Сга съм много по-добре в моя си град ( на далече от там) при семейството ми, роднините ми, и всички мой приятели и ми е страхотно, но това ще продължи още 1 месец и после пак ще ми бъде мъчение... Не искам да се сещам

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e0e04aead3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Отново започнах да се побърквам, а още и yчебната година не е започнала...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 12 дни
hash: 411ab85ad9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Знаеш ли, много бих искала да се запозная с теб или да си пишем. Ти ми напомняш за моите подобни проблеми, с които така и не можах да се справя и нико? не можеше да ме разбере. На 18 години съм и се казвам Маги. Знам, че ще прозвучи смешно, но всяка година страдам за миналата или за по-миналата т. е сега сме 2013, а аз искам да въа 2012. Ето така от 3, 4 год насам. Просто имам хубави спомени, искам да върна приятелите си, не обичам да започвам на ново, защото всяко начало ми е трудно и т. н. Най- голямото ми желание е да върна 2010г не съм имала по щастлива год от тази.. усмивката, приятелите, момчето което не спирам да обичам дори и сега, когато имам връзка от година и 8месеца, искам да върна себе си.. Вече нищо не е същото като тогава. Сега се разлагам просто, писнали са ми всички, не знам какво е радост, усмивка и т. н Искам времето назад да върна и нищо друго не може да ме направи по-щастлива.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker