Изчервявам се когато говоря с момчета.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Изчервявам се когато говоря с момчета..
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 3119 пъти
Здравейте,
Моля ви да се отнесете сериозно към проблема ми.
От 1 до 5-ти клас търпях психически тормоз от съучениците си. Повече не издържах и се преместих в по-голям. Там средата беше по-различна, имаше идиоти но бяха по-малко.

От всички интриги в които ме вкарваха се затворих много сериозно в себе си. При такива моменти човек става срамежлив и плах, не може да говори спокойно с другите и т. н. Това е от страха да не бъде отхвърлен, защото ако бъде той ще се чувства изолиран от света.

От началото до края повечето от хората се държаха много добре с мен, а тези които не бяха комплексари който почти никой не харесваше. Но накрая се случиха едни неща който просто промениха мнението им за мен и ме изкараха една..

Понеже съм стеснителна и винаги когато започна да общувам с по-отворен човек се сдухвам. Но най-вече от момчетата. Красиво момиче съм, има доста момчета които когато започват да разговарят с мен се притеснявам и аз се отпускам и говоря нормално, но когато разговарям с по-отворено момче се ИЗЧЕРВЯВАМ.
Имаше едно момче в класа ми до което ме сложиха да седна и той ми зададе въпрос от урока, аз му го казах и естествено се изчервих. Той има ужасен характер, лигав е и т. н. Никой не го харесва, постоянно не бута при момичетата и накрая все седи сам. Помислил си е че го харесвам и започна да ме закача, не му обърнах внимание и той ме обиждаше, постоянно ми се буташе и т. н.

Няколко месеца след като всичко утихна, станаха едни бъркотии. Приятелка на моя приятелка харесваше едно момче от другия клас. Ние имахме един час с него и тя ме помоли да седна около него за да видя дали той я гледа. Когато влезнах в стаята той ме зяпаше. Имаше и предишни подобни случай но си мислех че си въобразявам. Преди да започна часа всички се разпитваха къде искат да кандидатстват и той се обърна към мен и ме попита. Аз се изчервих той се обърна на другата страна. На следващия ден разбрах че от няколко месеца ме е харесвал, но не е знаел дали и аз го харесвам и мислел да ми предлага! А другото момче като разбра започна да ме обижда и да говори неща зад гърба ми, а момичето нищо не направи, и Слава Богу.

Всичко свърши, повече няма да ги видя. Но как да се справя в бъдеще? В новия ми клас ще има 16 момчета. Само това ми трябваше.. Моля ви модератори и читатели. :) Помощ! :-)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: c2da56b71b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Интересно, може би не обръщай внимание на онези идоти просто си седи и си мълчи това най- ги боли

ами за момчетат просто не си мисли лоши неща просто говори с тях сякаш говориш с момиче и така... „ дано съм помогнала

ели

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 69e2c36a93
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Автор : Извинявам се за правописните грешки : На четвъртата редица ''притеснявам'' - притесняваТ
И : Никой не го харесва, постоянно Се бута при момичетата и накрая все седи сам. :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 69e2c36a93
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Начинът се казва непукизъм, безсрамие и дори гьонсуратлък. Малко повече самочувствие и доза нахалство понякога, ще ти решат проблема. Освен това не издребнявай много и не прави от мухата слон. Случило се, случило. Едва ли някой го помни освен теб. Пък и както се казва-триста видели, трима разбрали. :]

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 76bce4fcae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз имам приятелка със същия проблем! Но има начин да се справиш. Помисли за момент, че околу теб няма никого и че си сама, само за секунда и ще ти стане по-добре. Успокой се както номер 1 ти каза -дръж се все едно говориш с момиче!
Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7345e8c4a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Оо, познат проблем. Аз мисля, че тормоза много ти е повлиял. Аз също бях подлагана всеки ден на психически и физически тормоз от бившия ми клас - биеха ме, обиждаха ме, газеха ми якето /например/, имаше едни момчета, които ме спишваха в ъгъла и ми биеха шамари.. учителите нищо не правеха, даже ме мразеха, защото бяхме подавали 2 пъти жалба до директора, който също нищо не направи.. тормозеха ме 3 години така, а пък и на втората започнаха и от другите класове да ме причакват и да ме бият.. беше страшно.. поне след 7-ми клас се измъкнах, кандидатствайки в друго училище.. приеха ме /сега съм за 9-ти, но съм тръгнала една година по-рано/.. там сега също не ме харесват, но е по-добре от преди. Аз също бях станала по-затворена и ме беше адски срам от момчетата, най-вече момчетата, които харесвах. Лошото е, че ти чак се и изчервяваш. Разбери, че не трябва да се притесняваш, още повече щом си хубаво момиче. Трябва да придобиеш малко самочувствие. Ако толкова се притесняваш, пробвай първо на интернет да общуваш с момчета. Там поне няма да те виждат и ще можеш да се изчервяваш колкото си искаш. Но не забравяй реалния свят! Там първо говори с не толкова „отракани“ момчета, след това с малко по-готини, след това с още по-готини и така.. трябва да опитваш, защото само с трениране ще оправиш проблема. Ако не стане първия път, опитвай отново, докато не стане. По-често говори с момчета - по интернет, в реалния живот. Трябва да оправиш проблема, защото от личен опит знам колко е лошо това.. Успех!
*Яса

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 69e2c36a93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря за съвета *Яса, ами ще пробвам дано проработи :-).

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e2cdde4ce9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма от какво да се притесняваш. То и ние се притесняваме ;дд

Дени, 13 момче съм. ;д

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 69e2c36a93
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Мерси Дени, но аз се притеснявам от момчета които не се притесняват. Моля ви пишете коментари :)).

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9b131c3427
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз бях същата и те съветвам да смениш обкръжението си, казваш че няма да ги видиш повече, значи ще стане, но гледай тези с които дружиш да са по отворени, но не кифли (познават се). Сприятели се с такива, които знаят как да отговорят, ако някой ги обижда или такива момичета, с по-мъжко държание(имам предвид да може рита :D (знам, че някои няма да го одобрят, но имам предвид такива момичета които могат да се отбраняват), да се държи по нахално и т. н. , но пак ти казвам да не са кокони или кифли. След като смениш обкръжението си и ти ще се промениш може би и ще спреш да се изчервяваш. Аз бях така и всъщност без никой да ми дава съвет се промених заради новото си обкръжение (или по-точно новите ми НДП). Пробвай, дано да съм помогнала )

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b2723fbcff
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това са срама го разбирам и аз съм такъв. Момче или момиче няма значение СДУХВАМ се ужасно много, не ме подиграват, нищо не ми правят просто се вцепенявам

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: dcf8052cb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Няма да се срамуваш нито да се притесняваш, изглежда си по - срамежлива, но това не е кой знай какъв проблем, мисля че ще го преодолееш с времето или пък ако не - не е чак толкова фатално, просто се отпусни, няма страшно :))))

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f204ff766c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   оф а пък аз съм на 12и харесвам едно момче на 14от нащо даскало една приятелка му казала и сега като се разминахме по коридорите и той ме бутна нарочно дали ме харесва моля ви помогнете не знам как да се държа страшно много го харесвам

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker