Любов от разтояние - срам и терзание, момиче мечта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Любов от разтояние - срам и терзание, момиче мечта
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 3709 пъти
Еми значи запознах се в интернет с едно момиче което е от друг град и двамата сме един вид от двата края на България далеч един от друг. Писахме си известно време разменихме си няколко снимки открихме общи неща един за друг и така взехме че се харесахме много. Ежедневно си пишехме, но сега в момента няма възможност да влиза в скайп да си пишем и ми каза да и звъня за да си говорим понеже пък и тя няма ваучер на тела и както и да е.
И от тогава е минала почти една седмица а аз още се чудя да и се обадя ли какво да и кажа какво да си говорим, защото това не е като по скайп. Това ме терзае всеки ден и не знам какво да правя. Аз искам да и се обадя но супер се притеснявам от това защото ние сме се виждали само на снимка и сме си писали и при мисълта че ще я чуя за пръв път много се притеснявам.
Мисля че е нормално като всяко друго момче да забиеш когато говориш с момиче особенно като го харесваш и не си го виждал. Тоя моя срам явно се дължи на това че не съм имал много гаджета (1 само).
Също така тя ми беше споделила че има роднини в моя град и че ще дойде това лято да се видим, но така и не стана поради някви семейни проблеми, но ми обеща за другото лято да стане.
И така ще помоля ако може повече хора да споделят дали са си писали с човек който харесват и е от друг град, как е бил първия разговор по телефона и накрая стигнало ли се е до среща. Изобщо всичко всичко как се е развивало, това може да ми даде някакъв кураж, направо съм като гипсиран.
Много ви се моля да ми отговорите с адекватни отговори и да ми помогнете да се престраша.
То едно и че съм малко срамежлив, но и при мисълта колко е красива направо ЦПУ-то ми забива и не знам какво да и говоря.
Сори че не съм написал темата много подробно, всъщност я бях написал супер готино и подробно но без да исках затворих страницата и се изнервих, и сега това го написах на бързо - дано наистина ми помогнете.
АЗ 17г. - Тя 16г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2de42f8df4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз бях така допреди няколко дни. АЗ съм момиче и като теб се запознах с едно момче, което много харесах и така започнахме да си пишем. А за срещите:да уговорихме си среща и сега след по-малко от месец ще отида при него тъй като му обещах че ще се видим, така че не трябва да се страхуваш! Действай! Обади и се и и кажи.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a3ddd61b7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом ти е дала номера си, значи иска да я потърсиш! Не се чуди, а и звънни, няма от какво да те е срам. Да не хване накрая да си помисли, че си я забравил.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5f39a01d9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Обаждай се естествено! Ще ти е притеснено най-много в първите 5 минути, после ще се отпуснеш и след време няма да искаш да спреш да си говорите! :) Ако ще ти е по-лесно запиши си на едно листче няколко въпроса, които да я накарат да ти разказва нещо.. не си споменал каква е причината да не влиза в скайп, но ако е на море можеш да я питаш как си прекарва, какво прави, ако учи - как върви ученето, ако е при роднини, как си прекрарва там, какво прави. Ти най-добре знаеш какво да я питаш и лека полека и ти ще се отпуснеш, няма какво да му мислиш, ами я си представи като трябва да се срещнете? :))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 807050f1b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ами и аз се запознах с моя приятел в нета- От различни градове сме разстоянието е 228 км но от март се срещаме

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 981dde8a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 4, на мен също ми предстои да се видя с едно момче, също сме от различни градове, та мисълта ми е ако може да те питам-къде се видяхте с твоето, той ли дойде в твоя град или ти отиде в неговия или просто решихте някъде в друг град да се срещнете? Ще съм ти адски благодарна, ако ми отговориш, защото това в момента много ме мъчи, чудя се къде да се видя с моето момче и нашето разстояние е почти колкото вашето, затова реших да те попитам, ако още влизаш в тази тема, моля те кажи ми:))

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 20c634794b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 4 един от вас е в търново а другия в софия нали :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: fdf3755835
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей! Аз съм на 16 и искам да ти кажа, че и аз се забърках в нещо такова т. е. запознах се с едно момче в интернет. Той е от София, а аз от Стара Загора. писахме си по скайп и си говорихме с пуснати камери. Когато имахме възможност си званяхме. На това момче за първи път казах "Обичам те", а съм имала много приятели преди него. и както всичко си вървеше добре изведнъй всичко се изпари. Скарахме се много жестоко и той започна да ме заплашва и ми казваше, че ме обича, но и ме мрази. Това преобърна целия ми живот. Например вече не вярвам в любовта и също това ме отказа от мъйете и не изпитвам влечение към тях. Т. е. станах лесбийка (не по собствено желание разбира се).
Та мисълта ми е първо много добре да си помислиш, за да не се случи това, което сполетя мен. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker