Обичам го и единствено разстоянието е пречка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обичам го и единствено разстоянието е пречка
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 1519 пъти
Здравейте, към вас се обръща 16-годишно момиче. Това лято със семейството ми решихме да си направим пътешествие до Англия. Отседнахме за приблизително 3 седмици при много добър приятел на баща ми. Запознах се с децата му - момиче и момче. Много се сближихме, момичето ми стана като сестра. Отначало взаимоотношенията ни с момчето не бяха особено добри, но впоследствие се привързахме един към друг (или поне аз към него). Чаровен, с невероятно чувство за хумор и се държеше адски мило. Не сме имали някаква връзка, фактът, че няма да остана дълго там не ми го позволяваше. Просто лежахме и се гушкахме, думите бяха излишни. Никой не говореше за чувствата си, подразбираше се от самосебе си.
Когато си тръгнах, очаквах да ме потърси и тъй като не го направи, се реших да поема нещатата в свои ръце. Писах му, че ми липсва и той ми отговори, че и аз на него също. Изпратих му една картинка, с която го помолих да не ме забравя и той ми обеща. Достатъчно ясно му показах, че не съм безразлична. След това ме добави в скайп (сестра му, му го е дала), за мен означаваше много. Понякога влиза, но не си пишем често. Случва се да си говорим с момичето по скайпа, но той не участва, въпреки че присъства. Не знам дали вече не му се занимава с мен или просто се срамува, а и не смея да отворя темата, защото се страхувам, че няма да ми отвърне по начина, по който бих искала.
Много искам да се преместим в Англия, както и родителите ми, но едва ли би могло да се осъществи по-рано от следващата година. Знам, че когато се видим отново нищо няма да е същото. Ще сме променени, както и разстоянието помежду ни ще допринесе. Единствената ми утеха е, че бихме могли да съхраним взаимоотношенията си виртуално и като поддържаме непрестанна връзка, но как като въобще не говорим за тях..? ! В лицето на сестра му открих истинска приятелка и сестрата, която никога не съм имала, но знам, че всичко ще си остане същото. Докато с него е различно.. не знам как да постъпя. Вероятно повечето от вас ще ме посъветват да се опитам да го забравя, но не искам да оставя в миналото едно толкова прекрасно преживяване, .
Благодаря ви за отделеното време! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker