Не мога да позная любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога да позная любовта
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 4256 пъти
Здравейте. Имам малко странен проблем. Просто досега не съм срещал момичето, което като го видя и се получава онзи УАУ ефект за които всички говорят. Става дума за любовта от пръв поглед и всички други подобни клишета за които съм чувал. Казват, че като видиш "единствената" и те побиват тръпки и тн.

Аз често оглеждам мадамите. Навън, в градския, по магазините та дори и по сайтовете за запознанства. Гледам - да хубави форми, красиво лице абе изобщо - сладурани, ама все още не съм почувствал това чувство, когато срещаш любовта, а изобщо съществува ли такова?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: e74ae4c64e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо си толкова повърхностен? Ти... ти не си разбрал това чувство и ако продължаваш в същия дух, никога няма да го разбереш.... да го усетиш и тн.

Защо гледаш само външността? Как изглежда? Дали е сладурана? Защо? Това ли е най- важното за теб? Не мислиш ли, че би било много по- приятно, да я опозанеш? Да, се вслушаш в гласа й?... а не да гледаш само частите й. Това "УАУ" чувство ще го усетиш, само когато разбереш какво търсиш. Някоя сладурана, която няма да е само твоя? Или някое скромно и не толкова красиво момиче, но с "топла" и нежна душа? Интересен въпрос, нали? Коя избираш?
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 58de12bbcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пич, на колко си ?
Нали се сещаш, че ефекта УАУ, за който говориш, е предимно по филмите и най-вече по сапунките :)
Решението е просто - общувай с повече момичета, а малко по малко ще разбереш с коя си пасвате повече, ще пиете по кафенце и така ... Не бързай от главата за краката всичко, живота затова е дълъг :Р
М22

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: ca5201bc79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мило момче, УАУ ефектът може да го почувстваш едва тогава, когато сте много близки с дадено момиче, когато си сигурен в чувствата й и когато тя ти доказва любовта си. Когато те прави щастлив дори само с един поглед, с една прегръдка, с една целувка. Когато това момиче е всичко за теб. Само тогава може да изпиташ всички тези чувства, за които питаш.

Но както каза и №1, ако гледаш само външността... едва ли някога ще успееш да почувстваш това.
Ако искаш наистина да срещнеш Единствената, външната красота ще е на второ място. Това е от мен.
И успех в търсенето ;)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: a0e8bc11ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си готов за любов, момче, затова и не идва. Не бързай толкова, не насилвай нещата. бъди сигурен, че когато, тя, Любовта дойде ще я познаеш.И аз не исках да оставам сама, затова и когато ме заряза човекът когото обичахаз се грухнах за първия срещнат с надеждата че ще се влюбя в него все някой ден... И той се оказа че си е вобразил, че ме обича, но сега и двамата страдаме заради това защото вобще не се разбираме. За къде бързаш? Ще дойде и твоят ред.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: d31fd52426
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ще дойде и твоя миг.

 
  ...


...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 1d357263f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   До номер 1: Ами любов от пръв поглед как се получава като сте излизали 15 дена за да опознаеш същноста му ли?

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 4a8351bdaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От №1 до №6:
Любовта от пръв поглед, може да се получи по няколко начина. Примерно, въпросното момиче може да те плени с усмивката си, или пък с красивите си очи. Също така, с гласа си, очите... усмивката... гласа.. те говорят до голяма степен за човека отсреща. А тук не става въпрос за това. Автора оглежда тялото им. Иска, въпросното момиче, да има хубав задник и големи цици. А това ли е най- важното? Той дори споделя, че оглежда мадамите по сайтовете за запознанства. Айде кажи ми, не е ли повърхностен?

И нека обобщя накратко:
Този, който гледа само външността и не се интересува толкова от същността на даденото момиче, не би могъл да има сериозно връзка с нея. А този, който си е направи труда да надникне в душата й и види нещо по - красиво от тялото й, е истински.
Дано да сте ме разбрали.
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: e3fd2e4277
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От автора до №1 - ами невъзможно ми е да заговарям всяка непозната само за да я опозная. И естествено, че всички заглеждат привлекателните жени. Все пак всички обичаме да имаме красив партньор.

Аз имам много познати, които не са първи красавици но са душици и са чудесни хора, но предпочитам с тях да си останем приятели отколкото да имаме евентуална авантюра и след време да ги загубя дори като приятели, като каквито ги ценя в момента.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 4a8351bdaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От №1 до автора:
Добре, ок. А ще ми отговориш ли на въпроса, който ти зададох още в първия ми коментар?
SFA

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: e3fd2e4277
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами на кой въпрос по-точно? Доста са :)

 
  ...

...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: e4b9d75c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Е, аз щом съм задала всички тези въпроси, значи все пак се надявам на отговор, но ще се задоволя само с един.. на този въпрос: Коя избираш? Някоя сладурана, която навярно няма да е само твоя... или някое не толкова красиво момиче, но с "топла и нежна" душа?
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: e3fd2e4277
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Вероятно знаеш, че по-младите (абе изобщо повечето) мъже гледат външния вид.Аз лично съм реалист защото познавам себе си и никога не заглеждам най-големите хубавици.

Иначе бих избрал не-толкова красивото момиче, но зависи под "не-толкова" за какво говорим.Все пак никой мъж не иска да спи до непривлекателно момиче.
Аз лично бих се оглеждал за нещо средно.Да е поне симпатична и надявам се по-интелигентна от мен за да си говорим по различни теми.А докато открия такава нищо не ми пречи да плакна очите :)

А сега аз да те питам. Ти никога ли не си заглеждала красивите момчета? Готините пичове? Принцът на бял кон?

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: aef018f54a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   ГЛУПОСТИИИИИИИИИИ!
защо бил гледал външността?
е какво да гледа...колко добро сърце има ли?
момчето ви казва, че не може да се впечатли истински от момиче...и че ВЪПРЕКИ ХУБАВИЯ ВЪНШЕН ВИД НЕ МОЖЕ ДА НАМЕРИ МОМИЧЕ, КОЕТО ДА ГО ГРАБНЕ!

винаги първо външния вид прави впечатление. и нещо да те погъделичка, да има интрига, да искаш да има продължение, да ти е интересно, забавно...може даже човекът да те дразни...ужасно много...и да се окаже, че зад това има още нещо...може да се виждате всеки ден, да се напиете и да е като че ли се виждате за първи път...може пък никога да не сте се виждали...и да получиш УАУ ефекта..

успех...ще се случи:)

Шайн:)

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: a9050e0e66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От №11
Да знам, че повечето мъже, заглеждат младички, червосани, дългокраки, с къса пола... на която цепката й е до n-та степен, и разбира се трябва въпросното момиче да е стъпило на токче, за да може да върти там едно нещо, по което мъжете да се заглеждат. ^^

Както и да е, ще премина направо към въпроса ти.

Не. Не се заглеждам по така наречените "пичове". Или пък някое умствено изостанало момченце, с "готина" количка... а вярно трябва ЧАЛГАТА да тормози мозъците на всички минаващи. Всъщност тези "пичове", направо ми са смешни, дори понякога жалки. Опитват се да впечатлят някое момиче по този олигофренски начин, мислят си, че по този начин, който вече споменах, са готини. А е точно обратното приличат на малки идотчета.

И един пример: Вървя си аз по улицата и на тротоара, по който аз минавам са се събрали група "гъзарчета" от около 7-8 момчета. Още не ги бях подминала и един от тях казаха: "Готина... курвичка, трябва да я изчукам още тази вечер" Върнах се и им казах следното: "Олигофрен, като теб, не може да изчука дори и куче" - след това той остана с отворена уста. Чудя се още нещо. Защо си мислите, че всяко едно момиче, което минава покрай вас е поредната курва, която ще скочи с вас в леглото? Адски глупави мисли. Дано, ти и всеки друг, които прочете това да го разбере. Да разбере, че има стойностни момичета, може те да са с доста години по - малки от въпросния "пич", но разсъждават като зрели хора... а не мислят само, кога, къде и с кого да си направят удоволствието.
Заради хора, като тези които описах по - горе, ми се отщява да изилизам. Знам, че зад всеки ъгъл се крие такъв умствено изостанал индивид, знам че ще се опита да мине с поредния номер, знам че ге гледа само частите на минаващия човек, знам го... и вече не ми прави впечатление. Точно затова не се заглеждам по такива "хора".
Много по - голямо впечатление би ми направило някое момче, седнало в парка, да чете книга или да се занимава с нещо полезно, или пък просто да слуша някоя нежна песен. Аз се заглеждам по такива, може той да е най - грозното (говоря така, защото отговарям на теб, а ти май делиш хората на... красиви, средни, грозни... може и да греша, не знам) момче, но има душа, има вкук, има СОБСТВЕН вкус... а не иска да е просто един от всички, знае какво иска, наясно е с това... мен такива хора ме интересуват.

Относно прица на бял кон - това е измислица. За мен не съществува такъв индивид. И нека се обосновя. Принцовете са безгрешни, съвършенни и тн., нали? А има ли безгрешен или съвършен човек? Не, няма. Такъв не съществува, затова не го търся... Този принц е просто някакво название, чрез което момиченцата (нямам предвид авторката) назовават човека за себе си, но не осъзнават, че това не е точнота дума, с която трябва да нарекат въпросния човек. Защо всички търсите перфектния (разбира се, че има изключения, а аз не говоря за тях, говоря за мнозинството)? Не мислите ли, че трябва да намерите не толкова перфектното, колкото уникалното момче за вас?

Ако някой има мнение, относно всичките ми въпроси, ще се радвам на отговор. До №12, надявам се, да си разбрал по какви момчета се заглеждам АЗ.
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: e3fd2e4277
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От автора: Нали разбираш, че подобни момичета като теб са такава рядкост. Май не е нужно да ти казвам какво търсят повечето момичета в момента. И че повечето всъщност са си курви. Всички с едно такова самочувствие все едно това, че са се навлекли като разпоретини им прави чест.

Как аз да търся "не толкова красиво момиче, но с "топла и нежна" душа" при положение, че като че ли и малкото такива започват да се правят на недостъпни кучки (ох, това беше грубо) както почти всички кифли.

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: bc1095ef89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От 14
Хммм, не са толкова голяма рядкост. Може би просто не си попадал на такива, но както и да е. Много зависи, от средата в която детето ще израстне. Дали ще е самостоятелно, дали ще се образова и възпитава само (не напълно само, разбира се) , или ще чака всичко на готово.

Но, не си ли забелязал, че ако не си кучка (курвар) в днешно време, то тогава си боклук? Ако си на 13-15-17 години и все още не си правил секс, то ти си - дърт девственик (чувала съм, това да го коментират 14 годишни идиотки). Ако не ходиш с къса пола, и ако 80% от тялото ти не е разголено, то ти не ставаш. Не мога да си обясня, защо всички са с такова закостеняло мислене? Чак веме взех да го извибам на нерви.

Това за "недостъпни кучки" - за мен ли беше? Не че ще ти се обидя ако кажеш "да" - просто ми е интересно ;) Да ти кажа, до някъде е хубаво да си недостъпен. Зависи кой как го разбира - аз съм на мнение, че по този начин можеш да покажаш на някого, че търсиш един определен, такъв какъвто не е сред тълпата. И като се правиш на недостъпен (или пък просто си такъв) изграждаш стени покрай себе си, и тези стени ще паднат само тогава, когато намериш човека за себе си.
Е съзнавам, че е досадно да говоря чрез матафори, но не знам как по друг начин да ти го обясня. Надявам се, че си ме разбрал.

Относто въпроса ти. Ако търсиш нещо стабилно, няма да прибягваш към тези курвички. Ако искаш просто някоя манекенка до себе си, има много.

Та пък ще ти кажа същото. Търси това, което искаш.. при всички положения ще го намериш, просто се иска упоритост.
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: e3fd2e4277
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От автора: мм не знам. Просто тоя вечен песимизъм у мен почва да ме мъчи. И най-вече заради възрастта ми. Какво по-нормално от един 18-19 годишен да има (и да имал) приятелки. Направо чувствам, че това ме разграничава чудовищно от връстниците ми. И все пак вярвам, а и знам, че все още имам известно време.

Дано успея да променя нещата към развитие в положителна посока :]

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: b03105dece
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От №16
Значи си на 18-19 години... ммм, да така и предполагах. Да ти кажа, песимизма не е чак толкова лошо нещо (да знам, че сега ще има стотици хора, който ще ме разобеждават), но когато свикнеш с него, и когато разбереш, че той е част от теб - то това става начин на живот.

В този живот, трябва да научиш нещо: Не всичко, което е различно е задължително да е тъпо. В този случай става въпрос за теб... не можеш да се похвалиш с приятелка, или пък с някаква грамадна бройка от момичета, различен си - песимист (поне за сега) - не си мисли, че тези факти те правят по нисш от останалите.

Изясни се със себе си... първо определи нещото, което търсиш в едно момиче и тогава тръгни по пътя, за да го намериш.

Успех в търсенето и приятен живот :)))
SFA

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: aef018f54a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Аз пък намирам песимизма му за очарователен.
здравословно е да се замисляш над тези неща.
как изглеждаш бай да уей?:)
умно момче си, ако си и гудлукинг късметът самичък ще дойде при теб ;)

Шайн:)

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: e3fd2e4277
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   От автора: не си спомням дали писах коментар защото бях много изморен вчера, но гледам, че и да съм писал - не е публикуван.

Тааа по горния коментар - ние хората винаги сме твърде самокритични.Определят ме като "симпатичен" (всеки с разбиранията си). Лично мое мнение обаче е че зрелите жени търсят сигурност у мъжа, а външния вид е нещо като "бонус".

Единственото, което НЕ харесвам у себе си е че съм нисък, но успявам да го преживея :)

 
  ...

...
преди: 15 години, 1 месец
hash: aef018f54a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Е, височината за някои жени е от значение, за други не. така че това едва ли се отчита като проблем:)
значи ит'с ол ъбаут майнд :)

Възпитай малко повече самочувствие в себе си и спри да се психираш, че виждаш само празни напудрени лица около себе си. ако не срещаш момиче, което да предизвика УАУ ефект, значи трябва да смениш мястото, на което я търсиш...и....форгет ъбаут интернет - статистиката сочи, че разочарованията са повече от сполучливите опити:) смени средата, срещай се с нови хора.... или спри да търсиш и да си даваш зор. доста често нещата се случват когато най-малко го очакваш:)

Шайн:)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: fbc0170f73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   ЗНАЕШ ЛИ ЗАЩО НЕМОЖЕШ ДА Я ПОЗНАЕШ, ПУСНАЛА СИ Е МУСТАК

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker