Набутахме една приятелка в шамарите, трябва ни спешно помощ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Набутахме една приятелка в шамарите, трябва ни спешно помощ!
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 3468 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 14 години, първата приятелка /ще я наричам Г. / е на 12, а тази, на която й изкарахме боя /ще я наричам В. / е на 15. Здраво сме го загазили! В. ни даде номера на едно момче, с което са се натискали, но след това той повече не я е потърсил, даже се правел, че не я познава и тя много му се е ядосала. Каза ни да си скрием номера и да му се обаждаме /да си правим шеги по телефона/, за да му отмъсти тя по този начин, но да не казваме нищо за нея, нито кои сме. Аз и Г. се съгласихме и вече от няколко месеца му се обаждаме /понякога се обаждаме, не много често/. Този е на 27 години, В. ни разказа много неща за него. Е, днес отново се обаждахме, както и днес стана белята! Аз и Г. се обаждахме на това момче /даже вече мъж/ и той, както винаги, настояваше да му кажем кой ни е казал за него, кой ни е дал номера му, но ние отказвахме, просто казвахме най-различни неща за него, които знаем, а той само се чудеше. Аз казах, че знам къде живее, как му е прякора, как му е истинското име и някъде му се е причуло името на В... тогава стана страшно! Той каза „Аа, сещам се за коя става въпрос, аз ще си поговоря хубаво с нея, ще я направя на 2 стотинки“, нещо от този род... ние с Г. се опитахме да му кажем, че не е тя, излъгахме, че не я познаваме, но той не повярва. Затвори, обадихме се и отново казвахме, че не е тя.. накрая даже викнахме още едно момиче /П. ще я наричам/ да говори, все едно, че тя ни е накарала. Каза „Аз ги накарах да говорят“, той пита как се казва, а тя измисли някакво име /женско/, той каза, че не познава такава, а аз й казах да каже, че все едно той много я е наранил и тя си отмъщава /всъщност В. затова ни накара да се обадим на това момче, искаше отмъщение/... и сега не знаем какво да правим, забъркахме В. в страшна каша, тя сега е в друга държава, но като се прибере.... направо не знам! Не знаем какво да правим просто, знам, че сме глупави, но всеки е вършил такива глупости на тази възраст! Моля, посъветвайте ни какво да правим, В. се връща септемрви месец. Моля, администраторите да публикуват историята ни, защото наистина е много важно! Съжалявам, че е толкова объркано, просто много бързам и сме в паника! Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: c3a3cbe0f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Квото сте се надробили мацки такова ще сърбате

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 784e5b911e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Този трябва да е доста тъп, за да се връзва на глупостите ви. Мъж на 27 години да тръгне на бие 15-годишна пикла? То чуваш ли се? Май много ви идват безплатните минути, а? Тръгнали да отмъщават? И как по-точно ще отмъстиш на някого, като му говориш глупости по телефона?

Големи филми, големи драми...

Пфффф

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: fb45bf748c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Малеее, направо не е истина!
Първо, къде й е акълът на В. да се натиска с човек, 12 години по-голям от нея? При условие, че е само на 15? !
Второ, какво толкова е очаквала от него, да станат гаджета и после да се оженят ли? !
Трето, за какво сте тръгнали да му отмъщавате? ! И то по този тъп начин? !
Е ок де, един или два пъти няма проблем, ама продължение на месеци, е прекалено, съжалявам!
Или добре, няма проблем да се бъзикате нещо, но да му казвате толкова неща, които В. ви е разказала за него, е много тъпо, а това, че сте се изпуснали, да не говорим! Типично детска постъпка е!
Но както и да е, не ви познавам и нямам право да ви съдя, всички правим глупости, обаче моят съвет е да намерите начин да кажете на въпросното момиче, че може би са ви спипали.
Колкото до този пич, повече никога не му звънете, оставете го намира и е възможно да ви се размине!
Ако не го притеснявате докато се върне В., може и да няма проблеми.
Това да ви е за урок, да не правите повече простотии! достатъчно е било да звъннете най много два или три пъти и да се избъзикате, повече не ви е било нужно!
Късмет и дано не ядете бой!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d1baba3dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2, и аз мисля така, но явно той само я е използвал, а тя го осъзнава, но много се издразни от това, че НИТО един път не я е потърсил след това. То и аз не знам как ще отмъстим на някой по този начин, но какво да се прави - знам, че са лапешки работи, но...
Авторката

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 83905c0e14
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   По-голяма глупост не бях чел.... Измислена приказка 100%, аз дето съм на 20 не бих погледнал 15-годишна, да не говорим за този 27 годишен!!!

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 456551a35f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Докато се върне девойката въпросния ще е забравил... Да не мислите, че на 27 годишен мъж му е само това до главата? Така е казал вероятно защото се е ядосал- нормално. И дори да е направи както е казал на 2 стотинки, едва ли е искал да каже, че ще я бие! Просто спрете да звъните - нищо няма да стане! Бъдете спокойни!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4f5f7d84f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мъж на 27 години да се занимава с пикли, на които може да е чичо или вуйчо??? Стрували си- не... Няма да се случи нищо, защото просто човека е достатъчно голям, за да се занимава с Вас... Може да си поговори с нея да престане с тези глупости, но друго не може да й направи! Все пак се води непълнолетна, а за посегателство или манипулация над непълнолетни лица в закона ясно е описано какво става!!!!

СПРЕТЕ С ТИЯ ГЛУПОСТИ ДА ИЗЛИЗАТЕ С МЪЖЕ, КОИТО СА 5-10 ГОДИНИ ПО-МАЛКИ ОТ БАЩИТЕ ВИ!!! САМО В КАШИ СЕ ЗАБЪРКВАТЕ И САМИ СИ ТЪРСИТЕ БЕЛЯТА! ДНЕШНИТЕ МОМИЧЕТА НАПРАВО СТЕ НЯМАМ ДУМИ!!! ТЪПИ ЖАЛКИ ИСТОРИИ, КОИТО ОТИВАТ ПОВЕЧЕ НА САПУНКИТЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, НО НЕ И НА 12-15-ГОДИШНИ!!!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d1baba3dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мерси за съветите! Дано наистина й се размине, защото те са от един град. Не вярвам, че ще я бие, но със сигурност няма да й е случи нещо хубаво. Не, тя не е изобщо мислела, че ще са гаджета или пък, че ще се оженят :D, даже е знаела, че не може нищо друго да стане... освен да се натискат, но се е ядосала, че повече и за това дори не я е потърсил. Аз също мисля, че 12 години не е малко /е, освен ако по-малкия е поне на 20/, но все пак това си е нейна работа. Аз също се замислях, че може да му мине, докато тя се върне, но все пак се безпокоя. Ако нещо стане, то ще е само на нея, защото този не познава мен и Г. Историята изобщо не е измислена! Благодаря отново за съветите :)!
Авторката

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: d3f2b36934
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   я разкажи какво стана?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: d1baba3dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей, 9! Историята е доста отдавна, сега В. е на почти 17, аз съм на 15, с Г. не общуваме вече, тъй като се оказа лицемерка, предателка и й го казах в лицето. Онзи нищо не направи, като че ли го бяхме убедили после, че някой друг се обажда. Добре, че й се размина, защото ако не отидеше да се разправя сам с нея, то можеше да каже нещо на някой, че се познават, че са се виждали, града им е много малък, а тя е от доста консервативно семейство и можеха да станат големи проблеми. Но не се стига до там и по-добре. Даже бях забравила тази история :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker