Той просто не е свикнал да обича... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той просто не е свикнал да обича...
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2405 пъти
Момиче съм, на 13. От няколко месеца съм влюбена в момче. Проблема е, че е интернет любов. Той не знае за чувствата ми и го познавам достатъчно добре, за да знам като какво ме вижда. Толкова бях отчаяна за мнение, нещо казващо ми какво да правя, че се реших да пиша тук. Толкова го обичам. Но наистина. Знам какво е обич. Сънувам го, събуждам се с мисълта за него... Ако настроението му е лошо и моето става такова. Ако ми каже нещо обикновено с поне малка насока към лошо, се натъжавам, даже плача... Той е толкова важен за мен. Страхотен е, но е прекалено високо ниво. Нямам шанс. Знам го защото не ме познава изцяло, никога не се е и интересувал да ме опознае... За него съм просто като малка сестричка. Интересен човек съм и в мен има няколко личности в една. И едната ми личност е, че просто обичам да съм пораснала. Един вид. Не че пуша, правя секс и така... Просто обичам да чета книги на Стивън Кинг, да пиша мои собствени истории ( принципно пиша фен фикове ) и да размишлявам и споделям с по - възрастни хора. Интересувам се от природата и смятам учението за нещо важно.

Една от другите ми страни е, че съм напълно малко момиченце. Лигавя се, искам внимание, държа се незряло... Всичко. В мен има толкова личности и смятам, че бих му била много интересна, ако поне ми даде шанс... Но той просто не е свикнал да обича, не знае какво е дори това... От време на време да ми подхвърли някоя шега, как ще ме изнасили, но това го прави със всички... И се чувствам зле. Защото е гадно да обичаш човек, а той да не изпитва същото... Аз като последовател по държание на една истинска кифла, винаги съм имала всички момчета, които поискам. Знам какво да направя, за да накарам някой да ме захаресва... Но той е такава мистерия за мен. И не знам какво да правя. Моля ви за помощ. Бтв той е на 17.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 798ce29447
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кифла, влюбване, изнасилване и всичко това на 13 години?! Момиче, нещата не стоят както си мислиш. Той едва ли иска само се*с. Иска зряло момиче. И като чета, че се е шегувал, че ще те изнасилва, хич не мисля, че те вижда като сестричка. Остави го. Ако продължаваш така смятам, че ще те помисли за евтина к*рва, която ще му угажда, когато той поиска и само ще те използва.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f2ca80d6f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Недей да го закачаш :( едва ли ще те харесва смисъл той е на 17 се пак . ;дд

Дени,13 год.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a2229cab0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не го обичаш, влюбена си. Преди да протестираш, това са две съвсем съвсем различни неща. Какво да ти кажа, момчето е на 17 той е далеч от четенето на Стивън Кинг и писането на истории. Може да се шегува с теб, да си му приятна, дори симпатична, но през 300 км и такива разлики помежду ви шанса е минимален. Може би, ако той имаше интерес от деца, а ти разбираше от какво точно се вълнува, но само може би, щяхте да имате някакъв шанс. Не се променяй за момче и не се прави на боклук, когато си диамант. Пусни се малко по течението и каквото стане-стане.
Зу-За

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f49c0e8d7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Точно на тези години се случват най-силните влюбвания и точно те ще те "ошлайфат" като личност. Аз от едно голямо любовно разочарование на тези години обърнах на 360 градуса разбиранията си и характера си и всичко. Накратко - пораснах.

Та мисълта ми е не очаквай момче на 17 години да иска да разбере личността и характера ти докато ти точно навлизаш в пубертета и те вълнуват такива неща. В момента аз съм на 18 години - момчетата около мен ги интересуват коли, повърхностни връзки и напивания. Говоря за по-голямата част, не за всички естествено. Опитвай се да се разсейваш максимално от мисълта за този човек, ЗНАМ, че е трудно и ЗНАМ, че ще те боли, но не мисля, че ще се получи нещо между вас освен може би мимолетна забивка. С времето ще имаш още много влюбвания и разлюбвания, просто не ги приемай толкова навътре и насериозно. Ако се получи нещо - добре, ако не - здраве да е, има много момчета. :))

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7defaab803
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката.

Прочетох всички коментари досега и за някой неща сте прави, за някой не.. Но той наистина не е като другите 17 годишни момчета. Преживял е много лични неща, които подобно на Н.4, са променили и него.. И дефакто го харесах защото е тиха и спокойна личност и дори да ми е мистерия, от тази гледна точка, че не мога да проумея какво си мисли за мен във всеки един момент, отчасти го познавам. Освен това не мисля да се променям за него. Аз всъщност изобщо не си падам по интернет любовта, въпреки, че съм изпитвала 1 път освен този.

колкото до шегите, те не говорят нищо за личността му. Казва ги само когато не съм в настроение, защото знае, че ще ме разсее.

И аз се опитвам да го забравя, но не искам. Случиха се някой неща, които толкова преобърнаха живота ми и го направиха толкова безцелен и лишен от всякакво щастие, че просто имам нужда от някой, който да ми помогне да си стъпя на краката, а на този етап не мога да имам такова момче в реала. Той винаги ми е помагал, изслушва ме.. И толкова искам да му кажа какво чувства, но точно тази мистерия около него, не ми дава, защото мога да очаквам всичко, а не съм човек дотолкова силен, че да приеме каквото и да е.. :) Дори не знам какво очаквах с писането си тук, наистина не съм наясно със себе си.. Но за едно съм сигурна: обичам го и не съм готова да се откажа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker