Никога няма да бъда красива - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Никога няма да бъда красива
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 4943 пъти
Омръзна ми всички да ме мачкат за това че съм грозна. Проблемите ми са почти нерешими. Имам ниско самочувствие и не мога да общувам нормално заради комплексите ми, а те са много сериозни.

Имам много, много мъничка глава. Почти незабележима. Тяло на анорексичка, макар и да не съм така изглежда. Висока съм 1, 62 и съм 43 кг. Прегърбена съм, имам сколиоза и кофиоза. Отидох при личната си лекарка и накрая при ортопед но се оказа че направлието ми е било некоректно и ме върнаха. Имам тънки устни, малки зелени очи, малък нос. Всичко ми е малко. Понеже имам малка глава отидох при една фризъорка която ми обезобрази косата. Направила е грешка и косата ми е бухнала в краищата. От няколко месеца насам съм само с вързана коса. Не можете да си представите колко е смешно. Родителите са ми ниски и да дано да не раста повече, но ръстът играе ли някаква роля с големината на главата, защото повечето високи хора които познавам са с по-малки глави от тези на ниските.

Представете си много слабо момиче, с много малко коса в ластика, прегърбено, със съвсем миниатюрна глава, незабележими черти на лицето, квадратна форма на лицето, много тъмна кожа и криви зъби.

Единственият пък когато някой ме е харесал във външен вид е когато си бях изправила косата, бях с яке от което не се виждаше гърбицата и бях с балсам. А момчето беше много красиво, русо и синеоко.

Най-много ме е яд че родителите са ми много хубави, сестра ми също (тя е на 18), братовчедите ми и т. н. Но защо аз съм грозна? ! На увеличено огледало се вижда че имам много красиви черти на лицето. Имам високи скули, макар и да са малки имам хубава форма на устните, чертите ми са в хармония. Сестра ми си има голяма глава, моето лице е по-красиво от нейното но не изглежда така. Същност аз дори не се забелязвам. Моля ви помогнете ми! :-) Момиче на 14 години.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: f585ff32ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е, никой не е такъв какъвто изглежда. Първо се научи да се харесваш такава каквато си, самочувствието привлича хората. После се заеми малко с някакъв спорт-плуване, фитнес, аеробика или йога. Има и още, но направи първо това.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 492020caa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Може всичко да е просто в главата ти -да си въобразяваш! Тъмната кожа е хубаво нещо, разбира се ако не е като на циганите. Подхранвай косата си, дори по добре я подстрижи по късичко, боядисай я и си закачай разни фибички и др за да не си личи. Освен това на миниатюрна глава, косата трябва да е винаги топирана.
И ИМАЙ САМОЧУВСТВИЕ, защото ми се струва че проблема ти е в това че нямаш самочувствие. Когато се харесаш, ще бъдеш харесана.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0916d47cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила не се отчайвай ще видиш че след време съмочувствието ти ще се вдигне и много момчета ще се заглеждат по теб. Пък и красотата не е най-важното нещо, защото тя не е вечна а добротата е. Така че може да си намериш не толкова красиво момче но поне ще те уважава а не някой манекен, който само ще те унижава. Късмет!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7ceda9bfca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Така моето момиче имаш сериозен проблем и мисля че се нуждаеш от психолог! едва ли си чак толкова грозна за колкото се представяш и всичко това е в главата ти!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 56d5ae5183
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Проблема ти е самочуствието. Всеки е хубав по свой собствен начин. Преди и аз имах ниско самочустие, но вече започна да не ми пука кой какво мисли за мен. И започнах да ходя с високо вдигната глава. Не ми пукаше за мнението на другите. Така започнаха да ме харесват всички. И сега да не започнат всички да ме хранят. Не те карам да си вдигаш самочуствието до небето, но ти имаш нужда от самочуствие. Обзалагам се че си много сладка.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: bad240ed7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Колкото повече расте човек на височина, толкова по малка му става главата в сравнение с тялото. Виж например бебетата с колко големи глави са.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4b2f3b9d9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Автор : Номер седем, благодаря много. Започвам с упражнения за сколиоза и кифоза, когато стана на 17 ще започна лятна работа и ще събера пари за фасети. А за косата също намерих решение. Благодаря за коментарите! :))^^

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: fc8ca95e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   №7 ти с големината на бебешка глава ли си останал? Костите растат заедно и равномерно независимо дали са на главата или краката.

Авторке на 14 си имаш още да растеш и щом те е харесало едно момче ще има още много след него. Всеки човек в даден момент от растежа си изглежда безформено.

Единственото, което ме притеснява е че си толкова слаба и с гръбначно изкривяване и родителите ти не са обърнали внимание. Плувай колкото е възможно повече плувай, плуването оформя мускулите около гръбначния стълб, а те го поддържат правилен. Провери за гимнастики за гръбнака, мисля, че към общините има такива безплатни поне в големите градове има със сигурност.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2247a14f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Миличка, това, че си различна от останалите, не е лошо! Даже е прекрасно! Ти си единствена в света с уникалността си. Надявам се да го разбираш и се надявам момчетата, които ти харесваш да не са лицемери! Не си грозна. Ти си по-красива даже и от чалга певиците, които имат 1000 тона грим, силиконови устни и гърди и огромен задник! Сигурна съм, че не се описваш точно! И дори и да се описваш точно, ти си единствена и уникална!!! Ти сама казваш, че лицето ти е по-красиво от на сестра ти!!! А и си още само на 14 ;оо Имаш да порастваш оооще години! Докато не станеш дядовата ряпа (дано разбираш намека) Съчуствам ти, че се смяташ за грозна! Напротив! Я пробвай да се харесваш такава, каквато си и да видим дали ще имаш ниско самочуствие! Опитай се да създаваш приятелства, разбирам, че не си много общителна, но пробвай! :)
Виждам, че си прекрасен и чувствителен човек, така че СМЕЛО НАПРЕД!!!
:) :* Дани

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4b2f3b9d9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Търси в гугал за гръбначните изкривявания, гледай да не ходиш с подпъхнат бритон, защото визуално смалява лицето. Слагай си рициново масло на миглите за да ти се отвори погледът, а за устните си прави домашни маски. Макар че 60% от хората са с малки. Аз също съм с малка глава, но не знам как се развива растежът при нея. Гледай снимки на майка си и баща си. Но иначе когато спрем да растем на ръст спира ли и да расте?

момиче на 15 години

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c2c486b635
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ти си красива! А знаеш ли аз каква съм? Така, предктави си момиче с огромен нос, тъмни кръгове под очите, МНОГО пъпки и черни точки, малки зъбки, БЯЛА кожа която е зачервена на лицето, космати вежди.... да продължавам ли? Срамувам се да видя хора, защото започват да ме зяпат и да ми се подиграват. Дори съм написала история, която е почти същата като твоята. Така че те разбирам! По външен вид ми се иска да приличам на теб, знаеш ли колко са красиви зелените очи? Не съм те виждала, но си имам представа от описанието ти. Моля те, спри да се тормозиш! Всички оценяват по външния вид, но той не е важен. Важно е какво има в главата! A*M*A*L*I*A?

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a6e955a7ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Криви зъби - отиди на зъболекар.
Гръбначното изкривяване се оправя с гимнастика отиди на лекар и ще те насочи.
Затова че си слаба - яж повече ако искаш хубаво тяло започни да спортуваш, ходи на фитнес.
Сигурен съм, че можеш да си оправиш косата.
Малка глава - това дори не мога да си го представя обаче щом си на 14 значи още растеш....
Съвременната медицина може да помогне на всеки.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e6d2ce4d10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Мила, та ти си още дете! Има да растеш още поне 4 години, даже лекари са ми казвали, че човешката глава расте и се променя до 22-24 годишна възраст! Гарантирам ти, че до няколко години ще се промениш напълно :) И от личнен опит и лични наблюдения ти казвам, че грозните момиченца след пубертета стават най-красивите мадами! А повечето от "готините"на 12-13 погрозняват след него. Така че горе главата! А за гърбицата, сигурна съм, че има медицински лек за това. Говори с родителите си, убеди ги, че за теб и за бъдещето ти е много важно, да се консултираш със специалист, може да ти препоръча специална гимнастика или някаква оперативна процедура. Със сигурност колкото по-рано се обърне внимание на този проблем, толкова по-висок е шансът да се разреши! Успех!

ПП И бтв, знам, че на 14-15 години всички ви вълнуват гаджета и тн, и знам, че се чувствате "задръстени" ако си нямате още, не сте се целували и тн. И аз бях така. Но за всеки влак си има пътници, рано или късно и вашия ред ще дойде. На мен лично първата ми истинска целувка беше на 18, докато повечето ми приятелки още на 14 бяха правили секс!! Имам и приятелка, страшно притеснителна и затворена, даже леко чалната, според повечето хора неадекватна, абе с момчета изобщо не знаеше как да общува, не излизаше никъде, всички мислехме, че никога няма да си намери приятел. Еми не, на 22!! момичето си хвана страхотно момче, красив, хубаво тяло, умен, с потенциял за кариера и бяха заедно почти година ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker