"Добрата" приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

"Добрата" приятелка
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 2759 пъти
Искам да споделя с вас това, което ми се случи днес. Имам приятелка, с която всеки ден излизаме и се познаваме от 2 години. Оставих си при нея торбата с козметиката, която бях поръчала от ЕВЕН и си разглеждах серума за коса (кристали). Върнах се след 5 минути, няма ми ги кристалите. Нямаше кой друг да е, освен нея. Каза, че не знае, направи се, че говори по телефона и избяга. След това се срещнахме в рейса и тя не можа нито веднъж да не погледне докато и говорих. Разбрах и по държанието, че е тя. А и като имам предвид, че лятото беше откраднала от баща си 1000 лева, камоли от мен. Повече не искам да я виждам. Сега плаках и ми е много гадно, защото ми беше една от най-добрите приятелки. Да беше си признала и извинила бих и простила по някакъв начин, но тя ми вика: "Мисли си квото искаш, знайш колко ми пука", а снощи ми казва, че ме обичала като сестра. Как се нарича такъв човек?..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: 1cedca9237
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нарича се крадец! Или поне до доказване на противното. Кражбата от приятел не е най-приятното нещо, но пък не е и най-непростимото.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 00755b22cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Такъв човек се нарича лицемер и използвач, мила. Не дружи с такива хора-ужасни са!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 0bc3ba05e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А тя защо краде? Задавала ли си си този въпрос? Може би нещо й липсва. Трябва да разбереш какво е и ако все още имаш желание да й помогнеш. Може би обстоятелствата са я довели до там. Ако бях на твое място, щях да "развържа възела".

Знаеш ли и с мен се беше случило подобно нещо. Но въпросния човек беше мой съученик. Отидох и седнах до него, хванах го за рамота и го попитах в прав текст "защо го направи"? Той се изчерви и не смееше да ме погледне в очите. Знаех, че е той, но нямах доказателства и затова не можех да го потвърдя. След това му обясних, че признат грях, е половин грях. Казах му, че рано или късно ще разбера... и ако той си призане ще е много по -добре за него, от колкото аз да разбера и следователно да го докажа, но след време. Също така му казах, че няма да му се разсърдя, а даже ще съм му благодарна, че е намерил сили да си призане. Би звънеца и всички си седнахме по местата. След края на часа, той дойде и си призна.. с наведена глава. Беше ми откраднал 20 лева заедно с личната ми карта. Подаде ми ги, аз си взех карта, а парите ги положих в ръката му и я стиснах. Казах му само това: "Задръж ги - но не повтаряй тази постъпка".

Защо ти разказах това ли? За да знаеш, че има човек, минал през това. И за да знаеш, че причината може да е същата, за да знаеш как да постъпиш в подобен момент.
Съветът ми е: Говори с нея? Като с приятел. Не е казано, че след разговора трябва да запазите тези отношения. Просто това ще бъде нещо като урок, за приятелката ти.. и този урок ще остане за цял живот, повярвай ми.(
SFA

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: ad1cf0ebfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приятелката ти е тъпа лъжкиня ... не те заслужава... ще си намериш многооо по-добри приятелки ! :) Просто има много гадни хора по земята

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 480258ae65
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Лицемерка се нарича

 
  ...


...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: b1cc84434f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз още тогава и казах че ако си признае ще и простя и ще забравя обидата, но тя ми каза: Мисли си каквото искаш, знаиш колко ми пука! и аз как да се почувствам. Бих и простила но да доиде да си признае и да обещае че няма да се повтрои а тя не ми звъни и чака аз първа да се обадя. Толкова я обичам а тя така да направи с мен. Какво да правя да се обадя ли ???

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 0bc3ba05e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От №3
Обади й се. Попитай я, но като пирятел... прочети още веднъж горния ми коментар и можеш да подходиш по този начин. Просто трябва да я предразположиш, така че да си признае. Опитай и пиши какво е станало.
SFA

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker