Животът ми е много объркан. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Животът ми е много объркан.
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 1892 пъти
Пиша тази история просто, за да ми олекне.
Младо момиче съм, скоро ставам на 15 години. И нямам представа какво е да си момиче. Харесвам да играя футбол, баскетбол и волейбол. Интересувам се от автомобили, мотори и всичко свързано с опасност. Като гледам другите момичета, които ползват някаква козметика, било то за суха, мазна или просто козметика, за да изглеждат по-добре, разбирам колко съм невежа в тази тема. Нямаше да знам и какво е фон дьо тен, ако нямахме нещо като бал след осми клас. Не знам как да се гримирам. Всички момичета от училището ми са поддържани, хубаво гримирани, добре облечени, а аз! Винаги се оплитам в някакви проблеми, за които ме винят после мен само защото се опитвам да помагам. Лесно ме манипулират. Имам някакви мечти, които са "ненормални" за другите. Никой не ме разбира. Всички имат еднакви виждания, освен мен и затова повечето ме отбягват. Търсят ме само, за да им помогна за домашни и подобни. Тази година реших да се запиша в друго училище и го направих. Избрах си най-далечното училище, защото там учениците от моето училище принципно не ходеха. Тоест избрах го само и само, за да нямам контакт с никой от старото ми училище, без приятелката ми, с нея се разбрахме за училището още преди години. Но какво мислите, че стана? Всички без двама-трима също са се записали там. И сега ме е яд, че нещата ще бъдат както в старото ми училище. Исках да започна начисто, а то! Понякога отварям страници и чета за гримовете, гледам клипове, но честно казано нищо не разбирам от това, което пише и се казва. Купих си преса, за да изглеждам поне малко в час със модата обаче я ползвах само веднъж. За проблема с момчетата е повече от ясно. Имах няколко гаджета като им бях само за бройка. А и аз също не ги обичах. Момче, което наистина да ми хареса като характер няма покрай мен. Всички гледат само да си хванат разголени момичета приличащи на модели. Винаги ми разбиват сърцето, разрушават ми мечтите. Но знам, че ще се оправи. Някой всеки разбира другия. Аз просто искам да е по-скоро, защото никак не е приятно да няма на кого да се обадиш, когато имаш нужда от помощ или пък в най-простия случай - когато си забравила на коя страница е била домашната.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1fd1d74abc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм в подобно положение и знам какво е да си различен от другите и да не можеш да се впишеш в обстановката! Трудно е но ще ти кажа само едно - БЪДИ СЕБЕ СИ! Няма смисъл да се правиш на човек, който не си и няма да бъдеш.. просто не си срещнала подходящите приятели! Знам, че сега повечето момичета са мазни кифли но какво да се прави! Бъди различна а не безразлична :))

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 139f7e804c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом интересите ти са други, не е задължително да се гримираш и да ходиш облечена като модел. Лекият грим придава по-свеж вид и самочувствие, че изглеждаш по-добре. Но ако кожата ти е хубава и нямаш нужда от грим, защо ти е да го използваш? А относно пресата.... мога да ти кажа, че повечето момичета я използват, защото косите им не приличат на нищо след като са я употребявали години наред, и просто сега я използват за да "коригират" несъвършенствата. Разбира се, има и такива, които използват преси и маши за да изразят прическите си по-ясно, защото както се сещаш само с ножица не става. А междувременно не е задължително да използваш преса за да покажеш някаква фешън прическа... но примерно, ако ти е къдрава косата или начупена, и повече се харесваш с права коса - пресата е идеалният уред за това! Можеш да подчертаеш очите си с черен молив и да сложиш малко спирала, гланц, и ще си супер! Можеш да изправиш косата ти(ако не е права) и да й придадеш лек обем, или да я украсиш със вафлички или други фигурки. Но ако не искаш да изглеждаш така и това не е твоят стил - не го прави. Никой няма право да те задължава да бъдеш някаква, която не си.
Казваш, че обичаш да играеш футбол, баскетбол, волейбол... интересуваш се от автомобили и мотори.. супер! След няколко години, когато твоите съученици се надпреварват кой да вземе пръв книжка - ти вече ще знаеш всичко за колите и ще се допитват до теб! А в спортовете, които практикуваш не виждам нищо лошо. Единственото лошо нещо е - ако ти не се приемаш такава каквато си, но не виждам да е така. Момичетата в днешно време не обичат да практикуват спорт, интересуват се само от външния си вид и мнението на момчетата и някои момичета, пазят се от топките по време на физическо и стоят в съблекалните или на скамейките :) и в моя клас беше така. И аз не обичах да играя на никакви игри. Ух, сори за дългия пост, но исках само да ти кажа, че и аз бях аутсайдер, макар и да не съм се интересувала от спортове, коли и т. н... така че, грешката не е в теб, а в повечето млади хора! Те плачат за внимание и обожават когато тъпчат! Това е типична българска черта!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9f72d5a73d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И аз съм точно като теб! По - малка съм!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 899ee56622
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила животът не ти е объркан, ти сама си го объркваш. Бъди това което си и не се вживявай с тези глупости за ''новата мода''. Днешната мода е да си разголена пикла, да пишеш ''любовни фрази'' над снимката във фейсбук, да си фейсбук ''звезда'' и т. н. Ако не те харесват си е тяхна работа! Определено ще е по-хубаво да бъдеш по - женствена, но не прекалено. Започни да се обличаш като момиче и да бъдеш чистоплтъна, защото това е най-важното. Не забравяй интересите си! И най-важното е да не обръщаш внимание на смешниците, а да бъдеш над тях. Бъди умна и сериозна. Учи, прави това което ти носи удоволствие и не се занимавай с глупости! :-)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5e951c6f8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   О, напротив. Като другите момичета си, повярвай ми.
Емоционална си, приемаш нещата по-навътре, мислиш повече, отколкото е нужно, обвиняваш се буквално за глупости, имаш притеснения за вида си и за момчетата. Разбиват ти сърцето, а ти просто продължаваш да повтаряш едни и същи грешки. Нормално момиче си.

Единствената разлика между теб и другите е, че ти не участваш в тази ужасна игра, в която повечето момичета сме намесени. По желание или насила в женския свят си е като закон да знаем, как да манипулираме и как да бъдем кучки. Ти просто си от късметлийките, на които не им се е налагало да са гадни. Това е всичко, нямаш злоба в себе си, нямаш хъс за отмъщение, не си кучка, не си шибан манипулатор. Момиче, прекрасна си! Знаеш ли колко вечери съм искала, да не бъда такава... да не отвръщам така на ударите, да не наранявам така хора, които обичам.

Не следвай никакви моди!!! Бъди различна, бъди себе си, бъди честна. Колкото и да си откачена, какъвто и да си дебил, това е хубаво! Поддържай си стила и не се опитвай да бъдеш друга, но правейки това, никога, ама никога, не се учи да им връщаш за номерцата и да показваш какво можеш да им направиш. Всички можем да си държим на стила и вкуса, но малко устояват на това да не покажат на някоя кифла какъв е живота. Моля ти се, бъди от единиците, които успяват.
Зу-За

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7953843583
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   голмя работа, че не обичаш (ето защо и не можеш) да се гримираш. /..

и какво като се интересуваш от коли и мотори? аз не виждам нишо не номрлмално...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7953843583
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   голмя работа, че не обичаш (ето защо и не можеш) да се гримираш. /..

и какво като се интересуваш от коли и мотори? аз не виждам нишо не номрлмално...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 83a224d3d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз съм в същото положение (по-малка съм обаче).. обаче реших да се пострижа и с по-къса коса.. и просто да не коментирам.. така ми е по-удобно, но търпя много подигравки и на моменти ми писва от всичко :х

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker