Как да намразя човека, когото обичам с цялото си сърце - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да намразя човека, когото обичам с цялото си сърце
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 4416 пъти
Здравейте! Може би историята ми не е сред най-интересните, дори до някаква степен може да е отекчителна, но мен ме измъчва ужасно и изпитвам нужда да споделя. Около мен няма много хора, които ще ме разберат, затова избрах да пиша в анонимен сайт. Аз съм момиче на почти 17 години. Преди 2 години се запознах с едно момче от съседния ми клас. Още в първия миг, в който го видях се влюбих в него до полуда, беше любов от пръв поглед. Дори не съм предполагала, че съществува такава любов, но ето че ми се случи, и аз не мога да го обясня с думи. Още когато се запознавах с него едва успях да си кажа името. Бях в някаква страшна еуфория. Сърцето ми биеше, сякаш всеки момент ще изскочи от гърдите ми, коленете ми омекнаха, а аз цялата треперех като лист. Звучи глупаво, но наистина беше така. След време започнахме да излизаме заедно, не сами, а с наши общи приятели. Аз го гледах, сякаш е седмото чудо на Света, за мен не съществуваше друг освен него. Не бяхме гаджета, но на мен ми стигаше това, че го виждам, и че мога да говоря с него. И така Света ми беше розов докато един ден не разбрах, че той е значително по-богат от мен. Ако трябва да говоря по-точно и конкретно ще трябва да подчертая, че той живее в огромна къща, наподобяваща палат, обградена отвсякъде с охрана, с басейн. А моят дом е малък тристаен апартамент. В този момент се почувствах като пълна глупачка, по цели нощи плачех. Един ден той ми предложи да станем гаджета. Аз знаех, че връзката ни няма да е сред най-добрите, но толкова го обичах, че без да се замисля се съгласих. След като станахме гаджета и трябваше да се опознаем един друг аз го излъгах. Казах му, че и аз живея богато и охолно като него. Трябваше да го излъжа, защото иначе никога нямаше да ме погледне. Така всичко вървеше добре, докато един ден се скарахме много жестоко. Той ми каза, че съм малка богата глезла, която не си знае правата и аз в гнева си от думите му го заведох у нас и му разказах всичко. В този момент осъзнах, че всичко между нас е приключило. Вече няколко месеца не сме общували, въпреки че се виждаме често. Знам, че болшинството от вас ще си помислят, че бях с него заради парите му, но не е така. Когато се влюбих в него дори не знаех, че е толкова богат. Сега съм съсипана. Вече не мога да повярвам, че ще се влюбя отново. Сигурно съм малка, но наистина любовта ми към него е огромна. Вече две години съм луда по него и чувствата ми стават все по-силни. Той е толкова красив, толкова прекрасен, за мен той е всичко. Както се разбира от заглавието искам да го намряза, изпитвам такава нужда, но колкото повече се опитвам да го намразя толкова повече го заобичвам. Как да се изправя на крака, как да продължа без него? Не знам дали някой ще ми даде съвет, но поне ми олекна като споделих. Предварително благодаря на тези, които ще прочетат и коментират историята ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4061f92d8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Извинявам се, ама ти си много глупава и сама си си виновна! Той те е харесал, без въобще да знае богата ли си или не, защо ти е трябвало да го лъжеш? Не виждам чак такава драма, много си се филмирала. Помоли го да поговорите и му обясни това, което написа тук. Въпреки че се съмнявам, че някога ще ти повярва пак за нещо.. човек каквото си надроби, това ще яде.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2975c9eee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж аз също съм в подобно положение. Аз също харесвам едно момче, но нямам шанс с него. Опитах да го намразя, но не успях. Затова се отказах от опитите си да го намразя и продължих живота си както преди. Примирих се! Опитай се да му се извиниши, да станете отново най-обикновени приятели. По-нататък нещата ще серазвият и може би ще ти даде втори шанс! Ако не просто се примири! :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 441182f1a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Я, по-добре го зарежи т`ва богаташче и си намери некой свестен... колене омекват, сърца изскачат - малко тинтири-минтири е тая работа. Контетата от сорта на приятелчето ти никога не носат нищо добро... земи си фани некой пичага на твоето ниво!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ef065cdd50
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не слушай три. Кво значи под нейното ниво? Сякаш е са на различно ниво, само защото единия имал пазачи? Потърси го авторке и му покажи ето този текст от споделеното!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 441182f1a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   От авторката: След като се разделихме направих няколко опита да се съберем, но той вече ми няма доверие. Аз самата смятам, че е по-добре да сме разделени, за да не се нараняваме взаимно, но не мога да се отдръпна от него. Всяка сутрин си казвам, че вчерашния ден е бил последния, в който съм го обичала, но и следващите дни са същите.

Относно коментара на №1 - нямаше как да не го излъжа, защото ужасно много исках да съм с него, а той самият призна след раздялата ни, че ако не го бях излъгала изобщо е нямало да ме погледне. Но и след като го излъгах за финансовото си положение пак нищо не стана. Той загуби цялото си доверие в мен. Познавам го и знам, че няма да се върне при мен. Той е много недоверчив. Вече съм му казвала какво изпитвам и колко ми е трудно без него, но той си мисли, че искам да се съберем единствено заради парите му. А и ме е страх да не съм го загубила завинаги. Не знам какво да правя!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker