Омръзна ми от всичко - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Омръзна ми от всичко
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2685 пъти
аз съм едно отегчено от себе си и от случващото се около себе си момиче на 14 години. Омръзна ми да се тъпча с вредните храни и бедрата ми да дебелеят непрекъснато. Имам целулит и стрии. Спортувам, ама ефект нулев. Нямам гадже, а приятелките ми имат. Омръзна ми всеки ден да си оправям косата с преси и маши и да се гримирам, да се обличам със скъпи дрехи, за да са харесам на околните. Сега излизам в естествен вид и си похапвам на корем и направо ми се плаче от това, в което се превръщам... родителите ми не са в добри отношения, животът ми е еднообразен-върша все едно и също и макар и да се местя в ново училище аз не виждам смисъл, ако и там ще е така... вманиачила съм се по тялото си и когато виждам, че се издуват, и корема и бедрата ми, плача.... побърквам ли се не знам или това е някаква част от "пубертета"... ОМРЪЗНА МИИИИИИ! Искам да спра да дебелея, и да откривам недостатъците в себе си, защото по цял ден това правя

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 64dbf3049b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какви упражнения правиш? От колко време ги правиш? А по колко време спортуваш? Ако ги правиш от скоро, или пък за кратко време /20 мин., например/, естествено, че няма да има ефект. Аз също спортувам от 3 месеца, не се ограничавам от ядене, 2 месеца правене на упражнения и отсабнах 3 кг. Може и да са малко, но поне отслабването е ефективно. Ще ти кажа какво направих аз. На интернет търсех най-различни упражения, най-вече за бедра, защото там ми е проблема. Правех ги, но нямаше никакъв ефект. Накрая просто пуснах някаква музика, подходяща за танцуване и при еди коя си част от песента, каквото движение ми идва от вътре да направя, го правя.. не е точно танцуване, накрая тези движения ги направих на упражнения, но за цялото тяло. Движенията са доста енергични, бая се изпотявах. Така всеки ден ги правя по 40 мин., но отначалото ги правех по 1 час. Трябва постоянство! Ако искаш можеш да намираш още упражнения на интернет, само не се отказвай! Ако ядеш прекалено много тестено или сладко, трябва да ги ограничиш до минимум или най-добре да ги спреш. Аз преди много ги обичах, но преди няколко месеца малко по малко ги спирах, сега нямам и желание да ги ям. При спорта се отделят и хормони на щастието, някои хора излизат от депресията чрез спорт. Също така се отделят и други хормони, които влияят за външния вид на човека. Движението е здраве! Спри да се мацотиш като за световно - може малко червило и спирала/молив, но ако слагаш 1 тон грим, няма да е хубаво. Личи си твърде много, че е неестествено. Не си гори косата така. Така лесно ще се изтощи, после може и да ти окапе по-рано. Ще ти кажа какво аз правя - къпя се всеки ден, изсушавам се /най-често без сешоар, оставям я така/, сресвам се и прическата ми е готова, но съм забелязала, че вида на косата ми зависи от това какви шампоани ползвам. Предполагам, че при всеки това зависи. Виж кой шампоан ще ти се отрази най-добре на косата. Ползвай и балсам. Също така, има много прически, които не изискват всеки ден да си гориш косата. Можеш да се връзваш по най-различни начини, може на интернет да потърсиш прически, без да се налага да използваш преса за коса. Има толкова много идеи на интернет. За гаджетата - аз съм на 14 и все още не съм имала гадже, харесвали са ме, но аз тези, които са ме харесвали, не съм ги харесвала, както и тези, които съм харесвала, не са ми обръщали внимание. Както и да е, за всичко си има време, предполагам, че един ден ще дойде и нашия ред да имаме споделена любов, понякога хубавите неща се случват, когато най-малко ги очакваме.
*Яса

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a1e6f4b563
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ми щом ти е омръзнало да се тъпчеш с вредни храни спри.... почни да се храниш здравословно... сега е лято по-лесно се отслабва... ако не можеш без сладолед си хапвай по един без захар от фризерите на " uncle Charlie".... сама си състави режим и го следвай... уувеличи спорта и така.... не си писала дали пиеш кола... ако го правиш се опитай да я спреш ако не можеш пий по една чаша " Light"... стриите със спорт няма да махнеш но ще стягяш тялото и ще изгглеждаш страхотно (препоръчвам ти 2-3 в седмицата да ходиш да плуваш)... карай колело всеки ден... тичай през ден и прави упражнения.... танцувай ако обичаш.... хубави прически можеш да си правиш без да си третираш косата.... ако се чувстваш преуморена и отпаднала отиди на село ако имаш ще ти се отразо добре да се откъснеш от света за малко... сега за това че си нямаш гадже.... не гл от фр... айде със здраве и не ме упреквайте че съм писала неграмотно... просто пиша от тел и е досадно :)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2f4d69323d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От пубертета е. Като пораснеш ще започнеш да се харесваш. Трябва да знаеш, че целулит и стрии не се лекуват. Можеш само да предотвратиш появяването им, но не и да изчезнат тези, които имаш. Не се притеснявай заради тях. Всяка жена, която е раждала ги има. Някои като теб и мен пък ги имат заради нееластичната си кожа. Горе главата и не се измъчвай заради глупости.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 943a30001b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Май си в депресия (или нещо такова, щом се самосъжеляваш). Не мисли какво харесват околните, а се харесвай ти самата каквато си, защото ако ти не се харесваш, то няма кой да го стори. Използвай интернет сайтовете за споделяне, за да намериш клипчета за упражнения за отслабване (бъди постоянна, ако искаш резултати). Успех и горе главата.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2f23e28606
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ако наистина толкова искаш да се харесаш на околните, просто бъди себе си, прави това което обичаш и тва е! Относно бедрата, корема и т. н ако искаш да отслабнеш до някаква степен първо трябва да спреш да се ''тъпчеш'' с вредни храни както самата ти каза. Все пак си на 14, живота е пред теб..

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 68726e74d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Само една стъпка те дели от успеха - да ти омръзне и да ядеш! :D

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ec4ea8e2aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами то може би на повечето тинейджъри ни е едно и също ежедневието - скучно. Мисля, че на тези години от пубертета депресията е много силна. Аз най-много бях отчаян 8 и 9 клас, но после сякаш отмина. Смятам, че пубертета е най-тъпата част от живота ни :).
Момче на 18г.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: db24b267c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Стегни се.. аз съм само на 12.. и аз имам стрии пълна съм, но знам, че, приятелите ми ме харесват такава каквато съм! И няма да се променя заради никого! Аз съм това което съм ти си това което си и трябва да се гордееш. И аз нямам гадже.... е.. не ми пука има време и за двете! Осъзнай, че не трябва да намираш недостатъците си, а качествата!
Б ~

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ccea091e37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Смях се с глас, когато го прочетох, честно!!

Ти чуваш ли се какво говориш? Тъпчеш се с вредни храни на корем, пък баджаците ти дебелеели. Еми спри да се тъпчеш с вредни храни, отвори някой форум, избери си диета и започвай, ако ти е мерак.
Живота ти от теб зависи, момиченце! Нищо няма да постигнеш като седиш пред компютъра и се оплакваш на непознати за глупости. Просто се хващай в ръце и това е!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0420c7b600
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ОТ АВТОРКАТА:благодаря за окуражаващите мнения,минах на хранителен режим и правя по 4-5 обиколки на стадиона всеки ден,(още преди хран.режим)...засега се чувствам добре иии сякаш всичко се обърна в правилната посока -имам си и прятел! :))))))
П.П Радвам се,че някои се радват на нещастието на другите !!?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker