Какво изпитва той към мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво изпитва той към мен
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 4849 пъти
Здравейте! Моята история е следната. Един ден се разхождах с приятелки навън и мой бивш съученик който не успях да позная ми се обади и ме поздрави. От тогава започнахме да си се поздравяваме като се видим. Той започна след около 2 седмици да идва в училището където уча. Веднъж го подминах без да му се обадя и той ми каза `` еее подминаваш ме и не се обаждаш така ли``и ми се усмихна. Едни момчета които не понасям се избазикаха с мен и ми вързаха теникия, след това си признаха.

Аз и това момче започнахме да си пишем по скайпа разбирахме се добре. Но именно в един момент когато той направи нещо съвсем неочаквано в мен нахлуха много въпроси и голямо объркване. С едно момиче се снимахме и като се прибирахме той вървеше пред нас с приятеля си. Той спря дойде при мен прегърна ме и вървяхме така около 15 минути докато си говорихме приятелят му вървеше напред, аз се сгуших в него но не го прегърнах.

Той учести идванията си в моето училище, и докато чаках моя приятелка да дойде той ме видя погледна ме в очите и ме попита всички ли си трагнаха след като му казах да спомена че си търси компанийка да се прибере и пак ме погледна в очите аз не тръгнах заради моята приятелка . Закачаше се с мен въпреки че чуваше званеца ме питаше сварши ли часа, или ми викаше и като се обърна ми се усмихваше. Винаги ме поздравява но не и когато тези момчета , които взаимно не понасяхме бяха наоколо.

Поканих го на кафе но ми каза че не ги обича. Той все още идва в моето училище и като се видим си засичами погледите и се усмихвапе. Единствено той ми каза името така както най- много ми харесва. Искам да трагна с него искам да го гушкам да го целувам да е до мен. Но незнам какво испитва и ме е страх да си призная чувствата пред него. Благодаря на всички предварително! Моля Ви дайте ми съвет какво да правя, как да го спечеля?!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: 40478e6fbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пфу какъв романс. Поразен съм :)
Мисля че не трябва ти да поемаш инициативата. Винаги съм бил на мнение, че момчето трябва да е агресивната/настъпателната страна от връзката.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 825344974d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен не е безразличен, след като всеки ден идва до твоето училище и се държи така с теб, може пък и той да си задава същия въпрос като теб "какво изпитва тя към мен?" по добре направи нещо което ще му подскаже чувстватата ти и така ще разбереш какво изпитва,целуни го импулсивно докато си вървите и се надявам да разбере намека ти ;)
Успех от мен!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 1e479db233
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Има един вариант, след като момчето не обича кафета, а теб те е страх да му го кажеш очи в очи... направи го по скайпа! Питай го какво мисли за теб, защо идва толкова често до даскалото ти... Не започвай веднага с директния въпрос "Искаш ли да тръгнеме?". Нужно е време. Ако по-често сте заедно постепенно нещата ще се развият от самосебе си, ако и той те харесва. А по написаното по-горе съдя, че е така. Не бягай от него, а напротив - покажи му, че близостта му ти е приятна, усмихвай му се и ти, бъди мила и внимателна. Така и той и ти ще се поотпуснете и може дори той да направи първата крачка, както е и редно лично според мен. Но за любовта няма граници и правила, така че.. всичко зависи изцяло от вас двамата. Не насилвай нещата, бъди търпелива. Може би и той се притеснява да ти признае, също колкото и ти. :)
Успех ви желая и на двамата!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 430f9db71b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Когато тези момчета са около мен ме е страх да ида при него и да си говорим защото те започват да се дразнят да се базикат. Страх ме е да не му напреказват глупости за мен и всико, което се опитвам да направя да се провали. Мислех си като не харесва кафета да го поканя на разходка. Дори ме очуди това че веднъж му бях писала той не ми отговори и като му казах може би си сърдит за нещо аз ще ставам той прописа веднага. Пропуснах да спомена че е доста срамежлив.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 6b148919f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Дай му знак. На нас тва ни стига да действаме :)

 
  ...


...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 825344974d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравей отново аз съм № 2
Найстина понякога момчетата искат на играят на сигорно, нали знаеш, ами ако ме отреже казвам ти го от опит не съм била с момче към което съм имала чувства само защото чаках той пръв да направи нещо , е след това разбрах че не е така и от самия него, той сам ми го каза.Та това което искам пак да ти кажа е да опиташ да поговориш с него дали по скайп или както ти казават и другите покани го да се разходите това помага поне и при мен е помагало в повечето случай на вън в някоя градинка, след като не иска да ходи по кафета.
Успех отново!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 660527f32d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има чувства към теб, това е сигурно. Най - вероятно се притеснява от тези момчета, които ви се подиграват, злепоставят и тн.

Недей да чакаш - кажи му. И аз не обичам кафетата, затова винаги излизам някъде на по- тихо място. В парка например, вечерно време е страхотно или пък на някое друго усамотено местенце - опитай така. Мисля, че не би ти отказал разходка. Бъди внимателна, гушни го, хвани го за ръката или нещо подобно... И тогава му кажи какво изпитваш, ако споделя чувствата ти всичко ще е наред. Пък ако ли не, не се притеснявай. Ще знаеш, че поне си опитала да бъдеш с човека, към който изпитваш чувства.

Но знаеш ли, ще ти кажа нещо. Недей да му разкриваш чувствата си в скайп. Поне аз мисля, че такива признания не трябва да се правят във виртуално пространство, още повече след като сте от един град и се виждате доста често. Най - добре ще е ако нещата се развият очи, в очи.
Хайде престраши се и давай смело напред.
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 430f9db71b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Искам да ви попитам дали според вас е добре да му кажа какво испитвам. Защото вече не искам само да го гледам и заради онези лицемери за които споменах да се чувствам безсилна да ида при него , а и преди ден неговия приятел го погледна каза ми така както само момчето към което имам чувства ми казва и почна да се закача с мен и да му се подсмихва и той се подхилна заби си погледа в земята и каза на приятеля си да спре , след което докато вървяха се обръщаше към мене назад . Същия ден се разходих с една приятелка към неговия квартал и пред неговия вход беше приятеля му, който ме видя. А веднъж бях базикнала приятеля му защо е самичък и той веднага се сети какво питам и каза ааа още е на училище ( момчето което харесвам беше още на училище имам предвид).

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 41783a65ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От №7
КАЖИ МУ! Мнението на тези лицемери и който и да било друг недобронамерен към вас, е последното нещо което трябва да те интересува. Просто му разкрий чувства си.... няма да сгрешиш.
SFA

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 430f9db71b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Сега може би е удобен момент да направя нещо тъй като ще се събираме бившия клас а той е в моя клас но не знам какво. Приятелка ме посъветва да излезем малко на въздух и докато си говорим да го целуна по бузката. Какво да правя пишете моля Ви.

 
  ...

...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 309610537a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Идеята на приятелката ти е добра. Самото поканване, навън предполага, че търсиш интимност. Заговори по любимата му тема, все има нещо, за което може да се разпали, нали. И прекъсни средата на изречението му с целувка. Но не бързо и закачливо по бузата.
Напарави го като по филмите. Целуни го в ръба на усните - по-бавничко и ще е твой.

А дотогава можеш да му поразпалиш любопитството и да му създадеш малко "напрежение" с един среднощен СМС - това винаги помага. Но не нещо лигаво или пък някакво прекалено сухо от типа как си.
Напиши нещо красиво, кратко, запомнящо се и двусмислено. Накарай го мисли за това.
"Как ми се иска да се поразходим навън..." - с този СМС ме спечелиха мен някога.

Не се притеснявай от нищо и от никого! Няма нищо по-хубаво от онова, което изпитваш към него. Дерзай!
Имам и още една идея за сближаване. Когато се видите някога, доближи се до него, сложи ръка на рамото му, а другата я залепи на гърдите му с длан и с най-очарователната усмивка, на която си способна кажи "здравей!" - после се "отлепяш" и се отдалечаваш. Удобен момент за това би било ако се случи преди срещата на класа ви да се засечете навън (без многото любопитни очи)
а иначе - многото приказки и обяснения - аз не съм им привърженик. звучи ми супер сухо. Истинските неща се казват с малки жестове и най-вече с очите.
Действай решително на тази среща! Като жена, като влюбена...и ако е "писано" да сте заедно - няма как да не го провокираш да действа и той.

Не забравяй също така, че той също може да чака този момент и също да има някаква идея. Ако усетиш, че е така - остави го да си я осъществи.
Стискам палци! Ще успееш!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 430f9db71b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   По принцип аз много трудно поемам рискове, но мисля че за любовта човек би направил всичко по силите си. С тази целувка ме е страх да не го отблъсна по някакъв начин, в смисъл да го стресна или нещо такова. Другия вариянт който ми хрумва е когато класа се съберем да седна до него да го гледам в очите , да му предложа да се снимаме и да го попитам да излезем да се поразходим някаде навън на въздух. Но проблема е че една моя бивша съученичка иска да се съберем през деня защото си има приятел и вечерта иска да е с него. Но мисля да се разберем всички да се съберем вечерта защото винаги съм се съобразявала с нея и ако не дойде тя няма да е толкова гадно отколкото да не мога да направя нищо с човека когото харесвам. И макар да исках аз лично да му кажа за това събиране той вече беше разбрал от някого и когато са го попитали дали е виждал някой от класа е изброил няколко момчета но не е споменал че постоянно се виждаме а може би не е искал да распространява. Но въпреки всички пречки аз ще се боря за него и няма да се откажа заради това че някой не го харесвал или не го удобрявал. :P

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 309610537a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Пак съм 11:
Не мисля, че ще го отблъснеш. Леко стреснат - да (ако не го е очаквал). Но все си мисля, че някакъв нежен жест е по-добре от всички думи, сухи обяснения и т.н.
Излезте! Ако трябва излъжи, че ти е зле от пушека и искаш да подишаш малко въздух. Излез без горна дреха и се престори, че ти е студено. НО така, че той да разбере намека ти...

Има толкова много начини и малки хитрости - действай така, както ти подсказва интуицията и ... хм сърцето.
Успех и пиши какво е станало. Историята ти ме заплени, защото съм имала подобен проблем.
Още веднъж - СТИСКАМ ПАЛЦИ.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 430f9db71b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Здравей №11! днес отново се расхождах с приятелки и го видях да играе карти, погледнах го и той ми вдигна ръка минах няколко пъти покрай него видях че се подхилна но не ме погледна. После ходих с колата с братовчед ми до магазина, а той е савем близо до мястото кадето играеше карти, за втори път ме вижда с него и ме е страх да не помисли че ми е гадже или нещо такова. Другото което ме притеснява е това че разбрах че когато са го питали кой е виждал от класа мен въобще не ме е споменал а се виждаме постоянно. За целувката имах предвид че ме е страх да не спре да ме поздравява да ми говори и така нататък. А ако каже ами ако ти е хладно да влезнем вътре или всичко да е само мои въображения. Но утре имаме час по фискултура и това е идеална възможност да седя отвън при него или да не карам час и да ида при него. Дано го спечеля защото съм страшно много влюбена в него. ;)

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 71f6a4d622
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Колко интересна ми стана твоята история. И аз все като тебе си казвах ами ако той това, ако нз си какво... Не му мисли много, а действай. Не планирай какво да му кажеш, защото така или иначе няма да можеш да му кажеш това което си мислила и си рецитирала пред твоите приятелки, отпусни се и всичко ще си дойде на мястото. Рискувай и успех.
ЛОРА 21год.

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 309610537a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   /11/ Е ако каже "ами да влезем тогава" си държиш на своето, че вътре е задушно и ти е зле.

Лора е права обаче - каквото и да планираш, да репетиташ и т.н. е най-вероятно да не успееш да го направиш точно така. Но никак не е лошо да имаш няколко "пищова" в ръкава си.

Ситуацията ще ти подскаже дали да го целунеш или не.
За братовчед ти. Има два вариянта:
1. Утре му казваш, ей така помежду другото, че ти е братовчед
2. Използваш братовчед си, за да поревнува малко. В смисъл не да лъжеш, че ти е гадже или нещо такова. Но нищо не ти пречи да извикаш братчеда да те вземе от училище да речем, защото примерно много те е заболял корем. А ако сте си близки, нищо не ти пречи и да го гушнеш, а после качвайки се в колата да помахаш на своя любим. И веднага след това, при първия удобен случай разкриваш мистерията.

Това че не е споменал за теб е малко странно, но аз го тълкувам така: ако те харесва и го е страх да не му проличи (момчетата са много особени, когато стане дума за показност на чувства) неспоменаването е съвсем умишлено.

Амиии...това е. Поседи утре с него, поговорете, посмейте се, накарай го да се отпусне. Усети го какво иска в крайна сметка от теб.

И пак разказвай после.. дръж ни в течение..
прегръщам те!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 309610537a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   /11/ Забравих. Тъй като тук всичко пристига така бавно - оставям ти и-мейла си. Ако имаш нужда - пиши!

didi_1986@jabse.com

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 430f9db71b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   :) Той не остава по-назад в смисъл че се закача с едно момиче пред очите ми и ме поглежда, на мен ми стана гадно и се обърнах след това погледнах към него и видях че ме гледа. Но сега ми хрумна че мога да се престоря че не знам че той знае за събирането ни и да отида до него и да му кажа и може да го прегърна леко

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 71f6a4d622
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Ех, че си сладка! Лора 21

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 430f9db71b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Ще рискувам и се надявам всичко да е ОК :P

 
  ...

...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 309610537a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Я разкажи сега повече за това момиче. И какво стана в часа по физ. възп.

Не се впускай в много, много лъжи и интриги. Играй си, но не лъжи (нали значш, че краката на лъжата са къси). Демек не се преструвай, че не знаеш, че той знае. Отиди при него и направо го заговори са това събиране. Можеш примерно да се престориш, че се двоумиш дали да ходиш... да се надяваме, че той ще започне да те разубеждава. Друг вариант е да го попиташ как и кога, с кого ще иде и да му предложиш да отидете заедно.

И разкажи ни за тази, дето се закачал с нея...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 430f9db71b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Ами веднъж (първия път след който ме видя с братовчед ми) ги видях да се закачат в двора на училището и да се пръскат с вода. Вчера както казах вървеше с това момиче и ме погледна няколко пъти. А дне, хем ме зарадва хем ме ядоса. Зарадва ме защото към обяд го видях беше много весел поздрави ме пита ме как съм приятеля му се дръпна за да мина край него. Но след това мина два пъти край мене и моите приятелки и така усилено ме гледаше аз него също и се гледахме в очите но бяхме на доста растояние. После го видях пак приятелите му се дразнеха подвикваха подсвиркваха и ми казаха че ме бил викал аз им казах че ако иска да ми каже нещо да дойде при мене да си поговорим. И сега вече найстина не знам какво да правя дали не ме залъгва само?!

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 309610537a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   За Бога, миличка, този нещастен, нерешителен сладур просто не знае, не е сигурен в теб и го е страх да не го отрежеш.

Ох! Знаеш ли какво правеше една моя приятелка, когато бяхме в 9 клас!? Казваше на най-големия клюкар в училището "абе да ти кажа - много си падам по него, ама ти не му казвай сега". Сприятеляваше се с клюкара, а той добросъвестно след това казваше на някого "тайната й", този някой на друг и т.н. - най-сетне се стигна до така желаното събиране...

Не ти го давам като съвет. Принципно не е много хубаво, но какво пък - при нея подейства. Тя също беше като теб - следеше всеки малък жест, всеки поглед, измисляше какво да каже като го види.. (понякога стигаше до абсурди - толкова се беше вманиачила "ако утре се засечем и е в лошо настроение, ще го подмина, а после ще се обърна точно след три крачки и ще му помахам весело" и всякакви такива).

Върна ме в това време, м/у другото. Чак ми се върти в
главата да ти предложа нещо, за да ти помогна, ноооо тъй като става дума за малко по-така (разбирай щуро) - пиши ми на и-мейла.
Аз съм номер 11
и-мейла май ти го давах, но...
didi_1986@jabse.com

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 430f9db71b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Страх ме е той да не ме отреже и накрая ще го целуна ще го гушна и да става каквото съдбата е решила :P

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 430f9db71b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   :)

 
  ...

...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 25879d2fc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Какво стана?

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 71f6a4d622
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Хмм... наща приятелка май си го хвана онзи сладур и е толкова разсеяна (влюбена) и щастлива, че забрави да се похвали,дано скоро се сети :))) Лора 21

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 40478e6fbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Дай боже всекиму такъв романс :]


*Syndrome

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 430f9db71b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Здравей пaк съм aз тoзи път прoблeмa e чe приятeлитe му пoстoяннo сe
дрaзнят с мeнe в смисъл чe вeчe втoри дeн eдин oт приятeлитe му пoстoяннo
ми пoвтaря чe (тoзи кoйтo хaрeсвaм) .... мe викaл и aз пoстoяннo му кaзвaм дoбрe дa дoйдe при мeнe кaтo мe викa тoй взe дa сe хили. Днeс мoмчeтo кoeтo хaрeсвaм гледаше достa странно кгато уж ме викал и то два пъти но не каза нищо на приятеля си. Мисля си да не само да си въобразявам че испитва нещо към мене защото като се видим посами в смисъл е само с най- близкия си приятел ме закача а като е с всички мълчи и не обелва и думичка. И въпреки всичко искам да го гушна и целуна
въпреки неговите приятели го искам въпреки че ми става криво че не ме защитава пред тях :)

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: bd2e0ebfde
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Какво стана със събирането на класа?

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 6d4a67e00b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   хайде дее разказвай какво стана

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 5246379e64
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   искам един съвет от вас . та харесвам едно момче и май и то ме харесва поиска ми номера поиска и да излезем аз се съгласих но не се доуточнихме и така и не излязохме .та да го попитам ли дали иска да излезем ?

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 6452636857
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Номер 33 да питай го. :) Щом ти е поискал номера и ти е казал, че иска да излезете значи наистина е така, но може би в последствие го е хванало срам и предполагам би се зарадвал, ако ти ей така м/у другото то попиташ дали още важи желанието му да излезете. Имай предвид, че може да не те харесва ами просто така да ти е поискал номера да излезете като приятели, но все пак се надявам да не е така и наистина да те харесва. Не знам ти можеш да прецениш най-добре! Обади му се ти или по-добре му пиши и после го питай дали иска да излезете. Ако каже не, не се притеснявай живота продължава! А, ако все пак излезете и усетиш, че наистина те харесва не се сковавай и не мълчи, защото възможно е и той да е срамежлив и да го срах да разкрие чувствата си като си мисли, че може да го отрежеш. Намекни му по някакъв начин, че го харесваш (е, разбира се малко или много е добре да си сигурна, че наистина изпитва нещо към теб) и се надявай, че ще ти предложи да станете гаджета, ако те харесва.

Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker