За съжаление, той не е наясно със себе си... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

За съжаление, той не е наясно със себе си...
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 3255 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 17г. До септември месец 2008г. имах сериозна връзка с мъж, по-голям от мен с 11г. Връзката ни продължи 2г., но я прекратих, защото той прекалено много ме ревнуваше и се налагаше. Знам, че първата мисъл, която изниква в съзнанието ви, е, че съм поредната малка материалистка, която ходи по батковци, заради някакви облаги. Но наистина не е така... Мн.хора са ми казвали, че съм мн.зряла за възрастта си. Харесвам мъже, които знаят какво искат и как да го постигнат. Не съм привърженик на необвързващия секс, искам сериозна връзка, затова излизам с мъже, а не с момчета, които са все още само заради едната бройка. Но, както и да е, не това е главният ми проблем.

След тази връзка, имах още няколко, но все неуспешни, все на използвачи попадах. Но през февруари съдбата ми се усмихна! В един сайт се запознах с момче (на 22г.), видяхме се и започнахме връзка. Той е мн.мил, добър, свестен. Не е от София, но учи там. Виждахме се, бяхме щастливи заедно... Аз го обикнах много! Той ми каза, че досега не е обичал никоя и твърдеше, че ме обича...

Един ден отидох при него, той беше изморен. Правихме секс, но аз съм...как да го кажа... някак си-ненаситна! Не знам какво ми става, но просто обожавам секса!!! Често ми минават мислите, че съм се превърнала в нимфоманка! :((( И така... Правихме секс 4 пъти, но той все мрънкаше, че е изморен. Когато си тръгвах, продължих да го гушкам, да го целувам, а той само ме буташе. Ядосах се и се дръпнах, а той ми се развика, че само секс съм искала, че само за секс го използвам и т.н. Скарахме се, не ме потърси няколко дни. Аз му се обадих, той не пожела да се видим. Замина при техните, не си вдигаше телефона, рядко ми отг.на смс-ите... Аз не спрях да плача за него, да се измъчвам. Той се чудеше дали да сме заедно, имал си принципи и т.н. По отношение на секса и др.работи е много странен. Но, както и да е...

Той трябваше да се прибере в събота и да се видим. Но след разговора ни в четвъртък, не знам какво е станало, но в петък беше решил, че всичко е приключило, че нямало смисъл да сме заедно, не искаше да се видим. Но в крайна сметка се видяхме. Той се държа мн.объркващо, твърдеше, че не сме заедно, но се държеше все едно сме. Целуваше ме, прегръщаше ме, казваше ми, че съм му липсвала, искаше ми снимка... Питах го дали е сигурен в решението си, а той ми отг., че не знае... Главният проблем е, че не знае какво иска, не е наясно със себе си-говори едно, а върши съвсем друго... Постоянно си противоречи... Когато се разделихме, имах силното чувство, че докато е бил при техните, нещо се е случило. Може би е срещнал някоя, но отрече. Не може да твърди, че ме обича, а заради такова нещо да ме остави и така изведнъж да се промени! Не знам какво стана... Призна ми, че там се е видял с една бивша, но нищо не са правили... Беше ми мн.гадно 1-2 дни, след това не чак толкова, защото гледах да не мисля за него. Целият ми свят се срина. Хубаво-не ме харесва, не ме обича, но най-много ме боли, че изобщо не му пука за мен!!! Че всичко все едно е било една измама... Знаех си, че не трябва да се занимавам с момчета, но както знаете, любовта не пита... Сега той не е в БГ и аз му обещах да го изчакам. Ще го изчакам, ще се видим и се надявам да е променил решението си, но едва ли.
..
Вече няма да искам от никого секс... хахах, явно съм изплашила момчето, но и самата аз се плаша! Имам ОГРОМЕН сексуален глад! Не ми стигат 3, 4, 5 пъти... Искам още и още... Готова съм по всяко време и на всяко място... За секс мисля, секс сънувам... Падам си по по-груб секс, привличат ме сексуално и жени... Наистина не знам какво става с мен... НО не съм била с него, заради единия секс... Преди него не бях правила секс цели 3 месеца само защото се пазех за "подходящия". Но той не ме разбра, не ме опозна, не ми даде шанс, изгради си грешна представа за мен... За което страшно много съжалявам!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: 93456e1323
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   не, ти не си зряла :))
ти си поредната хлапачка, която иска да я тъпчат по 10 пъти на ден :)

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 782f24ebd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо слушаш хората? Това, че те са ти казали, че си "доста зряла" за годините си - изобщо не означава, че е така.

Аз мисля, че напълно отговаряш на възрастта си. 17 годишните са точно такива, каквато си и ти. Не разбирам, защо се забъркваш с мъже? Нима така се чувстваш по - голяма? Не искам да те критикувам или нещо подобно, затова ще ти кажа само някои неща.

Не се мисли за голяма, само защото някой си там те е определил като такава. Не се занимавай с МЪЖЕ, защото ще съжеляваш, нито ти си за тях, нито те са за теб. Започни да се интересуваш от момчета на твоята възраст и не скачай в леглото с тях още през първия месец, защото момчето може да не го иска. Пък ти ако го обичаш няма да искаш само секс от него.

На кратко казано: Ако искаш нещата да се променят - промени се и ти.
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: a8d18d4a4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами за 17 годишна като мен, защо по - добре не се заемеш с по - важни неща от секса?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker