Съдбата ми е да страдам... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Съдбата ми е да страдам...
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 3105 пъти
Здравеите, аз съм едно 17 годищно момиче...и рещих да споделя историята си, защото наистина имам нужда от помощ! Живота ми е много труден ...нямам баща ...починал е когато съм била много малка и не го помня дори. ;[ Живея само с маика ми ..., но тя не ме разбира... Имам приятели, но се чуствам неразбрана и от тях...Живота ми е еднообразен и мн скучен... Преди 7 месеца се запознах с едни момче по скаипа. Пишехме си постоянно, решихме да се видим...харесах го ...предължавахме да си пишем...тои пушеше трева..., но това мен не ме интересуваше защото ми харесваше като човек без значение дали е напушен или не.

Тои искаше да правим секс, но аз не бях съгласна, защото си мислех че нищо нямаше да се получи между нас...и щях да се чуствам исползвана, но тои ми каза че няма да е така... Съгласих се бяхме заедно... и след това продължавахме да си пишем..., но аз постоянно му казвах че сум тъпа и кви ли не глупости, защото мислех негативно постоянно. Бях загубила одавна вяра в щастието и все ме прецаквахме...Въпреки всичко тои ме търпеше...аз все съжалявах и тои ми прощаваше. Исках да съм с него,но просто нямах смелост да застана в очите и да му го кажа...И така тои ми каза че си има приятелка и неможе да е с мен,защото се лигавя. След което ме беше блокирал дълго време...бях отчаяна исках да умра ...исках да съм друг човек...тои ме отблокира, видях ме се говорихме си и отново ми каза че не може да е с мен ...или ако тръгнем то ще е наи мн за седмица и нищо няма да се получи...знаех че вината беше моя защото държанието ми не беше като на 17 годишно момиче...наистина се лигавих, но ме болеше защото си правех само напразни надежди...и то защото тои продължаваше да ми пише...И так след известно време спря...чуствам се мн зле в депресия съм нямам сили за нишо...незнам коя съм...никои не ме разбира не ми се живее...

Писна ми да се самообвинявам...нима това е сатбата ми ...с какво заслужих да нямам баща...зашо точно на мен...и защо ли вапросното момче не пое риска зашо накрая се предаде...защо живота е толкова сложен и никога не можеш да бъдеш с хората които обичаш?!Вече нищо за мен няма значение,изгубих себе си...изгубих всичко...Каква е тази сатба...на 17 години сам...а незнам защо живея,няма кои да ми помогне ...а тъмнината е навсякаде...Моля ви даите някакъв съвет...ако наистина има хора с сърца нека да пишат...Моля ви кажете да ли мога да направя нещо за да съм с него ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: 2a45a10598
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кво да ти кажа. От моята момчешка гледна точка въпросният пич просто те е избройкал. Ти сама каза, че той е искал да правите секс. Много такива идиоти се навъдиха напоследък - еб*т и бягат. А като се замисля, че за някой тва е смисъл на живота :)))

Мисля, че трябва да продължиш и да търсиш истинската любов.Ако този те е обичал толкова много е нямало да те отблъсне така като си се самообвинявала.По-скоро би ти дал нужната подкрепа.

п.с. а да и верно престани да мислиш толкова негативно..

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: c77c93b829
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Понякога наистина е трудно да разберем защо съдбата е толкова неблагосклонна сякаш именно към нас. Но приеми го така. Всеки човек изживява в живота си трудни моменти рано или късно и силата му е подлложена на изпитание. При теб е станало по рано но това ше те направи по подготвена за живота, по силна. Не вярвам че си лигава именно заради това. Вероятно по скоро не си наясно със себе си и това е нормално на тази възраст. Всъщност вярвам че си по зряла от повечрто си връстници и вероятно затова не те разбират. Колкото до момчето не се обвинявай толкова. Явно търпеноето му е твърде кратко което значи че просто не е бил готов за сериозна връзка. Но явно и ти не си била защото както вече казах май не си съвсем наясно със себе си и какво точно искаш. Горе главата! И на теб ще ти се случват хубави неща, просто трябва да си по позитивно настроена, защото мислите реално могат да намерят отражение върху живота.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: b4d94d2cc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Влюбила си се и чувствата не са били споделени това се е случвало почти на всеки
Не обвинявай съдбата все пак си на 17 и има още много неща да видиш и да разбереш.
А как измисли че си изгубила всичко това е било едно момче след него ще си намериш друг това е всеки удря на камък а за приятелите аз спрециално съм на принципа познати и мн добри познати

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: eb59b09e3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Слънчице,
я горе главата! Този сладур, в който си влюбена не е успял да разбере, че има шанс да бъде с прекрасно момиче, което да го разбира и да се тревожи за него. Нищо не си загубила.

А колкото до татко ти - не зная дали вярваш в отвъдния живот и в подобните нещица, но само за миг допусни възможността той да те гледа отнякъде. Дали би му харесало дъщеричката му да казва :в депресия съм.

Не се съмнявай в себе си и се харесвай! Ще срещнеш много хора в живота си - едни ще те харесват, други не, трети ще те обожават. Ще срещнеш и своя мъж - онзи, който ще те разбира и уважава и за когото оплакванията ти ще значаат нещо и ще се стреми да те защитава.

Успех, миличка! прегръщам те!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 0bf6d72b6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мила и аз загубих много гаджета и с мен си подиграха много хора само защото се обърках и във всеки очаквах да видя освен мъж и братът, който животът ми отне след нелеп инцидент.., и бракът ми е отвратителен, не случих на човек , с когото да сме едно цяло и много ме боли защото няма любов. Но ти си младичка, вземи се в ръце. Не се самосъжалявай, това винаги вреди. Казвам ти го от опита си. сигурна съм, че си добро дете. Ще дойде и твоят миг на щастие.
Алис

 
  ...


...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 0bf6d72b6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Пак от Алис
Защото на мен ми предстои много трудно решение, за развод. Трудно е да избереш между самотата и по- голямата самота. Но ти имаш шанс да си щастлива.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 9383ecdeea
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А аз с какво заслужих баща ми да е алкохолик? С какво заслужих, сестра ми да замине далеч от мен? С какво заслужих, майка ми да не се интересува от мен? С какво заслужих да претърпя всичко това още, когато бях на 11,12 години. Много въпроси - малко отговори. Но аз не обвинявам съДбата за това. Живота е такъв какъвто си го направиш. Споко, бъди сигурна, че аз те разбирам, защото съм минала през това.

Я се стегни. Какви са тези меланхолични състояния, в които изпадаш?

За баща ти - има хиляди деца в твоето положение. А от какво е починал той? Ако не знаеш истината, търси я, за да си спокойна и във вътрешен мир със себе си.

Сигурна ли си, че хората, които наричаш "приятели" - са такива? Ако те не разбират, ако не те подкрепят - то как тогава са ти приятели?

Като гледам, основния ти проблем е въпросното момче. И се чудя... Как може да искаш да се върнеш при него? Всъщност знам - обичаш го.
Но сега ще ти кажа това:

Няма смисъл да бъдеш с човек, който не споделя чувства ти. Ти го обичаш, но той теб не. Казал ти го е, показал ти го е - остави го, не тичай след него. Повярвай в себе си, опитай да се промениш. До колкото разбрах сега не се харесваш, особенно много, защото постоянно хленчиш и тн. Промени това, поработи върху чертите, които не харесваш. А него го забрави. След като не те обича и изобщо след като не изпитва никакви чувства към теб - няма смисъл да сте заедно. Не можеш да направиш нищо, за да го върнеш, можеш само да го забравиш. Опитай се да не мислиш за него. Занимавай се с нещо зруго и болаката малко по малко ще отшуми... Или пък тя ще стане начин на живот (както се получи при мен). Трябва ти малко вяра, нищо повече.

Живееш, защото трябва! Всеки се е родил с определена цел, (моята вече я разбрах), разбери своята. Сега си на 17г., бъди силна, защото проблемите тепърва ти предтоят.
И не намериш ли начин да се справяш с тях, ще ти бъде много трудно... Така че не позволявай те да те контролират, от тук нататък.
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 90c17244eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От SFA до Алис
Предстои ти развад? Тоест "самотата" наричаш живота с мъжа си, а "по - голямата самота" - би бил живота ти, без него, така ли?

Кое би избрала... Самотна, но сякаш окована в окови.. или много самотна, но свободна? Кое?

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 6b50baf2f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Миличка, това момче не те заслужава! Щом не може да те оцени и не разбира чувствата ти, за какво ти е? Да, знам, че те боли и не е лесно ей така да го забравиш, но не е невъзможно. А и когато срещнеш подходящия, ще знаеш какво да правиш, като за начало "да не хленчиш" след като това е основният ти проблем. Поработи върху себе си и след време всичко ще се нареди. Но за целта трябва да гледаш малко по-оптимистично на живота. Знам, ще се запиташ как, след като всичко ти се струва тъмно, мрачно и нещастно... Повярвай, и аз съм била в такова състояние, не вярвах, че ще има надежда някога, мислех, че никога няма да бъда щастлива, но не е така! Повярвай малко повече в себе си и ще видиш, че всичко се оправя. Най-важно е как гледаш на нещата. Дори неуспехите и болката могат да ти бъдат от полза, защото ще те направят по-силна. Не губи надежда! Усмихни се на живота и ще ти се усмихне и той! :) Горе главата и смело напред. Никога не се предавай, каквото и да става. Успех :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 4f5bba1841
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ех да ти имам проблемите

 
  ...

...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 67effa12b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   До номер 7 както и до авторката-и аз съм пеживяла нещо подобно,но и на ум не ми е идвало да казвам,че съм депресирана и т.н,проблемът ти не е толкова голям,имаш късмет,че не си загубила бащи във възраст,в която ще съзнаваш,че вече го няма,да си се привързала към него и да ти го отнемат...моят е жив,но не усещам никакви признаци от това,не ме търси и не се интересува от мен.Може ли да попитам номер 10 да каже своит проблеми,подозирам,че е преживял нещо ужасно,10 плз кажи ни какво е това нещо.

Що се отнася да момчето,това е била повърхностна връзка без бъдеще,щом опре до секса,не се занимавай с подобни отрепки.И аз съм се влюбвала в момче,което не отвръща на чувстватая ми,но честно казано не се впечатлявам,уча си и не позволявам една дреболия да ми бърка живота :)))

Сиво

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker