Писна ми от кухите "миски" в даскалото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Писна ми от кухите "миски" в даскалото
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 3181 пъти
7 години бях в едно даскало с едни момичета от др. класове които в последните 3 години се превърнаха в някакви много популярни, красиви, идеалните момичета с 2 думи. Момчетата се спукват да им ходят след задниците, ама и те не си ги крият много. ПИСНА МИ ВЕЧЕ!!!! Омръзна ми от всичките тия шматки да си правят изводи за мен и приятелките ми от думите на момчетата от класа ми. Те клюкарките каквото и да кажем за тях отиват и го казват и един ден се скарахме жестоко. И от този ден живота ми е АД. Реших се да нося очна линия някъде в края на 6-ти клас началото на 7-ми, не че те не носеха. И вече бях кифлата за тях УМРЯХ просто УМРЯХ. Умирах всеки ден, когато бях на училище не исках да ходя заради тях хората ми казваха "Заеби ги да не ти пука". Да не ми пука ама ми пука като са в съседната стая и всяко междучасие ги виждахме на купове седят лигавят се някои се целуват (не с момчетата) а всички момчета от нашия клас и др. класове се изсипват при тях. Тъкмо реших, че вече съм се отървала с гимназията и мога да започна на чисто. И какво, най-голямата злоба, змия, красавица е в същата гимназия с мен и за мое ГОЛЯМО щастие тя ме мрази, тъпа съм била, кифла съм била. ПИСНА МИ не няма да издържа още 5 години с нея в едно училище не мога, НЕ ИСКАМ. Аз съм ужасно емоционален човек, една лоша дума да ми кажат и избухвам в рев. Просто не искам пак 5 години зад гърба ми да чувам кифла, или майка ти ще еба и такива... ХОРА НЕ МОГА ДА ГО НАПРАВЯ не мога да издържа. Мислех, че ще се разбера с нея но само ще влоша нещата ако тръгна да я питам какъв и е проблема спрямо мен. По дяволите ще умра не искам да съм в едно училище с нея. Няма пак да се прибирам и да рева защото е тръгнала с момчето, което харесвам, защото ме е погледнала лошо или защото ми е казала нещо. Тя не си прави труда да ме опознае не тя просто ми слага етикет ТЪПА, КИФЛА -- ДА Я НАПРАВЯ НЕЩАСТНА ДО КРАЯ НА ЖИВОТА Й. Какво да правя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: a708a161db
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И в моя клас е така, обаче аз съм на 11... не мога да разбера защо момчетата умират ако ги заговори някоя от тези кифли, които са прави като дъски и са ниски, грозни, жалки... а най-красивите момичета като мен просто си мълчат тихичко в едно ъгълче и се чудят какво да правят. Момчетата връхлитат по грозните простачки които си слагат някакви дрехи като мис свят, нищо, че униформата ни в даскало е задължителна, но явно тези надути глезли са изключение... може би защото са богати и не им пука хич на смотаните п*тки... ако въобще имат такива... не мога да разбера защо ние хубавите момичета от класа които сме толкова развити и в гърди и на височина, всичко дори цикъл, сме като някви гадинки за тях... мръсни жалки селянки... просто трябва да им отговаряш по техния начин, както правя аз, да кажем веднъж една от тях ми каза ти защо ходиш вече 2 дена с едни и същи дънки, а аз им казах добре а ти защо вече 5 години ходиш само с едни и същи смотаняшки детски потници под ризата, които ти прозират???

Сякаш си дете, за да носиш детски дрехи... и тя направо беше поразена, защото докато по-развитите момичета сме вече с 40 номер на обувки и високи 165 с размер S, M и L, тя е висока 145 и с 31 номер обувки... права като дъска, без цикъл, държи се като хлапенце и на всичкото отгоре ми е най-важната в класа... ама смотани, колко смотани... и момчетата вместо да гледат разни други неща, не само дали си богат, ами да гледат държанието ти, външният ти вид БЕЗ гримове, ама те и те са си деца, още не са тинейджъри...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a5e6f99089
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ей не е лесно положението ти. Според мен трябва да и покажеш, че няма право да те мачка. Когато те обиди, обиди я и ти, когато тя те обиди ти сигурно мълчиш, така тя вижда че може да се подиграва с теб, а ти не правиш нищо за да се защитиш. А злобарите като нея това и чакат-някой слаб за да могат да се подиграват с него. Не и се давай. Когато те обиди тя вижда, че отровата и действа и така напада пак-стегни се и не позволявай това да се случва пак-само силните оцеляват-бъди такава!!!!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 43163efbe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Виж сега тя просто ти завижда за нещо и за това говори така. Лично аз преди обръщах внимание на хорското мнение, но сега не.. верно и на мене ми казват че съм надута кифла и т. н, но когато тези хора ме опознаха стана друго. Имам предвид да не и обръщаш внимание, ти си по красива от нея и за да ти снижи самочувствието тя те обижда--- дай го малко по ведро все пак не всеки може да ни харесва :))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 501a29b4e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Интересно.
Чета ти историята и ми идва на акъла само, че сме попадали в почти еднакви ситуации, но сме много различни, следователно обстоятелствата са се стичали различно в годините.

И аз така 7 години съм си в едно училище с едни хора, не си падам кифла, нито звезда, не ми харесва да се натискам с 10 момчета едновременно под звука на чалгата. Сещаш се, че не съм любимката на кифлите, но за разлика от теб аз не съм им любимка, защото след много опити нито съм паднала нито съм им влязла в групичката. Просто по никакъв начин не са ми влезли под кожата опитвали са и с добро и с лошо. И за мен това трябва да направиш и ти. Имах подобна изцепка като твоята с очна линия, но аз бях с молив и спирала. В крайна сметка приказките не успяха да излязат от стаята, защото я затапих по-бързо отколкото беше възможно, като цяло.

Работата е там, че в училище има всякакви кучки. Някои се правят на света вода не напита и излизат чисти от всичко, а другите пръскат отрова по всевъзможни начини. Ти си имаш една от втория вид, която е невъзможно да не се самоунищожи. Влизаш в ново училище, не се връзвай на номера още първата седмица. НЕ си слагай много грим, даже по-добре да се ограничиш със спирала и гланц и се отпусни с хората. Говори повече, не слизай в ниското, не се излагай и не подлагай крак на останалите. Когато приказките започнат изрази ясното си мнение по въпроса. И понеже не се сещам за тинейджър, който да не е минавал през тази игра с клюките всички ще са на твоята страна, защото ти ще си честна и открита, а тя ще е онази, която си измисля слухове и ги разпространява. Не се обиждай от приказките и, приеми, че тя е жалката в случая. Защото, например, ако сега аз си изразя мнението си по въпроса съм сигурна, че ти ще ме разбереш и няма да тръгнеш да вярваш на когото и да е било. Това е лапешка работа, сигурно и е много весело да си съчинява и да разказва на всеки, това е двулично, стига. Не се притеснявай от кифли. Те са като пинчерите, лаят сякаш са опасни, но всъщност са дребна заплаха, при това са по-страхливи за репутацията си и от теб самата. И не плачи за глупости, не можеш да контролираш хорските мисли и думи, всеки сам решава на какво да вярва. Единственото, което зависи от теб е това, как ще покажеш своята страна и как ще привлечеш вярата им към теб. Хайде по-спокойно, направи всичко, което можеш да направиш и не се поддавай на клюки и лоши думи преди да си наясно кой какъв е.
Зу-За

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: fee0ecd4ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Това, трябва да решите Вие

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 03cc9f94d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Така! Значи.. в новото училище задължително трябва да намериш нови приятели, ако трябва отиваш първа да ги заговаряш, но задължително се запознай с тях преди нея! Нека да те опознаят, да видят, че ти не си това, за което ще те представи тя. Няма друг начин! Ако те опознаят, ще си изградят собствено мнение за теб и нека да я видим тази какво ще говори. Ако са си изградили добро мнение за теб, а тя говори лоши неща за теб, те нея ще я помислят за лошата. Дръж се естествено, отиваш при някой и казваш "Здравей, искаш ли да се запознаем?.. Аз съм.." и така. Старай се да изкарваш добри оценки също, бъди по-общителна. Ще ти кажа защо мен не ме харесаха в новия ми клас - бях твърде затворена, а пък и не се уча. Така те ме помислиха за надута и тъпа, а пък аз съм просто по-срамежлива, а това за ниския успех е много дълга история.. само 1 момиче пожела да ме опознае по-добре и видя, че не съм такава, за каквато всички ме мислят.. не прави моята грешка. Пожелавам ти успех!
*Яса

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e6bf01fe36
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   :D към номер 1 се отнася следното - Ти мислила ли си некога що сички момчета се изсипват при нея? Щото е социален човек е що - нека ти дам един съвет- ако искаш и при теб да се изсипват така направи някво впечатление на Тия ботляци от твоя клас.... бегай заговори некои нещо излезнете на кафе... или нз просто нещо... поверваи :Д ще доиде при теб и после сички други ботове (приятелите му ) ще се довлечат при теб :П ето как

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c3fb4e1e6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Благодаря ви хора за съветите. Само исках да ви попитам, дали да опитам да говоря с нея, и да я питам какво има против мен. Но не знам дали няма да влоша всичко как мислите..

---От Авторката

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5db93c663c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Момичета, не ви е лесно. Аз съм по-голяма от вас и като такава мога само да ви дам съвет да си пазите самочувствието. Не се надувайте, но имайте добра самооценка за себе си, имайте си приятелите, емоциите, амбициите и всичко, присъщо за възрастта ви и не позволявайте на комплексарки и злобарки да ви тъпчат или пък вие да им се връзвате.
Само нещо да ви питам, понеже не ги схващам тези тийн жаргони - кифла олицетворение на задръстена и смотана ли е или на някаква много важна и наточена мадама?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c3fb4e1e6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами кифла по-скоро е момиче, което си слага ТВЪРДЕ много грим, носи оскъдни дрехи съвсем оскъдни, високи токове МНОГО високи. Повечето "кифли" си правят прическите с ужасно много обем и се правят на по-важни и красиви от другите всъщност изглеждат отвратително виж го в google.
--- До номер 9

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 735a3389c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   аз съм на мнение, че в новото ти училище, трябва да се '' обградиш '' с неразрушима '' сетна '' от нормални момичета, точно като теб! :) не й обръщай внимание на тая надута кифла ;)! Хич да не те интересува мнението и за теб, щом имаш приятелки, които те харесват каквато си! :) Успех в новото даскало! <3

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 76d657b7ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   - До авторката

Недей да говориш с нея. Доколкото съм запознат само ще влоши работите.
Пък и аз не ги разбирам тия "момчета" там, к'во толкова им харесва в тези кифли? Всичко в тях е изкуствено. Аз ако съм, ще се завгледам повече към срамежливото момиче отколкото към някаква задръстена п*тк*.

Марио :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker