Всички забелязват само най-добрата ми приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Всички забелязват само най-добрата ми приятелка
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 5754 пъти
Здравейте! Пише ви едно тъжно 14 годишно момиче.
Имам най-добра приятелка- 14 год. , която обичам много, мога да и се доверя винаги и се радвам за успехите и.
Проблема е там, че щом тя е наоколо аз оставам незабелязана:
Например когато сме в компания всички се интересуват от нейното мнение, нейното съгласие и т. н. Не знам защо е така и не ми обръщат внимание, като аз съм много общителна и мога да разсмивам приятелите ми. Поне те казват, че с мен не им е скучно...
Когато вървим двете момчетата оглеждат само нея. Да, тя е хубава, с гърди и не е нито пълна, нито пък кльощава [ висока е 157 и тежи около 47кг. ] Но на мен какво ми е? Аз не се смятам за хубава, но чак грозна-не. Имам гърди и аз не съм нито дебела, нито кльощава- абе нормална. [ висока съм 168/9 и тежа 54кг. ] Дали е защото съм много висока или е нещо друго?
Учителите я харесват повече от мен, а сме с един и същ успех и не се подмазваме.
И двете не носим грим- е само ако има някакъв случай слагаме. Не се обличаме като курви и общо взето си приличаме по доста неща. Но тя е със светла коса, а аз със тъмна. Тена ни е почти същия- тя е малко по-тъмна. А дали затова я харесват повече момчетата? Не знам, но просто понякога имам нужда от малко внимание- колкото и егоистично да звуча. :(

Благодаря ви, че го прочетохте.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: c9dc6b44a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, аз бях като теб още от 1-ви клас. Все блестях с отразена светлина и се чувствах като грозното патенце, но винаги бях приятелка с най-умните и красивите момичета в класа и така рискувах винаги да съм номер 2. Имало е моменти, в които съм се чувствала пренебрегната, но да ти кажа - да общуваш с успели хора те дърпа напред. Неусетно и ти се превръщаш в по-красив и умен човек, защото трябва да си на ниво до такава личност.
Това продължи някъде до 16-18-тата ми годишнина. С течение на времето не останах незабелязана и почнах самата аз да излъчвам светлина. Така един ден за пръв път имах неуспяла и невзрачна приятелка и да ти кажа - повече лошо никой не ми е направил през живота. Тя не само не оправда доверието ми като почна да говори лоши неща за мен и да издава мои тайни, но и стана любовница на първия ми приятел и дори после се ожени за него!
Предаде ме с две думи отвсякъде, само защото не успя да живее до моята светлина и да създаде своя.
От тогава реших да общувам само с хора, които светят най-малкото толкова силно като мен самата. С останалите мога да работя заедно, да съм на здравей-здрасти, но няма по-опасно от комплексиран и слаб човек близо до теб.
Не бъди такава и гледай да си на ниво, не завиждай на приятелката си, защото такъв човек няма нужда да ти прави зло, той си има и вниманието, и успехът и самочувствието, но не за твоя сметка - напротив - ще иска да те мотивира, да ти помогне да дръпнеш и ти.
Не е лесно, но ти казвам - дългосрочно такава една приятелка ти е много по-ценна от невзрачното момиче, до което би могла да блестиш.
Днес например съпругът ми блести с тройно по-ярка светлина от мен и умея да му се радвам и да живея с това. Много е здравословно да си с такива хора около теб, повярвай ми.
ж.29

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: df3cfd346c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се сравнявай с нея! С моята приятелка също бяхме така, тя беше руса, а аз черна. Тя с по-големи гърди, аз с по-малки, тя по-ниска, аз по-висока, но винги нея харесваха момчетата. И аз като теб много пъти съм си задавала въпросите, които и ти спомена по-горе и все не намирах отговор. Едва, когато порастнах разбрах, че не трябва никога ама никога да се сравняваш по качества с другите, всеки човек е индивидуален и красив сам по себе си. Когато започнеш да не обръщаш внимание на това, че гледат само нея и да се съревноваваш с нея по красота, тогава и теб ще те забележат ;)))
Ж20

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8391c0c1b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Защото сте на 14 затова я гледат. Въобще не се комплексирай за такова нещо - ще дойде време, когато ще оценят и теб. И в никакъв случай не разваляй приятелството си с нея, защото смяташ, че й се обръща повече внимание. Вниманието се мени, но приятелите остават.

Иначе хората докато пораснат доста се изменят. Имам приятелки, които бяха много хубави като деца, станаха й много хубави жени. Имам такива, които бяха много сладки и всички учетели, момчета все тях гледаха, но като изгубиха детския си чар, вече не са така привлекателни - не че да грозни. Но имам и доста приятелки, които като деца бяха дунди - вечно гладни и пълнички и не много хубави, пък такива красиви станаха след 20 години - даже някой като прехвърлиха 23-25 като че ли най се разхубавиха.
Така че не го мисли толкова. Живей си живота и се радвай :)
Ана

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f881cf69fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей миличка и аз съм така спокойно не си единствена... нита пък си първата или последната.. Животът е такъв. И аз понякога се отчайвам ама няма никаква файда. Спокойно и ние ще изгреем някога няма тя винаги да е център на внимание я. На 15 съм... също и аз... не се отчайвай мила смело напред.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7c37efb87e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   нормално е да се чувстваш зле, когато си незабелязана. Преди време бях по същия начин, но вече знам как да задържа вниманието на хората върху мен. Най-важното е да не мълчиш, пускай шеги и се забавлявай...

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 845e232228
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз се чувствам така в момента, дори сe чувствам виновна за това. И аз я обичам толкова много, но пък ми се иска и мен всички да ме харесваха, да ме забелязваха. Но знаеш ли какво - минаха няколко месеца и започнах да осъзнавам, че няма смисъл да искам да съм като нея (не, че сега тайничко не го искам), все някой ще те хареса такава, каквато си! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d97c0298ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Просто спри да обръщаш внимание на всичко това. С моя най-добър приятел бяхме нещо подобно. Той беше по-силен от мен, по-красив, по-мъжествен и въобще всички момичета се РАЗМАЗВАХА по него и нуговото тяло. Аз се чувствах малко гадно, но го преглътнах. Тя не е критерий за сравнение! Успех! ;)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: b05592c73d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Заради ръста е ще ти обясня, понеже момичетата се развивате по-бързо нормално е сега примерно ти да си по-висока от момчетата на същата възраст и затова те се чувстват по-добре при приятелката ти защото е по нисичка.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: a2997bfd20
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хей. При мен беше нещо подобно. Най-добрата ми приятелка е с една година по-голяма (аз сега съм за седми клас). Миналата година например аз бях по-пълна, носех очила, скоби и абе изглеждах ужасно. Тази година започнах да се изправям, не нося очила (в смисъл трябва, но не ги нося) нямам скоби и така. Имам предвид, че тя се мисли и винаги се е мислела за по-красива, по-слаба и по-харесвана. Аз също като теб се чувствах ужасно. Тази година значително се разхубавих. Повече момчета ме харесват. С момчето, което тя харесваше 2 години, се харесахме. Да не ти говоря какво стана след това. И в крайна сметка заради нея скъсах с него. Все още го харесвам, но...
Та, към проблема ти - дръж се естествено. Разбира се, ако тя види, че ти ставаш нещо повече от нея ще се опита да те злепоставя и излага (поне при мен е така). Опитай се да промениш нещо малко в себе си, което да е забележимо.
В един момент ти ще станеш по-харесвана и привлекателна от нея. Просто спри да се сравняваш с нея и да.. Съжалявам ако те отегчих. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: ededde0dc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Хей!!!
Не те разбирам. По принцип когато имаш най-добър приятел или приятелка не ти прави впечатление дали забелязват нея/него повече. Аз също имам добри приятелки от класа и приятели също (момчета) излизаме с тях и така. Даже с едно от момчета сме си приятелчета от 1-ви клас. Когато сме заедно (и с други негови приятели) изобщо не гледам дали забелязват мен или него повече. По принцип той е по-общителен и е с хубав характер разбира се с почти всички (по-големи и по-малки от него) това му помага. То почти цялото училище го познава. Същата работа е и при момичетата, но той казва, че не им обръща внимание само заради мен, а и, защото не ги харесва. За мен това не е проблем даже се радвам за него. Дори и да не забелязват мен какво толкова главната цел в живота ми не е да съм известна и забелязвана от всичко и всички имам си други цели. И той не мога да кажа, че иска да е забелязван нито се прави на интересен нито нещо друго напротив себе си е и пак си има приятели (някой истински други не). Знаеш, че колкото и да е твърдоглав по някога - може да му се вярва. Това е важното в този случай пък дали забелязват останалите мен или него повече го оставям на страна - това не ме прави по-изолирана даже обратното. Не казвам, че съм кой знае какво, но все пак гледам поне до колкото мога да се разбирам с всички. Аз си имам приятелки и той приятели. По някога излизаме заедно - друг път не можем и така. Не му се сърдя за това, че сега му остава малко свободно време той пак ми обръща внимание, но пък има причина за това. :) Както и да е не обръщай, чак толкова много внимание може би просто тя е по-общителна и има по-хубав характер от теб за това я харесват и повече знам ли не ви познавам за да казвам коя каква е.




Йоана

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: ededde0dc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №10 ти и казваш да се държи естествено, а ти самата не си се държала така. Като се налага да носиш очила защо не го правиш? Значи искаш да кажеш, че за теб е по-добре да си харесвана от момчетата отколкото да са ти здрави очите? Съжалявам, че съм така директна, но не те разбирам.



Йоана

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0dec2f4f0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ами и аз бях тъка не се притеснявай от 1 до 5 клас имах най- добра приятелка която се казваше НИкол всички я харесваха и постоянно и се подмазваха за да излязат с нея тя постоянно ми казваше че сме най- добри приятелки и аз си мислех така докато тази година тя не започна да излиза с Две момичета и две момчета така те 5- мата станаха групичка тя започна да ме забравя нито ми пише нито ми се обажда само с тях се движи но преди две седмици групичката се разпадна защото другите две момичета се скараха Никол отиде при Едното момиче а другото доиде при мен. Никол продължава да не ми обръща внимани а уж бяхме като сестри Сега аз и момичето сме най- добри приятелки а Никол с другото момиче....

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: af2e6cdc36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Спокойно, Не се сравнявай с нея, ако и ти си красива, няма защо да се притесняваш! :) Може да сте различи на външен вид, но и двете сте красиви, няма еднакъв човек. А и щом разсмиваш приятелите си и проче, споко, не че харесват приятелката ти повече от теб, просто при тийнейджърите е така, повечето търсят много френдс, движат се в групи.
Може понякога да ти се струва, но не се тревожи, щом се държи готино с теб и ти пази тайните, значи трябва да се радваш. :) Аз пък съм с по-светла коса, а приятелката ми е с по-тъмна, но пак сме еднакво красиви :) И ако искаш да те забелязват повече и не става само с това дали ги разсмиваш, пробвай с готини дрехи, нови прически.. :) Сега американските сутчъри са модерни и да ходиш на висока опашка :)

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 11f6614066
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   (знам че темата е стара)
И аз съм като теб. Най-добрата ми приятелка, с която сме заедно от 8-9 години е може би най-харесваното момиче в целия клас... тя е от ромски произход, но е много добро момиче, оценките и са горе-долу добри, не пуши, не пие, добра приятелка е и всичко като цяло. Не знам защо толкова много я харесват, може би си има причина, която аз не откривам... ако питате 10 човека кой предпочита - мен или нея, всичките ще отговорят нея... :( когато сме цяла групичка, тя винаги е „душата на компанията“.... не знам с какво толкова ме превъзхожда, аз също се имам за хубаво момиче, висока съм, нося очила и съм българка (не съм расистка!! ). Повечето хора с които съм била приятелка са ме пренебрегвали заради нея. Страшно много и завиждам, че всички я харесват. И мен ме харесват някой момчета, но тя дори наскоро си намери гажде, а аз никога не съм имала... аз много я уважавам и съм и вярна приятелка, но понякога се чувствам отхвърлена спрямо другите си приятели, защото те предпочитат да са с нея, не знам мен за задръстена ли ме имат или какво...

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 637dfde79f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Виж характерите

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker