Не мога да си помогна сама - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога да си помогна сама
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 3448 пъти
Такааа...(знам, знам - такова начало не е обещаващо, но не се сещам как точно да започна) искам да споделя с вас едни мои трвоги и съответно да получа няколко съвета, че ще се побъркам да мисля сама за едно и също.

Има едно момче...сприятелихме се...сближихме се, влюбваме се един в друг. Но в началото на познанството ни аз го излъгах, ( не знам защо, ей така от някакъв каприз) че доскоро съм имала сериозна връзка с момче, което е сега далеч, но аз продължавам да мисля за него. И сега въпреки всички намеци (къде скрити, къде малко по-директни) той не смее да ме обиква. Продължава да се държи приятелски и да ми се ядосва от време на време, когато опитам да покажа, че го ревнувам, че го искам и т.н.

Доста време мина от онази моя лъжа, но си мисля, че това е нещо, което му слага големи спирачки. Разбира се не е само...може би. Усещам го, че няма достатъчно вяра в себе си, абе определено не от смелите, настоятелни и решителни мъже.

Но понякога ми говори за други момичета, разказва ми, че е ходил на среща и как е минало, иска ми съвети за тях. Често ме пита как е моят любовен живот. Говорим си много за любовта и човешките взаимоотношения, но принципно - обсъждаме, смеем се и т.н.

Но усещам, (знаете, че се усеща) че се влюбва в мен, а не смее някак, не иска. Хубаво му е да се държим приятелски и да си споделяме. Няма желание да мине тази граница ( не зна точната причина). Ако му заговоря за чувствата си ще избяга от мен, ако продължавам, както сме се сега накрая ще се изнервя. Свикнала съм да казвам онова, което е в сърцето ми - било то хубаво или лошо. Знам само, че е непоносимо вече, а не искам да го "изгоня" от живота си. Искам го до себе си, искам да намеря начина да бъдем заедно, искам да не се страхува да ме обича.

Решила съм да му разкрия малката си лъжа, надявам се, че няма да се разсърди, че съм го лъгала и ще съумее да ми прости тази глупава измислица. Но да действам ли решително към сърцето му, да му кажа ли с думи прости, че съм влюбена в него, че силно се привързах и искам да е до мен? Или първо да опитам да разбера дали е наиистина готов да ме обича така или иска да сме си приятлчета и как да го разбера?

Ще се радвам на всеки коментар и съвет. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: 7e95a7b8ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка.. според мен бъди честна! Започни от оная лъжа за предполагаемия ти бивш приятел:) и след като сте приятели все още, той най-вероятно ще се нацупи, но предполагам, че няма да е много! От там нататък бъди честна с него за всичко, ако искаш да има любов и доверие! А дали той иска дасте нещо повече.. ами щом казваш, че усещаш и от негова страна... той не прави крачката, но ти сама казваш, че не е решителен.. ти, която уж си решителна и казваш каквото мислиш се чудиш, та камоли той :) недей да се страхуваш.. ако ще лека по лека да е с намеци пак може да предприемеш нещо към него като нещо повече от приятелство.. но първо бъди честна и за напред само истината :) Успех :)

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 21829d970d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Познато ;)
Знаеш ли, кажи му за тази лъжа. Една връзка се крепи изцяло на доверие, веднъж загубено, то много трудно се връща. Много по - добре е ти да му признаеш, отколкото той да разбере, но след време. Да се надяваме, че след като разкриеш малката си тайна пред него, той няма да изстине към теб. Ако изпитва нещо повече от приятелство, ще е клонен да ти прости. Най - вероятно в началото ще бъде в нещо като в шок - нормално е. Не че лъжата е толкова голяма, но сигурно не го е очаквал точно от теб. Въпреки всичко, това не трябва да те спира - просто уцели момента и му кажи, а след това признай и чувствата си. Щом си свикнала да казваш това, което ти е на сърцето – просто го направи и няма да съжеляваш. :)
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 2f38e2bbcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Започни от лъжата разкажи му сичко обясни му защо си го направила и виж как ще реагира ако го приеми добра и нети се разсарди му признаи и чувствата си даже ако си и по смела му предложи аз лично съм предлагала на момче не е много нормално но ако е по срамежлив давай по смело ако си сигорна че и той е влюбен :) Успеь мила :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: dbff0f3bcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да мило момиче, кажи му че си влюбена в него. Това е единственият възможен начин. Преди години и аз така направих за да ме обикне той още по- силно, но майка му го убеди, че съм уличница поради тази причина и той ме заряза, макар да знаеше, че не е вярно и майка му не е права. А го обичах повече от живота си. Но това не го спря.

А това, че ти говори за други момичета е просто начин да те накара да му признаеш обичта си. Защото сигурна съм, че знае какво чувстваш към него.
АЛИС

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker