Аз евангелистка, той момче отдаден на греха ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз евангелистка, той момче отдаден на греха ...
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2898 пъти
Здравейте! Първо, не искам да ме съдите по никакъв начин, защото това е лично мое решение и аз отдавна съм го взела. Не искам да живея повече по този начин, искам да се променя към по-добро. Хората, които са вярващи и изпълняват словото в Библията, ще ме разберат!

Обичам го, наистина го обичам. Но от скоро нещата с мен се промениха, той не знае за това. Боли ме, защото не искам да гледам как бавно си отива от живота ми и то, заради мен. Той е пълна противоположност на мен. Пие, пуши, живее ден за ден, а аз не искам такъв мъж до себе си след време. Сега не сме заедно, защото имаме разлика в годините, така че него го вълнуват съвсем други неща. Просто изчакваме така да се каже правилния момент.

В същото време видях колко добри момчета има в църквата на моите години. Искам да спра, докато е време, докато не сме започнали сериозна връзка. Мисля си, че той не би могъл да се промени, а и едва ли ще ме разбере. Много ми е тежко. Споделяйте и вие, ако имате подобни случаи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: b1938c6ebf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе момиче... остани си вярваща, ама пушенето и пиенето не променят човека. Искам да кажа, че той, ако е добър и достоен човек, тези пороци няма да го направят лош. Защо трябва да се разделяш с него? ! Ако ТОЙ ИСКА, нека направи опит да се откаже от пороците си... но чак пък да се отказваш заради него, защото си евангелистка.... по-добре не се занимавай с тея неща и живей нормално. Като живееш нормално, пак можеш да вярваш в това, в което си вярвала до сега! Дори да правиш някакви ритуали и т. н, това няма да те направи по-вярваща и по-безгрешна, според мен. Най-важното нещо е да вярваш, и да се молиш от време на време, но не стигай до крайности. Това е моето мнение... ако искаш го послушай, ако не искаш недей...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c6787de0d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ето какво аз мога да кажа. До скоро бях много влюбена в едно момче.... не ми се разказва историята, но една приятелка ми каза: '' клин клин избива'', тоест, ще го забравиш ако се влюбиш в друг. Ти сама казваш че има добри момчета там където си. Защо не почнеш да обръщаш внимание на някой от тях, примерно...?
Успех! :)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: fe19d322b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Хахах, тъсим мъже и в църквите. Браво, чедо мое.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b866dfd27f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако смяташ, че нямаш общо бъдеще и щом имате различно мнение за живота и визия за бъдещето е по-добре от сега да сте си наясно и да не тръгвате въобще или да скъсате, ако вече сте тръгнали. Той няма да е щастлив, ако му забраняваш неща, които за него са нормални - ти явно не можеш да се примириш с тях, а човек трябва да приема половинката си такава каквато е, а не да се опитва да я промени и вече този човек да не прилича на себе си.
Иначе наистина не мога да разбера твоето мислене - не знам дали ти си толкова набожна или повечето евангелисти, които познавам са по-набожни от нормалното спрямо мойте възгледи. Ако наистина много вярваш е по-добре да си търсиш половинка от църквата - другите надали ще живеят по този модел, а и моите наблюдения са, че повечето евангелисти излизат с други такива.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4ebc9d145b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ах, колко ги обичам тези евангелски църкви...
Ако пиеш, пушиш и танцуваш си най-големия грешник, дори душата да ти е чиста, а лицемерието, егото и сребролюбието остават незабелязани... Гледала ли си филма Седем?
Конкретно по въпроса ти - очевидно е, че на този етап изобщо не сте един за друг, коренно различни планети. След време... кой знае, само Господ... ако реши да ви събере отново.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 3cd7cec596
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Църковна двойка :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c6c57ae442
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   № 3, явно не си много наясно с евангелистите - точно помежду си си избират съпрузите и запознанствата им много често стават в църквата, щото те не я посещават два пъти годишно, а няколко пъти седмично. За момичето е най-добре да си намери човек, като нея, евангелист. Тя си знае защо.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: eb8b1a236e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката: В моя град за съжаление няма много млади хора, които ходят на църква. Просто бях в друг град и там имах възможност да видя, че и други младежи ходят. Разбира се, това, че ходят на църква, не означава, че всъщност са много добри хора. Всеки си има недостатъци. Знам, че времето лекува, а ако съм с него и се разделим болката ще е по-голяма. Жалкото е, че почти няма млади хора, които да се интересуват от Бог и да ходят на църква. Колко по-трудно е да намериш своята половинка в живота. Но в крайна сметка всеки сам решава по кой път да поеме, аз само исках да чуя вашите мнения и ако на някого му се е случвало.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4123a1765c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Здравей! Аз също съм вярващ и то много! Но не мисля, че трябва да отидеш в църквата, за да говориш с Господ? Просто заставаш на колене в стаята ти и говориш с него. А че пие и пуши- не е най-хубавото нещо, но не мисля, че е грях. Пробвай да го откажеш все пак!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: fc71d81342
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ОМГ да ти имам мисленето:х И аз не харесвам пушене и пиене, но това си е личен избор. И не разбирам каво общо има с това, че си евангелистка. Ми намери си тогава някой вярващ евангелист като теб да си ходите заедно на църква. И е нормално много от младите да не се интересуват от бог днес. Не си превръщай целия живот в набожно съществуване. А и никой не е казал, че трябва да си с него за цял живот.

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 38df1536ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Най-добре е да си намериш момче от твоята среда с твоите разбирания.

Според мен не задълбочавай връзката си с това момче. Ние жените често мислем, че може да променим мъжете, но това си е заблуда и празна надежда... Накрая ще си остане спомена и болката от раздялата и други такива.
Аз също съм в протестанска среда и знам за какво става дума. Ако искаш да си разбран и приет търси си човек от твоята си среда, "защото какво общо имат деня и ноща" или поне той да беше с някаква такава по-духовна нагласа и да търси Бога, макар и още да не го е приел в живота си... Моя мъж например не ходи на църква, но пък всичките му роднини са там и баща му също и е наясно и се разбираме.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: bb596bac2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Еми не се занимавай тогава с този човек. Ти си му поредната. Връзката за вярващия човек е нещо сериозно и отговорно и предполага това отношение и от другия човек. Освен ако нямаш време за губене, дори не го мисли! Изтрий му номера, махни го от скайп и фейсбук. Явно още си малка и не разбираш и си се поддала на някакво увлечение, което тийновете наричат "любов"

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 771607c99c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Здравей, прочетох историята ти и искам да ти дам моя съвет без да те осъждам за каквото и да било. Не изневерявай на вярата си и на убежденията си само защото си влюбена. Чувствата понякога са доста измамливи. Днес може да го харесваш, а утре не. Може би самият разум ти подсказва, че тази връзка е невъзможна. Защо е невъзможна? Защото според мен сте коренно противоположни в начина си на мислене. Начинът ти на живот е съвсем различен от неговия, което неминуемо ще доведе до конфликт или компромисен начин на живот от твоя страна. А да изневеряваш на убежденията си и вярата си не е добре. Може би той си пада по момичета като него. Все пак въпросното момче не е единствения в този свят! Огледай се около теб! - Има много свястни момчета, които ще ти допаднат. Успех и умната!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker