Как да възстановя доверието във връзката? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да възстановя доверието във връзката?
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2551 пъти
С момчето, с което съм в момента сме почти година заедно. Главният ни проблем е недоверието. Давала съм му много поводи да ми няма доверие, но наистина от доста време се опитвам да оправя нещата, а той започва все повече и повече да издребнява. "Нареди ми" да си изтрия facebook-а заради момчетата, които можели да ми пишат, не ми дава да излизам с приятелки понеже мисли, че ме подтикват към изневери. А странното е, че когато му пипна телефона или facebook-а той веднага скача и ми взима телефона от ръцете. Не знам какво да си мисля, изневерява ли ми? Преди известно време направих опита да му пиша от профила на една приятелка (не знаеше, че я познавам) и той започна да я сваля, да и иска телефона, щяха уж да излизат, но той поиска телефон. Не можех да му дам такъв и се прекрати всичко. Като му казах, че знам за това и как не заслужава любовта ми той ме изкара абсолютно виновна! Както и да е продължихме напред, но имаше какви ли не изцепки. Преглъщала съм много както и той. Но държанието му е отвратително - обижда ме, в един момент се държи сякаш не му пука, а в следващия изключително мило и казва, че не може без мен и, че би направил всичко за мен! Но милото държание трае изключително кратко. Като му кажа, че има проблем той ми казва, че му прилагам психически тормоз с тези неща. Иска да бъда една безжизнена кукла която като повика да е винаги на линия да не излиза с други и да му угажда постоянно. Но го обичам прекалено много и имам чувството, че без него животът ми ще бъде ужасен. Всички ми казват да го зарежа, но не са на мое място и нямат такива чувства към него! Така че не ми казвайте да се разделяме, а по някаква възможност съвет как да оправя и заздравя тази връзка! Благодаря Ви предварително! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: aaac71cf8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   според мен, не трябва да си него вече... Твое си решение.. Това си е напаст според мен дори и с приятелките си да не ти дава да излизаш, груб е и после ти се умилква като котенце.. май те използва за своя облага... Но кажи поне на колко си... Ти си решаваш
Jessi

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c45597a17a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   тоя не те заслужава, по добре го остави и потърси някой който няма да е толкова издребнял, няма да ти нарежда и заповядва..

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0f7d38b4a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Господи, права си. Живота ти ще бъде толкова, толкова ужасен. Например ще имаш свобода, ще можеш да излизаш, няма да ти следят фейсбука и телефона, това е просто ужасно. Да не говорим, че няма да ти прилагат дребно манипулиране.

За късане е работата, но аз съм обичала и знам какво означава това. Да си леко мазохист и леко литнал. Виж ще ти дам 1 съвет от сърце и 1 съвет по задължение, защото ти искаш такъв
Започвам с искрения.
- Прочети си написаното няколко пъти, после си помисли хубаво. Погледни живота си от друг ъгъл, като страничен наблюдател. И изведнъж всичко ще ти се изчисти. Защото любов любов, но понякога трябва да обичаме повече себе си.

И втория ми съвет.
Доверието е като счупеното огледало, не го казвам, защото е модерно, вярвам го и го разбирам от малка ми го повтарят и с времето се научих да разбирам тази философия. Счупено ли е може да се залепи и може да бъде по-здраво от преди, но никога, никога няма да бъде ново и без драскотини. Вие сте губели доверието един към друг болезнено много пъти, отново можете да залепите остатъците от него, но не очаквай чудеса. Човешката психология е сложна, лесното в нея е, че всеки обича да е свободен и обичан. Поговори с него дай му правото да избира между връзката си с теб любовта ти и това да му бъдеш прислужница и робиня, да му следваш плоските мисли. Ако те изкара виновна или ти намекне, че иска второто, то тогава направи всичко, което той иска. Но ти гарантирам, че това няма да му стигне, след време ще започнат да го дразнят все повече неща, а това ще разруши не доверието между вас, а връзката, която градите. Ако избере първото ще трябва да говорите и ще му се наложи да те остави да излизаш свободно. Кажи му, че изневярата е най-мръсното нещо на света, че никога не би го направила, защото го уважаваш. Ако не ти повярва е твърде късно и всичко от вашето огледало е на прах, ако ти повярва нещата ще потръгнат след време.

Последно искам да ти кажа- не очаквай чудеса. Понякога започваме връзки, а си нямаме ни най-малка идея, че просто не започваме на чисто с човека срещу нас. А друг път градим връзки с години, а единственото което ги крепи е някаква надежда, която дори не е вяра ( сякаш сме в задънена улица). Пожелавам ти успех, но (съжалявам) не на връзката ви или на вас, а на теб - лично. Защото като чета си мисля, че връзката е загубена, но ти все още си цяла и се надявам да излезеш такава.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ff924f5fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом се впуска в приказки във facebook с други момичета, а на теб налага вето това си е гузен не гонен бяга!!! Но... щом искаш да спасяваш връзката.... се отдръпни от него, леко и внимателно се отдръпни. Било то да не си вдигаш телефона на първото позвъняване, било то да му върнеш обаждане 30, 40, 50 мин по-късно дори и 2 часа по-късно с предтескт "разговорихме се с мама/баба/татко/батко/кака и т. н. " или с "бях в банята" - една жена може мнооооого време да изкара в банята, било и с "не мога да изляза много ми е лошо" или "обещах на мама да отда с нея до... (пазара)" и виж поведението му тогава. Ако се съобрази значи има хляб в тази връзка, ако почне да те напада значи е по добре да се разделите колкото и да го обичаш на сила хубост не става! Но ако се съобрази и прояви разбиране (което НЕ включва той моментално да хукне на някъде с някои друг) а чинно да се съгласи с твоя отговор и да се разберете за по-късен "уж" по удобен час/време/ден за теб значи те уважава. От написаното от теб обаче аз мисля че той не те ужава, което поражда и държанието му към теб, и анулира желанието ти да се оправят нещата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker