Живота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Живота
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 2658 пъти
Ето и моя живот:
На 14 съм преди половин година имах гадже не е кой знай какво но скъсахме защото се преместих да живея и растоянието не е малко но не е и много. Имам два много истински приятелки просто не мога без тях винаги ме разбират. Не сме много богато семейство но не и много бедно с майките на приятелките ми и те излязахме по магазините на тях им купиха дрехи обувки много неща а аз бях с тях само да се разхождам майка ми беше вкъщи и не ми даде пари за нищо. Баща ми ....ммм.... голям разбирач на компютри - сложи ми парола спира ми компа има свой компютур и постоянно гледа какво правя.

От първи клас до сега и включително в даскало ме тормозят - бухъл вещица отрепка боклук и какво ли не съм. Изкарвам що годе добри ощенки от 4 нагоре най много 5 имам. Последната седмица се затворих в себе си - не излизам толкова често седя само на компа. Най ми е тъпо как приятелките ми се разбират с майка си а мойта неможе да ме понася. Днес излязох с една приятелка по магазините да разглеждаме и ми стана още по супер гадно че видях едно момиче в съседния клас хваната за ръка с момче явно гаджета.

Впоследствие се депресирах вече често го правя и от миналата година почнах да си режа ръцете с какво ли не сега може да ме е срам да нося къси ръкави защото имам белези и подобни но когато почна да рева и не знам какво правя. Човек като чете това ще си помисли че съм някоя дебела неподържаща се космясала и тем подобни ммммм не напротив.

Кажете ми има ли смисъл живота ми?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: d7183d524c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Парите не са всичко. Наистина са важни, но и моето семейство понякога закъсва особено в началото на септември когато трябва да купят на мен неща за училище, но първо купуват на брат ми, който учи в друг град и на мене се сещат чак през ноември/декември. Еми тъпо ми става щото всички са с нови дрехи ама го преодолявам някакси. През учебната година също не ми купуват дрехи и си карам с к'вото имам. Дават ми по два лева на ден, което не е достатъчно, до никъде не ми стигат, но пак се веселя навън с останалите. Имам най-добра приятелка, която е от богато семейство може да се каже, но като виждам къв е скръндза баща й не искам и ние да сме богати понеже ще имам всичко, но няма да съм щастлива, сигурна съм в това. И какво като нямаш гадже? И аз нямам от доста време ама не ми дреме. И мен ме обиждат много хора, но се научих да не им обръщам внимание. Ти имаш две добри приятелки, не ти ли стигат?

Има смисъл в живота ти, всеки човек има трудни моменти, но рано или късно те минават.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 8d67bf71b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Знам че не ти е лесно. Аз съм същата и аз си режа ръцете с бръснарско ножче но мойто е заради момче. Съветвам те да се държиш защото след всяко зло идва добро. И никога не се предавай мисли за хубави неща.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: f354a75e44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мила, стегни се ;) резането на вени в никакъв случай няма да ти разреши проблемите. Неразбирането с майка ти, това че баща ти те дразни и че с гаджето ти се разделени е ней-болезнената част от пубертета. Споко и аз съм я минала а съм още на 15... с майка ти ще си оправите отношенията с времето. Преди нямаше вечер в която с мама да не се сдърляме... я за стила ми, че не уча блаааа... А вече и с таттко почнах да се разбирам чудесно, като приятели сме. За гаджето няа да сдрадаш понеже на нашата възраст те са преходни.

Намери си приятели, хвани си хоби и гледай на живота положително а за белезите иди в аптека и питай за лекарство заличаващо белези,мисля че не са мн скъпи. Въобще като ти се подиграват в даскало-ignore и се смей с тях няма начин да продължат, и пак ти казвам всичко минава с времето си и аз преди 1-2 години мислех че няма смисъл да живея, Но смисъл ИМА! намери си цел и я гони, не си струва да се депресираш... живота е за да се живее ;)
Поздрави. Д ;)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 017929c2cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   аа не не тва за ръцете е адски тъпо..честно. Като за начало няма никъв смисъл ..може би си от хората които обичат да ги съжаляват или просто си ... нек'во емо.. и междудругото как може да ти е гадно заради някви пари уау! има мн по-хубави неща. Това, че не се разбираш с майка си е кофти, да. Все пак няма вечно да си с нея един ден ще станеш самостоятелен човек със семейство и човек, който те обича. Едва на 14 си (аз съм на 15) прекалено рано е да мислим, че гадните неща нямат край и винаги ще сме депресирани.
Миналата година бях писала за проблемите ми тук. Днес се сетих какво ми беше и си прочетох историята. Осъзнах, че много неща са се променили,че аз също съм се променила от тогава. Пробвай след време и ти, може би ще разбереш.
За финал: Опитвай се винаги да оценяваш това което имаш, не търси още и още.. просто потърси хубавото в момента..винаги човек има какво да губи, абсолютно винаги!

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: ec8ff4a218
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Парите са най-малкият ти проблем. По- важни са отношенията ти със семейството.

 
  ...


...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: aac4667769
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Малеее,много си ми смешна,режеш си ръцете значи...ХАХАХА
Ако очакваш съжаление...от мен получаваш само отвръщение,лигла такава.... Т`ва е най-тъпия начин да привлечеш внимание,не мисля,че щеше да оцелееш в моето семеиство,до сега сигурно главата ти щеше да се търкаля вече някъде... :ДДД

Някой път се радвам,че имам такива проблеми в семейството ми,за да може после да ми е по-лесно. Не искам съжаление от никой,просто ти загадвам моите проблеми,за да съпоставиш и да осъзнаиш колко си смешна...
Сиво

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker