Не издържам повече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не издържам повече
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2239 пъти
Когато бях малка баща ми ни тормозеше с майка ми 4 години. Понеже баща ми не е българин, а руснак преди да започнат караниците отидох ме в Русия. Мислех, че ще останем само за 1 година, но съм се заблуждавала. Почнах първи клас и баща ми се прибираше късно пиян, не ходеше на работа и майка ми ни издържаше а беше чистачка и взимаше на ден по 15 рубли в левове сигурно са около 5 лева. Стигаха само хляб и цигари (и двамата пушеха). Майка ми ми шиеше дрехите, защото нямах ме възможност да си купим. Баща ми почна да бие майка ми аз всяка вечер плачех и се молих всичко да е както преди. Бях много уплашена и понякога спирах да дишам. Чувството е ужасно и ми се случи 3 пъти. Майка ми намери възможност да се свържем с леля ми и тя ни прати пари за да се върнем в България. Както казах там стоях ме 4 години. Бях на 6, когато тръгнахме и започнах първи клас на 7 за да науча езика и учих там до 3 клас. Мислех, че кошмара е свършил, но той те първо започна. Когато пристигнах ме в България и започнах училище. Беше ми много трудно, защото бях забравила българския. Всички ми се подиграваха за това, че съм на половина рускиня. Майка ми се запозна с един мъж в някакъв сайт за запознанства. Мина една година те решиха да живеят заедно. Той живее на другия край на България (няма да споменавам градове). Премести ме се да живеем в тях. Беше ми супер трудно, защото тук никой не познавам, но вече знаех какво е чувството. Почнах училище 6 клас и почнах да харесвам едно момче той също беше на моите години. Той ми предложи и аз му приех. Естествено той ме целуна. Това беше първата ми целувка, но някой беше пуснал слухове, че сме правили секс. Майка ми и нейния приятел разбраха. Казах им, че просто 1 път той ме целуна. Наказаха ме и аз скъсах с него. Мина доста време и аз се запознах с едно момче от града. Той беше с около 5 години по- голям от мен. Срещнах ме се и първоначално си говорих ме, но той ме целуна и започна да ме обарва аз се съпротивлявах, но той ми свали гащите и започна да си пъха пръста си във вагината ми. (Съжалявам, че ви пиша такива неща, но трябваше да го споделя с някого) Повече не се видях с него. Бях ужасена, но на никого не казах. След време чух слухове за това, което се случи с него, обаче че съм го искала. Срам ме е да изляза на вън. Това не е истина. Аз не исках! Повечето ми казват, че съм курва. Но това не е единствения ми проблем. Приятеля на майка ми почна да се държи ужасно с мен. Почна да ми крещи и да ми забранява всичко, а майка ми се промени много. Тя дори не говори с мен. Винаги се съгласява с него, когато той ми забранява да излизам и да седя на компютъра, защото не съм измила чиниите. Когато плача тя ми крещи, защото е било за глупости. Не готви, не чисти. Всичко оставя на мен. Оставам гладна, защото няма какво даже и да сготвя и да ям.
Кандидатствах в един по-голям град (Пак казвам, че няма да споделям имена), приеха ме на първо място. Но нямам нито квартира още, нито учебници понеже трябва ние сами да си ги купим. Майка ми винаги ми казва, че няма пари. Знам, че има, защото пушат на ден по 2 кутии цигари и си купуват бира. Нямам на кого да разчитам. Не знам как ще се оправя там, но просто искам да се махна от тук възможно най-бързо. Това ми е мечтата. Искам да уча там. Ако остана тук сигурно ще се самоубия. До кога всичко това ще продължава. Те още не са ми намерили квартира а е 4 Септември. Страх ме е, че ще остана тук. Но ако отида там сигурно ще почна работа, защото знам, че няма да ми пращат достатъчно пари.
Благодаря Ви, че прочетох те това. Може да ви се стори, че моите проблеми са маловажни, но съм само на 14 защо нямам нормално детство, като на всички други. Защо трябва да ми се случва всичко това. Просто исках да споделя това с някого, защото нямам с кого. Никой не ме разбира.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: f50f59bba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   О, горката не знам какво да ти кажа! На първо място много съжалявам за това което ти се е случило! Аз съм на 12 искам само да ти кажа да не се отчайваш и предаваш! Живота винаги се нарежда както трябва но не много хора успяват да изтърпят да стигнат до щастливите мигове в живота си! НО ако се предадеш няма да има смисъл всичката тази болка, която си изтърпяла! И аз съм зле с родителите и на мен ми е трудно, но това е живота и трябва да се примирим! А относно момчетата уговори си среща с момчето, което си харесвала първоначално и му обясни всичко! Нека да е на ясно защо си го зарязала!
Успех и не се отчайвай от живота! Рано или късно всичко ще се управи! :) Гледай с усмивка на живота!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7145d3d82f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Говори с майка си,на нас и да кажеш си е все същата. Трябва да отидете в града, да ти намери квартира, да ти я наеме, защото вече е време да отиваш там и да погледнете дали ще има изкарана листовка за родителска среща и т.н. в училището. В момента и аз се занимавам с новото училище и знам как е наистина трябва да се отиде там да се провери на място ще има ли среща на учениците преди 17, ще има ли родителска среща, в колко часа започва целия цирк (май 9 за цялата страна). И всякакви такива подробности.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b7df833338
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не са ти маловажни проблемите, подкрепям те и ти пожелавам успех и късмет! Намери си квартира сама, разпитай насам натам, внимавай само да не попаднеш на някой друг като тоя дето се е гаврил с теб. Учи си, развивай се и забрави за майка ти и новия ти баща.
Явно ти е писано в живота да оцеляваш сама.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5f68d53504
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ужасно! Аз съм почти колкото теб, 15 годишен съм и ти препоръчвам да отиваш там каквото и да е ще се оправиш. Стискам ти палци и се надявам за теб! :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0a50b32631
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Попитай родителите си да ти дават пари за квартира в града в който смяташ да учиш и за джобни. Ако нямат достатъчно за цигари и бира може да попиташ биологичния ти баща дали има да ти дава. После учи здраво и гледай да вземаш някаква стипендия мисля че може да стигнеш 90лв само с учене :)
Късмет
5780

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker