Любов или привързаност? Как да я забравя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Любов или привързаност? Как да я забравя?
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 2939 пъти
Здравейте,

На 19 години съм и имах връзка около 10 месеца с момиче на моите години и от моя клас. Бяхме по 24 часа заедно буквално, защото живеехме заедно и ходихме на училище. Но не знам явно от това, че сме ужасно време заедно сигурно започнахме да си омръзваме и се карахме много лошо и по много пъти на ден.

След последното ни скарване преди няколко дни се разделихме сега нито аз я търся нито тя мен докато преди като се скарахме винаги тя първа ме търсеше молела ми се е да се съберем не малко пъти, но този път не ме търси. Аз лично искам да се разделя с това момиче, но вече няколко дни не мога да заспя заспивам мн късно вечерта събуждам се много рано постоянно я санувам никога не съм се чувствал така много ми липсва, но не искам да и кажа и не искам да съм с нея.

Искам да ви попитам това на кое се дължи на това че сме живяли заедно и сме били 24 часа нон стоп заедно или това е любов. Постоянно мисля за нея и не мога да спра не мога да се съсредоточа не мога да гледам филми не мога да правя нищо :(

Мога да си намеря друга приятелка на момента симпатично момче съм но си мисля, че няма да ми е хубаво с нея защото съм свикнал с др момиче :( Моля помогнете ми какво да правя ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: 986eae6b82
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би се чувстваш така, защото както сам казваш, винаги преди момичето е правело първата крачка към вашето сдобряване. Добре, след като толкова много ти липсва и искаш да си с нея, защо сега ти не я направиш тази крачка? Ако тя иска да е с теб, ще се съгласи и ще ти прости. Но доколкото разбрах, ти сам не знаеш какво искаш. Обичаш ли я? Искаш ли да си с нея? Ако ти е омръзнала и искаш да я смениш, сега имаш този шанс. Избирай - или едното, или другото. Но знай, че каквото и да избереш, все ще е трудно. Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 031f96ddc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм съгласна с номер 1. Не се страхувай да направиш първата крачка към вашето сдобряване, ако си сигорен, че искаш да бъдеш с нея и че я обичаш. Живота е труден... Може би това е изпитание, на което съдбата те подлага. Преди да направиш нещо, по-добре помисли сериозно върху решенията си и върху последствията. Ако я обичаш се замисли дали я познаваш достатъчно добре и според теб каква ще е нейната реакция. Не знам дали ще ти помогна с тези простички неща, които ти казах, но се надявам поне да съм те стимолирала да постъпиш както трябва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker