Защо все на мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо все на мен?
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 3516 пъти
Здравейте! Искам да споделя моят проблем който ме мъчи вече доста време! Всичко започна когато тръгнах с едно момче... връзката ни беше 9 месеца... а вече не сме заедно от 8 месеца, но той все още продължава да ми звъни. Когато скъсахме той започна да приказва за мене какви ли не глупости и едва ли не ме изкара като някоя курва! Казва, че всеки ден ме бил ебал и че съм правила страхотни свирки и още какви ли не глупости за мене (много се извинявам за тези думи, но просто не знам по какъв начин да го обясня). Не знам защо приказва така за мене наистина... нито сме правили секс, нито съм му правила и .....другите работи за които писах! Не знам защо разправя така за мене може би от яд, че скъсах с него и по този начин си отмъщава... не знам вече как да го разбирам,но много хора сега ме мислят за такава каквато не съм.

Не съм правила секс, все пак съм на 15 и не мисля, че сега ми е времето. В моето училище учи и неговият братовчед, който е същият боклук. Миналия ден той ми каза, че бившият ми пак е приказвал такива глупости и ме пита дали е вярно и аз като кажа, че не е вярно и той казва: "Че на него защо му е да ме лъже все пак ми е братовчед и му вярвам"! Нормално е да си помисли, че е истина, та той е толкова добър в лъжите и толкова убедително приказва когато лъже. След това за капак дойде и един приятел, който се познава и с двамата.. и той ми каза същото каквото ми каза и братовчед му.И когато и той ме попита дали е вярно и аз когато му казах, че тоя тъпак лъже и той каза: "Да бе да ти лъжеш"! И като си тръгваше ми каза: "Ха ха свиркаджийка"! Повярвайте ми през живота си не съм се чувствала толкова унизена и смазана.

След това се прибрах в къщи и плаках 3 часа. Не знам просто чувствам се като някаква утрепка, а и много хора сигурно ме мислят за такава. Просто съм забелязала, че все на добрите хора се случват само лоши неща! Не съм грозна... много от приятелите ми казват точно обратното аз по принцип нямам голямо самочувствие... просто някой който има нужда от съвет винаги се опитвам да помогна с каквото мога и винаги изслушвам хората, но мене няма кой да ме изслуша!

Казвали са ми, че съм много добра и, че имам голямо сърце. Но просто не знам как да го преживея това, което приказват за мене... и това всичкото само заради един простак, който мисли само за себе си и гледа как да наранява другите... за съжаление и приятелите му са такива!Знам, че много от вас ще кажат: "Недей да им обръщаш внимание да мислят каквото си искат ти нали не си такава"!

Но как да не обръщам внимание след като след толкова време той продължава да приказва за мене и понякога дори по телефона само ми презванява, а когато ми звънне продължително изобщо не му вдигам! Много често се срещаме по кафетата тъй като градът ни е малак и просто го подминавам все едно не е имало нищо! Дано да сте ме разбрали.. ще се радвам ако някой отдели малко време да прочете моята история и да пише коментари да ме посъветва как да постъпя, защото не знам вече какво да правя... не ми се живее вече само затова мисля;(;(;(... Благодаря Ви предварително:)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: 4c6a3e8405
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Подбирай си добре приятелите. Друг съвет не мога да ти дам.

Ти имаш голяма вина след като си допуснала да имаш връзка с такъв болук. Не си мисли, че не си отговорна за това.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: d411cb48f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, вярно е, че си допуснала грешка като изобщо си тръгнала с това момче, но кой не греши? А и ти нямаш никаква вина, че си се влюбила в неподходящия.
Знам, че е трудно да не обръщаш внимание на хорското мнение, но истинските ти приятели ще вярват на теб, а не на онези отрепки! Нали приятелите са ти по-важни от онези, които са ти никакви?! Тогава мисли само за тях. С времето на другите ще спре да им прави впечатление какво разказва бившият ти за теб, най-малкото защото ще им омръзне да слушат все едно и също. Но дори да не е така, остави ги. Сама казваш, че си добро момиче, не си заслужава да си съсипваш живота заради един глупак.

Но ако все пак ще се почувстваш по-добре, може да измислиш някакъв начин да му отмъстиш, да му покажеш колко те наранява. Не знам какъв, но просто друго не ми хрумва. Ти сама решаваш, но не плачи и не страдай за хора, които не го заслужават. Това е моят съвет. ;) Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 458df6edcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Виж винаги ще говорят за теб особено ако си хубавка!!! =) Вдигни главата горе!!! важното че ти знаеш истината рано или късно ще млъкнат!! А за братовчеда му 100 на 100 са се наговорили!! а и се смей шумно и пред него!!
НЕ Е ВАЖНО ЧЕ ГРЕШИШ А ТОВА КАК СЕ УЧИШ ОТ ГРЕШКИТЕ!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 7db5f5ed46
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Преди време и аз имах подобен проблем. ;)
Ходех с брата на едно момче от моя клас... Той си падаше малко "женска клюкарка" и за един месец цялото училище знаеше за това. Имаше един олигофрен, с който стоях на един чин и когато той разбра че хода с брата на въпросното момче, веднага започна. "Синди ходи с на Иво брата", "Синди се е ебала с на Иво брата", "Синди е спала в къщата на Иво, заради брат му" (това Не са реалните ни имена) - и какво ли още не. Това го казваше по време на час... в стаята беше гробна тишина и той като се извикваше така, направо ми идеше да потъна в земята. Истината е, че аз просто ходех с брат му и найстина имах чувства към него, а Иво гледаше как да ни направи мръсно - най - вероятно от завист. И знаеш ли какво направих аз? Просто го подминавах. Когато се засечем на пътя той ме поздравяваше, но аз не. В училище се опитваше да ме заговаря, но аз не му обръщах внимание. Като наред с това, не обръщах внимание и не слушах хората, които ме питаха. Унижението на Иво продължи една година, след това му писна и престана. С течение на времето, всичко излезна наяве.

Така че съвета ми е: Прави това, което си правела до сега - подминавай го, не му обръщай внимание. Колкото и да ти е кофти, преглътни го - рано или късно нещата ще се избистрят. Дръж на приятелките си и дори не си прави труда да се защитаваш пред любопитните му приятелчета.

И още тещо... Не му отмъщавай. Ако го направиш, просто ще паднеш на неговото ниво. Всички те ще видят, че поведението им те дразни и нещата ще се задълбочат. Затова, гледай си живота и изобщо да не ти пука от подобни идиоти.
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: e950b8bbdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторката: Тръгнах с него, защото в началото изобщо не беше такъв и дори не съм си мислила, че може да приказва така... много пъти аз съм искала да скъсам с него, но той се връщаше на другия ден и започваше да ми реве и да казва колко ме обичал и никъде не искаше да ходи без мен... приятелите му казваха, че вече не е същия и не можеха да повярват, че го виждат влюбен!

 
  ...


...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 0930330426
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   смени си картата..
не мислиш ли,че те ревнува или,че иска да си те върне и праща хора, за да говорят лошо за теб и да види реакцията ти? не знам просто минават ми и др мисли,но сигурно са ти ги казали по-горе в коментарите..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker