Как да се измъкна от филма? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да се измъкна от филма?
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 2968 пъти
Добър ден, вечер или утро, няма значение. Аз съм
"младеж", който според някои вече трябва да мисли сериозно за кариери и ВУЗ-ове. Според други, вече трябва отдавна да съм започнал да мисля тези неща. Но не аз не спирам да мисля за "нея".

От един клас сме и не съм единственият който я "желае". Проблемът е, че окончателно ме "отрязаха", а аз не мога да спра да тъжа. Един вид разбрах, че желанието ми да бъда с нея ме е теглило напред през тези няколко месеца. И сега след като разбрах окончателно че нямам шанс с нея просто потънах /забих крака/ дръпнах ръчната спирачка. Не мога да се концентрирам за нищо а вътре в мен е такъв "мрак" и е толкова "празно".

Истината е, че не подозирах че е възможно да обикнеш момиче толкова. Имал съм приятелки, макар и само 2, но не знаех че е възможно да изпитвам нещо такова като това сега което изпитвам сега. Тя иска да ми е просто приятелка, но не и да е с мен. Не мога да я забравя всеки ден е пред мен, понякога толкова се самозабравям, че днес, когато изпращахме абитюрентите ме попитаха "не ти ли е горещо?" и наистина въобще не бях обърнал внимание на жегата, впоследствие се оказа, че ме съм и закусвал.

Как е възможно тези "материални усещания" да бъдат изместени от чувства и тъга? Написах това не само за да ми поолекне малко, но и защото търся съвет как да изстина към нея как да мога да съм и само приятел без постоянно тя да ми е в ума.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: cc3e4a3fb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Амиии, съжалявам, но не е възможно. Ще опиташ да й бъдеш приятел, тя ще ти споделя разни случки с разни момчета. Ще се дразниш, а ще знаеш, че нямаш право на това. Най-накрая ще започнеш да се държиш ужасно и ще си развалите приятелството.

Имаш вда вариянта (според мен)
1. Правиш и невъзможното, за да я спечелиш, да я накараш да се влюби в теб, да я омаеш и т.н
2. Бягаш от нея. Никакво приятелство. Това ще те съсипе.

Сори, че така директно, но...наистина е така. Никак не е лесно да си влюбен в най-добрия си приятел, никак.
Пожелавам ти успех.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 568d3cfa24
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Бягството" ще ти помогне. Избягай за малко някъде, където да нямаш контакт с нея, или просто си определи един период от време, в който няма да й се обаждаш и няма да приемаш никакви обаждания от нея - точка.

Най-добре е да смениш обстановката, града, държавата... Но не е наистина необходимо да ходиш в друга държава и периода не трябва да е толкова дълъг - и десетина дена или 2-3 седмици може да са достатъчни. Може да отидеш на планина например или където си решиш. Сега времето е идеално за това, идва лято. През това време трябва да успееш "да изхвърлиш боклука".

Всъщност ще забележиш, че ще започнеш почти през цялото време да мислиш за нея - в началото. Това е нормално, нещата и чувствата, които са "затлачени" в теб ще изплуват. Не им обръщай много внимание на тези чувства, трябва да ги освободиш, без да се хващаш за тях, защото те са вредни и ти причиняват болката, която изпитваш.

После сам ще усетиш, как други неща постепенно стават важни за теб - използвай това време да започнеш да мислиш за бъдещето си, за ВУЗ-ове, всякакви планове и неща, които искаш да правиш. Ще видиш, че след това ще започнеш да се чувстваш наистина "по-лек" и по-силен.

Като се върнеш от бягството си, ще усетиш, че започваш да се отнасяш по-зряло към ситуацията и постепенно даже може да подобрите отношенията си - като приятели. Възможно е - ще се справиш.

Успех ти пожелавам. Звучиш зрял за годините си. Така, че всичко ще е наред с теб. И да пишеш пак, за да знаем, че си се справил :)

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 99a14c47e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От Автора: Да я спечеля няма да успея, но относно "Бягството", то може да се уреди, но така изведнъж да прекъсна контакт с нея..... знам, че в момента не пиша съвсем с главата си, но дали преди всичко това да не обясня какво смятам да правя?

Да и кажа какво ще правя и тн. тн. Също така си спомням, че преди време бях гледал "Хипнотизаторът", спокойно няма да ходя там, идеята е че си спомням че когато гостуваше
Мадлен Алгафари (май така се пишеше) спомена за силата на внушението, аз имам опит с внушенията и знам че действа, ако щете ми вярвайте качвал съм си сам температурата така.

Съвсем се отплеснах, та да си повтарям "Не я обичам" "Не я обичам" има "известен ефект за сега. Ще продължа да се опитвам и в същото време тези дни ще си взема болнични за да съм далеч. Та мерси за съвета от колегите/колежките и стискайте ми палци :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 568d3cfa24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Харесват ми асоциациите, които правиш. И недей да си повтаряш "Не я обичам" - в това няма особен смисъл според мен :) По добре си повтаряй, "Обичам я и затова и желая да бъде много, много, много щастлива."

Можеш да обичаш някого с цялото си сърце и да му пожелаеш най-доброто, дори когато не е с теб, не е ли така. Ти как мислиш?

И не оставяй съвсем училището, искаш и ти да завършиш нали? :D

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 6d37ae15b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Когато потънеш все някого достигаш дъното и спираш да потъваш и след това всичко зависи от теб дали ще се помъчиш да изплуваш. Не може вечно да си забил на едно място. Нали знаеш че на някой коли ръчната им е отпусната и не хваща много :)

Тези работи ти ги казвам за да разбереш че няма невъзможни неща и няма да спреш докъто ти самият не кажеш и не загубиш вяра и воля. С гордо дигната глава се изправи и продължи защото винаги има друга, радвай се че нищо не е станало, защото ако бяхте тръгнали и най- накрая мечтата ти беше сбъдната, а тя ако не изпитва нищо и те зареже още по кофти става :/ .

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 8dd4588e3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   ИЗКЛЮЧИ ТЕЛЕВИЗОРА

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker