Предателството - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Предателството
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 1548 пъти
Здравейте! Пише ви момиче на 16 от София.
И така, вече 2 години съм в нова гимназия, тази ще ми е третата. Приспособих се много добре към новия си клас, всичко беше ок, имах и по-близки приятелки, но и една, която чувствах най-близка и споделях почти всичко. Тя също споделяше с мен и с времето чувствах, че приятелството ни е искрено. В началото на 9 клас с другите 2 момичета, които ми бяха по-близки някак си се присъединиха към нас и станахме нещо като четворка, въпреки че едната не беше постоянно с нас. Винаги съм се държала мило с тях, никога не съм ги обиждала или дразнела. Дойде втория срок и нещата доста се промениха. Някак си отношенията с по-близката ми приятелка започнаха да се променят. Другото момиче всеки ден и казваше колко е красива, колко добре и стояло това... онова и аз започнах да забелязвам, че нещата не са наред. Кажете ми в това ли се състои приятелството-да казваш всеки ден на приятелката те колко е красива и тем подобни?
С всеки ден сякаш се отдалечаваха от мен. Никоя от тях не се е карала с мен, нито пък е споделяла нещо, с което я дразня. Започнаха да ме отбягват и един ден, веднага щом би звънеца 2те бързо изтичаха през врата и слезнаха долу, без да ме викнат, без да се обадят, направиха го нарочно. Няма да отричам, стана ми ужасно гадно, почувствах се използвана и наранена. Странното беше, че нито една от тях не споделяше какво има, дали с нещо съм ги подразнила, защото нали така постъпват зрелите хора? Аз предпочитам да ми кажат какво става и да разрешим проблема, ако трябва ще опитам да променя това, което ги дразни, но този начин на държание беше отвратителен. Една вечер не издържах и попитах по-близката си приятелка какво става, защо се държи така с мен. Тя ми отговори, че съм и била като сянка и не можела повече така. При положение, че нито съм я притискала, нито нищо, никога. Винаги съм я изслушвала. Почувствах се ужасно, аз бях едно кошче за душевни отпадъци, което след като вече не е потребно, беше изхвърлено.
Беше ми много трудно, не крия. Опитах се да се присъединя към другата групичка, която ме прие добре, но нали знаете всеки си има някой, с който да седи и колкото и да са мили всъщност всеки си има приятел, а аз на практика останах сама. Имам и друга по -близка приятелка, но тя е в друго училище, има нови приятели и не можем да се виждаме чак толкова често.
Не съм тотално отчаяна, просто се страхувам, защото училището идва, а аз се опасявам, че пак ще съм сама. Не съм аутсайдер, общувам с всички, но всички момичета се наместиха вече и са си по двойки, а аз изведнъж останах сама.
Благодаря, че ме изслушахте и ако някой може да помогне с нещо, ще се радвам да го прочета :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 304b511612
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, аз съм момче на 18 и по мои скромни наблюдения приятелството м/у момичетата винаги леко е куцало(може и да не съм прав). Не си малка, намери си някое свястно момче за приятел и никога няма да се скараш с него за глупости. Сега ще си кажеш нали ги знам какви са идиоти повечето и се държат ужасно един спрямо друг, но повярвай разликата е много голяма.

Лично аз познавам няколко момичета, на които им е писнало от така наречените "приятелки" и започнаха да се събират повече с момчета и разликата е голяма. Аз имам една такава приятелка, запознахме се преди година и до сега няма караници, няма нищо. Винаги може да ми сподели всичко, както и аз на нея и сякаш това ми е второто най- истинско приятелство, като се има предвид, че не съм от хората, които могат да са приятели с всеки и доста трудно се сприятелявам...

Това е моя съвет. Зарежи тия твои приятелки и да не ти пука, и без друго ще почнете да се карате за гаджета, ако още не сте. И тук идват разговори зад гърба и други простотии, които винаги са ме изумявали...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 18b699a013
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Намери си приятел МОМЧЕ ! :-)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4f49115e0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Все едно това съм го писала аз! Абсолютно същото ми се случи но аз съм на 14! Вторият срок нещата се задълбочиха но тя започна да ми издава някой от тайните и аз побеснях! Не съм го показвала но бях бясна! Тя зяпочна да ме обвиняма че съм и сваляла газжето и че съм искала да и го открадна а с него сме приятели от 3-4 клас! И тя го отдръпна от мен максимално! При мен всичко се оправи с времето и с желязно търпение игордост от моя страна!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b2bc14e1e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   моля за още помощ, вече съм тотално отчаяна ;(

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 63c17a1d35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Както каза номер едно по-добре си намери приятел момче...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker