Срам ме е, но я напердаших - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Срам ме е, но я напердаших
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 8818 пъти
Здравейте.. Ъмммм, не знам и аз как да почна.. Момче на 19 години съм. С приятелката ми сме заедно от 2 години и половина, сега тя е на 16 години. Много красиво, умно и талантливо момиче. И изключително горда (не горделива! ). Но и тя, както повечето деца си има своите семейни проблеми...
Значи, няма баща.. Не знае нищо за него. Напуснал е майка й, когато тя е била на годинка и нещо. Има по-голяма сестра, но е ужасна. На съвременен език, сестра й е „кифла”. Майка й пък гледа само за кифлата, а за моята – ако остане за нея.. Расла е без родителски контрол.
През тези 2 години и половина, гледах винаги да й помагам и тя не веднъж ми е казвала, че когато е с мен не усеща липса от нищо. Може би най-много обичам в нея, че й липсва(ше) типично женската черта „инат”, с нея винаги може да се разбере човек спокойно.. Също така, е пренебрегвала гордостта си, която е изключително важна за нея, заради мен, заради което винаги ще я уважавам, ценя и пазя. На кратко: много я обичам и не искам да я изгубя.
Но… През последната половин година… започна да се влияе от нещо. От сестра ли й, от компанията й ли.. не знам… Променя се.. Аз пуша – лична грешка, за която съжалявам, но май волята не ми стига да ги спра. Опитвал съм много пъти и все на 3-4-тия ден се предавам. Знам колко е вредно и винаги съм й казвал, че не е хубаво да пуши. Предлагали са й да пуши, но тя не беше опитвала. До преди, според нея, два-три месеца. Миналата седмица я хванах.. Крила се е от мен и ме е лъгала цели три месеца.. А никога преди не ме е лъгала и ако е, то не е било за нищо съществено. Това не е единствения проблем – лятото не се прибираше по цели нощи, майка й се опитваше уж да я държи изкъсо, остана си само с едното конско.. Аз нямах възможността да съм с нея постоянно, за да я пазя, понякога дори не ми казваше, че ще излиза. Беше опитвала и трева. Тогава много се скарахме. Не можех да повярвам, че умното, зряло за възрастта си момиче, в което се влюбих се държи като.. разхайтена.. Никога не съм й правил проблеми за излизане или свободата й – нямам правото да го правя. Преди дори не се карахме – спорили сме за много неща, но се разбирахме с разговор. А сега.. напоследък само караници.
Не ми харесва накъде отива. Виждам връстниците ни какви са, кифлите и ку**арите..
През последната седмица остана в нас, понеже майка й и сестра й отидоха при едната й баба за 10-на дни, а тя не искаше да ходи с тях. Всеки ден – караници. Онзи ден си беше навила на пръста да ходи с едни от нейната компания в едно съседско градче да спят в братовчедката на една от групата й. (Изобщо не я познаваме тая въпросна братовчедка.. ) Настръхнах като го чух. Скарахме се, тя ме замери с една чаша и се прибрахме сърдити. На другия ден – нова караница. Беше казала, че няма да пуши, а снощи най-нахално взе една от моите цигари, запалката и я запали пред очите ми. И.. срам ме е наистина, но тогава започна да ме провокира с държание и думи и аз колкото съзнателно, толкова и несъзнателно.. хванах я, наведох я и я плеснах няколко пъти. Тя ме прати на майната ми и ми каза, че ще прави каквото на нея й изнася. Аз все още я държах. Попитах я „Така ли? ”, тя каза „Да” и аз тогава я плеснах по задника още няколко пъти, но по-силно. После … наведох я и я подпрях на бюрото ми, хванах й ръцете зад гърба, събух й панталонките, бельото и … я наплясках здраво.. Отначало ме псуваше, после, когато удрях по-силно дума не обелваше (затова споменах гордостта й, не искаше да показва болка), но след като не спирах да я пляскам, питайки я „Ще спреш ли с това държание? ! ”, „С пушенето.. ”, „Алкохола.. ”.. и т. н. накрая започна да се предава.. Охкаше, казваше „Спри, спри най-после”, но аз спях едва когато каза „Обещавам, обещавам спирам с тия глупости. ” Бях я разплакал за пръв път в нашата връзка.. Намразих се в онзи момент просто.. Тя ме гледаше като виновно пет годишно момиченце. Легна по корем на леглото ми и дума не обели, а и аз не казах нищо.
Щеше ми се да й се извиня, да я успокоя.. но и аз не знам защо, но се спекох..
Днеска изглежда отново като виновно и наказано момиченце, почти не ми говори. Не може да си седне на задника. Боли я.. Не е излизала днес, цял ден само слуша музика.
Въпроса ми е: мислите ли, че ще ме зареже след това.. Срам ме е, че така постъпих с нея. Обичам да я пляскам леко по дупето един-два пъти, на нея също й харесва. Но това си беше пердах.. Обвинявам се, че я унизих един вид. Но от друга страна, може би просто е сляпата надежда, но ми се струва, че изглежда замислена и може би.. може би преосмисля нещата… Но аз не съм и някакъв баща, че да си позволявам да я.. знаете..
Съжалявам, че темата е толкова дълга! Благодаря за отделеното внимание и време да я прочетете. Лек ден!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0f36959b83
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Смятам, че не си постъпил много добре, но стореното-сторено. Вземи поговори с нея и ти сам бъди за пример - спри цигарите. Поговори си с нея за това, какво иска тя от живота си, има ли цели, има ли интереси. Как си представя връзката ви. И в крайна сметка - ако не можеш да бъдеш с такава пикла, намери си зряла жена. Всеки е минавал през такива периоди. Почти всеки. Довери се на инстинктите си и я успокой. Бъди нежен с нея, но постави и граници. В крайна сметка си ? приятел. Ако тя не иска да се съобразява с теб, по-добре да ходи да спи с „братовчеди“.
Като цяло леко ми е съмнително момиченцето... ти звучиш доста зрял за годинките си, защо не си намериш нормална жена?

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a103c06c3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбирам те, че се притесняваш за нея, но да и държиш сметка и да я пляскаш по дупето все пак не си и баща. Ако искаш да имаш дете изчакай още малко и си направи едно. Не казвам, че тя е права, това с чашата беше направо страшно!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 485d8848e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Е да, тва за спането по дръги градове ясно в правото си, но виеш врат и търпиш. Ама да я пердашиш.... ти луд ли си, да и причиняваш физическа болка, голяма грешка си направил, каквато ще да е, остави я, расърди се, опъни се на нея по дръг начин ама боя не е решение, тъпо си постъпил, никога повече не си позволявай да налагаш момиче, тва не е мъшка постъпка, ти мъж ли си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e7da5b989f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен по някакъв начин си взел ролята на баща й. Грижиш се за нея, дори я пляскаш.. трябва да бъдеш гадже, а не баща, тя се държи детински, пък ти си по-зрял, тя е тинейджърка, която ссе опитва да преоткрие себе си и гледа другите хора и прави като тях, защото мисли, че това е зряло.. тя няма да се промени за сега, ще продължава, дори ще прави на пук, забранения плод е най-сладък. Влиянието на околната среда е голямо и нищо чудно, че тя се е променила.. иска свобода, иска да прави каквото си науми, ти вече си минал през този период и знаеш какво е и ти си пропушил и пропил, сега тя минава през това, това са нейните грешки, не знам дали има начин да я спреш, но се надявам да намериш, спортувайте, излизайте заедно с компании и самички.. покажи й че има и други забавления

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ba9f341320
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Това ми се струва доста унизително. Напляскал си я като някакво малко хлапе, все едно си й родител. Ако наистина е толкова горда и не може да го преглътне, е възможно да го напусне. Трябва по някакъв начин да се извиняваш и да оправиш положението.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: bedc27ecc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Ама човек.... Такива като тебе най много ме дразнат. К'ъв кеф ви доставя да биеете момичета бе? ! И то собственото си гадже? ! Чакай малко, що не идеш си мериш силите с някой равен на тебе а? ! То като не ти отвръщат, лесно се бие по слабо от тебе същество нали така? ! Какъв си ти, и за какъв се мислиш, че с насилие ще я променяш? !
НАСИЛИЕТО ПОРАЖДА НАСИЛИЕ! ЗАПОМНИ ГО ДОБРЕ!
Едва ли това момиче ще гледа на тебе с добри очи вече... Ти не я обичаш, това е ясно. Няма как да проявиш насилие над някого, ако действително държиш истински на него. И няма такъв гений който да ме убеди в обратното.

Мъже разберете... Момиче не се удря дори с цвете. Единственото нещо което дължим на жените е ПОЧИТ И УВАЖЕНИЕ!!
Защото дори най-силния мъж, все пак е раждан от жена. НЕОСПОРИМ ФАКТ!! За това всеки мъж дължи уважение на жените, поради фактът че ако не са те, той нема как да съществува.


Стореното -сторено... Ами, поне никога не повтаряй повече тази си грешка. И ако можеш ся, поглези я, направи нещо уникално за нея. Дължиш и го!!



~ От едно 23 годишно здраво стъпило на земята Момче ~

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 704e0ea272
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз мисля, че някой има фантазии с напляскани момиченца..

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: bedc27ecc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   И що и се караш пък за цигарите? Винаги съм се чудел к'во толкова ако момичето пуши? Ми нека го прави... Ти не си човекът който да и държиш сметка, к'во ше консумира тя и к'во не. Организмът си е нейн, личното право също е нейно.
Цигарите са най-малкото зло в сравнение с алкохола и наркотиците. И аз съм пушач и си казвам откровено че няма да спра цигарите, докато съм жив ще пуша. Не за друго а просто щото ми харесва. И к'во ся? Това че пуша, означава че съм по малко човек от останалите ли? Хора, не съдете човека по това дали пуши или не, съдете го по неговата душа... Съзнанието и душата творят човека. Останалото е просто опаковка, на първото!!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 390fbf5086
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ти наред ли си? ! Да не си и баща че да и държиш сметка що пуши- тя решава, що излиза-тя решава, ще прави квото си иска не е нужно да ти дава обяснения я остави малко ролята на баща не се престаравай... дано те зареже ще е с пълно основание

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b56d105503
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ох, брат, бях в подобна ситуация, само че не с приятелката ми, а със сестра ми..
По-голям съм от нея с 8 години. Баща - отсъстващ, майка - замина за чужбина преди години и се наложи аз да се грижа за нея. Сега съм на 25 години.
Нямах представа как да се грижа за тийнейджърка. Още от малка си беше голяма беля. Биеше се, чупеше, тръшкаше се за квото не й изнася.. абе, моеш да си представиш... По едно време се събра с некви кифли ли са, кви са, почна да излиза все по-често и по-често особено по кафета, изцепи ми се един ден с татуировка, напиваше се, закъсняваше, успеха й падна, ама аз разбрах много късно, че тя криеше оценките и бележника от мене. Изобщо - правеше квото си реши. Разбрах за оценките като директора ме викна заради нея в училището, понеже я хванали да пуши в класната стая представи си.. Оооо, така ли? ! Я ела ся.. Това вече беше прекалено. До оня момент говорих с нея, кротко, мирно, не разбра се. После ми кипна канчето и аз кат тебе къде се осъзнавах, къде - не, един шамар и наведена над масата - пердах. Не знаех кво друго да направя - жал ми беше да я ударя по друг начин.. Забраних й да излиза, заявих й, че аз отговарям за нея и ня'а да оставя нещата да продължават така. Излезе тайно същата нощ от нас да иде с дружките на купон, моля ти се.. Видях у 3 часа ноща, че я няма, сърцето ми слезе в петите, намерих я и вече в прединфарктно състояние й четох конско докато се прибрахме. Пак наказание. Провинеше ли се в нещо - пердашех я и пръчка съм използвал и тя взе, че се респектира от мене.. Вече не смееше да излиза като е наказана, не ми спореше много-много, бях й забранил да не излиза от къщата преди да си е научила, повиши си успеха, кифленските й приятелки я зарязаха, но пък си намери други приятелки и сега нещата са къъъъде-къде по-добре.
Ама виж, при тебе е друго - все пак в твоя случай тва е гаджето ти... И аз се мразех като се налагаше да я наказвам така, ама аз съм й брат, трябваше да направя нещо, задължението ми беше (и все още е) да се справя някакси с нея и да не я оставям на течението. Ти по-добре говори с нейната майка и тя да направи нещо по тоя въпрос. Заедно говорете. Обяснете й, че се държи зле и че пропада. При сестра ми не стана с добро, но резултата е положителен в крайна сметка. Дано и приятелката ти да се стегне, желая ти го!
Айде успех и пиши да видим какво е станало.

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 6703ed63ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Здр. Ти наистина си взел ролята на баща в случая... Станалото няма как да се върне назад или да се забрави, затова по-добре и се извини и обесни на момичето, че те е грижа за нея и, че не искаш тя да поема по-лошия път. За да стане по-хубаво извинението я изведи някъде, някъде където да сте само двамата, на хубава вечеря или разходка на лунна светлина. Припомни и колко важна е за теб и как трябва да не се променя, защото ти си я обичаш такава каквато е! Успех

Мери

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: eb430ef877
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Подкрепям мнението на номер 4.
Авторе, възбуди ме темата ти ;)

Момиче на 19.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e2353f79af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Вярно направил си го с цел да я предпазиш, но не е това начина. Ако на мен някой даже ръка вдигне за да ме удари няма да му го простя никога. Дори и да го прави, за мое добро. Според мен ще те зареже. :(

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 81114102aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   N11, ти луда ли си? Да проявяваш "милост" към един пропадащ човек е все едно да му правиш "Евала!". Какво като й е гадже? Явно тази работа НЯМА кой друг да я свърши, освен него! Ще й се извинява, моля ви се...
Народът е казал: " 'ДЕТО ДУМА НЕ ПОМАГА, ТАМ - ТОЯГА!".

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b0b9ba2b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Хей аз съм момиче също на 16. Ако имам връзка с човек, който ми посяга на момента ще го зарежа. За това те съветвам да говориш с нея много открито и внимателно. Да й покажеш колко много означава тя за теб и колко ти е скъпа. Не мисля, че боят помага нито при малките деца, нито при подрастващите или при възрастните. Успех! :p

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c0c21c03b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Това, което си направил не е хубаво, но си искал просто да я предпазиш... Не си първото момче, което го прави и аз била бита гаджето си, защото пия алкохол. Просто отиди при нея гушни я и и обясни, че съжаляваш и се погрижи за нея :) Може да гледате по-късно някоя комедия или романтика определено действа положително :)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d7f6ef4af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Абе, какви хора сте вие? Ако тези извратени сценки ви възбуждат- о'кей, ама да си останат фантазийки. Ако толкова си се вбесил, за да я предпазиш, че чак си стигнал до насилие, според мен, нямаше да се чувства ЧАК толкова унижена, ако я беше зашлявил през лицето веднъж(това не е правилно, но казвам, че дори тогава, щеше да се чувства по- малко унижена) Същото важи и за номер 10. НАПРАВО СЪМ ПОТРЕСЕНА.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f1be60fc74
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Номер 10... леле брат... Една майка ли ни е раждала?

Аз съм момиче на 19... Еххх сладки годинки. И какво? Ето как се получи, че и аз не знам. Сестра ми е на 13, развива се много бързо, по - висока е и от мен, по - силна е. Голяма хайка е. Гледа да излезе и да играе на улицата. Да, ама не. Веднъж гледай като се ядосах до болка, я предашех с метлата. Хубаво игра. Синини имаше. Болеше ме отвътре, просто после ми идеше да си сложа главата в горещо олио. Ама сега... пак същата работа. Моята майка си е при нас, грижи се за нас... Какво ли не. И пак така. Преди две седмици, майка взе ножиците. Щеше да й стриже косиците. Спасих я. Сега пак ми се качва на главата. Била съм я, де с дърво, де с шамари, де с кабели. Не чува. Не мисли. И всички казват едно и също. ''Ама как може едната да е тиха и кротка откак се помня, а другата да я вее вятарът на бял кон? И майка... Не знам. И майка я бие, и какво ли не. Говориш му с добро, със сладки думи, целуваш я сутрин - айде да станем да свършим нещо. Няяяма братче. Знае си своето. Явно е от пубертета. Само, че аз не бях така. никога не съм била така. И не знам.

До автора. И да го биеш, и да го шариш, то сега е едно дяволче. Малко, злобно и опасно. Това е ДЕТЕ. Вземи си намери ЖЕНА, а не ДЕТЕ. Тя няма да разбере, и да му го наливаш и да му напишеш на един плакат - ''има ти нещо'', пак няма да го разбере.

Да я биеш обаче не е добра идея. Ти не си й никакъв. Ти си само някакъв там. Ти си никой. Право да я биеш - нулево. При нас с номер 10 е общото, че сме кака и батко, ама при теб... Ти си един никой. Нямаш право. Остави това хлапе и си вземи зряла жена. Успех.

Ел:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7517a89760
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Дано те остави горкото момиче! Не те ли е срам да биеш някои, който не може да се защити? Винаги съм се чудила що за долно животно е способно да извърши подобна постъпка? И какъв си и, че да и определяш как да живее? На мястото на приятелката ти веднага бих подала жалба за побой и бих си изкарала медицинско.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1fd9abe038
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   това което си направил е ужасно, не може да влизаш в ролята на баща. Утре-в други ден ще разкаже на приятелките си и те ще я посъветват да те зареже, ако тя само не го обмисля в момента
Аз съм на 23 и никога мъж не ме е удрял, не съм го позволявала, няма и да го направя
Вземи се в ръце, извини и се и направи нещо мило за нея, подарак или нещо такова
Но ако бях аз вярвай ми нямаше да те погледна, щях да отида кадето съм решила и да ти правя на пук всичко което мразиш, ако не те зарежа
от сега на татък.... или ще и "лазиш" в краката или ще те зареже

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 82614d7995
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   сега виждам, че ти държиш страшно много на нея, ти я обичаш и си я напердашил за добро по принцип, защото се притесняваш за нея, влязъл си в ролята на баща, но според мен НЕ това е бил начинът, по който е трябвало да се държиш, щом не се разбирате вече, щом тя те лъжи - няма нужда от скандали и боища, просто като не става я оставяш сама, един вид късаш с нея, просто е трябвало да й кажеш своите изисквания към нея и вече щом тя не проявява уважение към тях - я напускаш, защото като остане сама ще дойде време и ще осъзнае, че е сгрешила и, че заради някакви си глупости и нейни лудорий те е изгубила и би съжалявала за стореното от нея, а сега в съзнанието й ще остане този бой и как си я разплакал за първи път, не че те обвинявам, знам, че човек когато е ядосан прави и изрича глупости, но ти изказах моето мнение :)))))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: cecdeb52b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Фейк:)))

Soul

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: bacac1ecbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Тази история ме възмути, но поне разбрах, че още ги имало здраво стъпилите на земята момчета! Едно ви казвам : Учете се всички от номер 6. Никое момиче не би го изпуснало.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b90992b05f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Ти нормален ли си бе? Как ще удряш момичето? Никой истински мъж не би удатил момиче! Ако приятелят ми ме удари няма да го погледна никога повече! Ти не си и баща, а гадже. Нямаш прево. Аа и N10 ти пък нормален ли си? Да удряш сестра си... разберете, че това не е начина! С насилие нищо не се постига! Не мога да повярвам. А и всички вас, които подобо нещо ви възбужда.. няма да коментирам!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: be0ebd52d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Абе ти за какъв се взимаш? ! ГАдже ли си й или баща? Не смесвай нещата....

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e8b3e6681e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Не, няма да те зареже, но и ти направи нещо към подобрение и спри собствените си пороци. Как искаш някой да те следва като не даваш хубав пример. Обещайте си взаимно какво искате да промените в себе си и го променете, а тя ако те обича ще прости. И никакво насилие повече, това не е решение.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: ac1a34669c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Това е фантазия за напляскано младо момиче, представена като случаен инциден от ежедневния живот.

Най-лошото в случая е, че става дума за непълнолетно момиче. Тези фантазии не са толкова рядко разпространени, но стриктно трябва да се изпълняват между съзнателни възрастни, с доброволно съгласие и в рамките на разумното.

Не съветвам модераторите на сайта да публикуват подобни материали, в които са описвани такива действия с непълнолетни или малолетни.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ee118b51e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Това ако беше в друг контекст, е доста възбуждащо.

Чак се замислих дали е истинска историята... как й свалил гашичките и я напляскал на голо. ;)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 641dbb2434
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Противно на повечето мнения тук, мисля че си прав. Тя няма съвестен родител в семейството си и накрая кой знае какво ще я сполети, добре че си ти да я пазиш. Всяко момиче трябва да има момче като теб. А това да я напляскаш не се брои за бой. Както и да е, в историята ми прави впечатление и друго. Ти си отговорно, търпеливо и грижливо момче, това че си й дал заслуженото не те прави гадняр.. та защо си още с нея? Момичето иска да пропуши, изкурвее и кой знае какво още. Това с липсата на внимание не е оправдание, всички ние си имаме проблеми. Зарежи пиклата и си намери добро момиче на твоята възраст, щом тя е тръгнала натам, няма да можеш да я спреш.. най-много ти да излезеш виновен за дето не си я оставил да се дрогира в домовете на непознати

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker