Първият път - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Първият път
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 3552 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 15 години, карам 16-тата и имам следния проблем: Имам си приятел, с който всичко върви чудесно. Разбираме се, обичаме се и съм сигурна в него. Той е по-голям от мен и така да го кажа има опит в секса. Никога не ме е притискал, нито се е опитвал да се възползва от мен. Винаги, когато подхванем темата той ми казва, че иска, ако първия ми път е с него, да бъде, когато се почувствам готова. Не искал да ме насилва, да ме кара да се чувствам неудобно и когато го направим да бъде по най-добрия начин. Щял да го направи незабравимо. Много го желая и не е, защото сега така е ''модерно''. Искам го. Искам него, искам да бъде с него. Просто го желая. Не му го показвам, защото не искам да ме разбере погрешно и да си помисли, че съм готова. Това, което ме спира са родителите ми или по-точно майка ми. Ще кажете ''Не е нужно да разбира, как ще разбере... '' Това не мога да го скрия. Мисля, че прекалено много ще ми личи. Ще трябва да и кажа, а и по-добре да научи след като се случи, отколкото да и призная на 17-18 и през цялото това време да живее в илюзията, че съм девствена, но ме е страх от реакцията й. Абсолютно винаги ми е казвала, че каквото и да има е по-добре да и кажа. Дори един ден да се случи да забременея, когато не му е времето-иска да знае, а не да крия и да се измъчвам как да махна детето. Сигурна съм, че ще е до мен, но аз съм на 15.... Как да и съобщя, че вече не съм девствена? Какво ще ме посъветвате вие? Да го направя ли с човека, когото обичам и желя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: d0ecd8eaf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, ако се разбирате и темата за секса вече е навлязла във връзката ви, го направете. Не мисля, че трябва да се стесняваш заради майка си. Тя ще те разбере. Ти си младо момиче и така или иначе един ден ще загубиш девственоста си. Защо да не е точно сега, когато си намерила правилния човек, който те привлича сексуално и ти е дал свободата сама да избереш кога да му се отдадеш? Майка ти няма да има нищо против, стига да вижда, че си щастлива, и че не съжаляваш за крачката, която си направила. Недей да се спираш да го направиш от страх, че един ден може да те остави и да се окаже, че си била използвана, както правят някои момичета. Никой не е казал, че връзката ви трябва да е вечна, все пак ти си само на 15, и други връзки ти предстоят. Но докато се обичате и сте щастливи заедно е добре да включите и секса. Направи това, което ти идва отвътре, това, което чувстваш, че е правилно за теб. Добре е да се водиш от чувствата си когато имаш такива, но естествено, трябва и да се помисли преди да се свърши нещо. Ти сама можеш да прецениш какво да правиш.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b728af17ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Значи си на 16 навършени? Ако караш 16-тата година значи си на толкова 96 набор, нали? Не си чак толкова малка, тялото ти се е развило, чувстваш се готова за това, вярваш в човека до себе си. Майка ти явно е разбрана жена, не живее в 20 век с представата, че дъщеря и ще чака до брака. Къде е проблема? Извикай я и и кажи, че искаш да си поговорите за първия път. Нека стане преди всичко, за да може да има психическата подготовка и така. Родител, които няма да има проблем с първия път и дори може да иска той да ти купи презервативите за да не се червиш е един на милион, ако се криеш и лъжеш такъв човек, то какво излиза? Майка ти ми звучи, като свястна жена, нека знае. Не виждам проблем. Но наистина винаги съм смятала, че е хиляди пъти по-добре да можеш да споделиш на родителите си и да знаеш, че каквото и да се случи, както и да се издъниш те ще са до теб.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 30243cd165
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз го направих на твоята възраст и тя не разбра... след 3 месеца й казах. :D

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a17f25c8bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Поговори с нея преди да го направиш. Кажи й, че се чувстваш готова и даже може, ако не се познават с приятеля ти да ги запознаеш. Но мисля, че наистина е по-добре преди да го направиш да и кажеш, че ще се случи, а не след това, защото мисля, че малко или много ще се шокира. Успех! :)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 57df7d1287
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Кажи и преди да го направиш... и ако ти даде го направи..

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7a11b00fe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ако го обичаш наистина го направи с него, аз съм на 15 и съм правила секс с това момче което обичам и не съжалявам! защото рано или късно се ще трябва да го направиш по добре го направи с момчето което обичаш, и кажи на майка си не кри от нея! УСПЕХ :))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: dc6c977657
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами аз не съм на 15, доста по-малка съм, но вече го направих и веднага и казах. Тя го прие добре, въпреки възрастта ми. Така че, не се притеснявай да и кажеш. Успех! :)))

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b9f91d0b21
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Според мен не си готова а го правиш защото е модерно! Ако го искаш няма да се замислиш и да питаш как да кажеш! Ако го искаш ще го направите когато най-малко го очаквате и ти и той. А след това лесно ще кажеш на майка ти права си че тя трябва да знае, но ако си от по предпазливите и кажи това което каза на нас а тя ще ти даде най. правилният съвет. Забрави кой какво те е посъветвал тук и отиди при нея. Тя е преживяла всичко това и сега може да ти даде най-правилният съвет. Ако ти каже да изчакаш я послушай ако ти каже ти да си решиш тогава би трябвало да ни питай. За такова нещо не се пита това е инстинктивно чувство. Става веднага и не пита!!!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 07ff66a45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката: Благодаря много за подкрепата на всички. :) Проблема е там, че майка ми не харесва много приятеля ми и ме е страх да не си помисли, че ме използва. Към номер 8: Готова съм и се чувствам така. Не го правя защото е модерно, ако беше така нямаше да търся съвет от вас. Знам, че това е човека с когото го искам и не бих съжалявала дори, ако връзката ни приключи три дена след това. (което няма да стане)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ff71f77b89
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   добре обичаш какво ви бърка след брака ами ако не те вземе ще си останеш с пръст в уста после и2 3 4 всичките ли ще ги обичаш и който те вземе ще ти го натяква всеки ден и защо 1 път да е с човека който няма да се ожени за теб

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2490397b23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Обичате се, ако се чувстваш готова го направи, той даже ти е казал, че ще те чака докато се почувстваш готова, ако си го направи :)
Извинявам се, но и аз търся помощ.. Имам си приятел, с който се обичаме, до сега сме говорили само един път по тази тема. Аз от близо 2 месеца искам да изгубя двствеността си, и смятам че той е момчето за мен. Чувствам се готова, той каза, че винаги би ми помогнал да я изгубя, но мен един вид ме е срам да му кажа, че искам..

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1d41f6904f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Според мен, щом наистина го обичаш и го искаш, го направи с него. Аз сам почти на 17 и наскоро го направих с приятеля си и беше великолепно. А до това дали да кажеш на майка си това ти самата трябва да си го прецениш, понеже само ти я познаваш. Успех :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker