Притеснявам се, че го отегчавам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Притеснявам се, че го отегчавам
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2431 пъти
Здр! Аз съм 16 годишно момиче и отскоро си имам приятел. С него се познавахме отпреди време, една приятелка ни запозна и преди две седмици някъде тръгнахме.

Всичко е наред, сега започва училището и ще се виждаме по-рядко, но и през ваканцията също имахме задължения и не сме се виждали всеки ден.

Проблемът не е в това, че не сме постоянно заедно, знам, че не може, но просто вече като се видим и той сякаш го прави... по задължение! Вчера си говорихме, той казва, че ме харесва и му е хубаво с мен, но имам чувството, че не е щастлив... Знам, че е още много рано да се каже, а и имаме и други неща в живота, но... не искам да го задушавам или да бъда обсебваща, никога не бързам да му звъня първа и т. н. , но имам чувството че се очуждаваме преди да сме се "опознали" напълно.

С него не е като да се натискаме постоянно и нищо да не правим (не че и това не правим, като се видим), разхождаме се, говорим си на различни теми, за различни неща и се виждаме и с други хора, но се притеснявам... ами ако между нас не се получи? А още дори нищо не е започнало, не искам да се окаже, че тази връзка е била формалност...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 29fc5310a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пробвайте нови неща. Ходете на нови места. Ако не помогне, най-вероятно иска секс от теб и се отегчава, че не му го даваш, следователно не те цени достатъчно и не ти трябва.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1f3ba6fee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти, мила. Аз съм на 17 и съм имала подобен случай (където не исках да се "натрапвам")... Ами, какво да ти кажа? Не е толкова болезнено да изпиташ несподелена любов след 2 седмици, и това се преживява. :) Но няма как да знам какви са отношенията ви в подробности, по-вероятно е момчето да те харесва наистина. А дали някои фактори в живота му не му позволяват да се обвърже? (В моя случай стана така, т. е. не бях виновна аз с нищо. ) Как е приключила последната му връзка, колко е голям? Може би според него още сте на фаза "зарибяване" и флирт, където нещата все пак не са се задълбочили до краен предел. :) Ще се отчуждите само ако ти позволиш. Бъди уверена, закачлива и женствена, съхрани загадъчността си, така той няма да се "умори" от теб. :) Позволявай му да бъде кавалер и мъжествен. И не спирай да обръщаш внимание на хобитата си, за да не изгубиш себе си, така да се каже. Успех и пиши какво е станало. :)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a4c844e20e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Авторката : Благодаря ви за съветите!
Не мисля, че иска секс, същност това него не го интересува изобщо. Преди две седмици се разбрахме, че сме заедно, така че не сме във фаза "зарибяване". Той е колкото мен, с един месец по-голям и двамата сме още девствени, едва ли сексът има общо в случея. А и той не е от тези момчета, дето искат само това. Познавам го отпреди и съм сигурна.
Една приятелка преди е била гадже с него и каза, че той си е такъв попринцип, така че изглежда проблемът не е в мен.
Благодаря за вниманието!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker