Лекува ли се хомосексуалността? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Лекува ли се хомосексуалността?
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2997 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 18 години. Никога не съм била истински влюбена в момче. Имала съм гаджета, но защото беше модерно момичетата да си имат гаджета и т. н. Но малко след като влязох в пубертета, започнах да изпитвам сериозно влечение към момичета. Случвало ми се е и като по-малка, но го разбрах след много време, тогава не ми беше ясно. Опитвам се да си втълпя, че харесвам момчета, ама май съм изцяло на другия бряг. Срам ме е от това, наистина. Изглежда и ми личи, защото се зазяпвам по момичета и някои от тях флиртуват с мен (а аз все се измъквам, неловко ми е). От години само в момичета се влюбвам, но си мълча пред тях, за да не стана за смях. Ясно ми е каква съм, няма нужда никой да ме разубеждава. Знам, че няма да мине от само себе си, защото наистина изпитвам чувства, не е любопитство. В смисъл никога не съм била кой знае колко женствена, т. е. съм по-борбена, по-смела, интересувам се от спорт и др, като дете предпочитах да си играя с момчета. Но НЕ изглеждам като момче, не се държа като момче и не говоря като момче.

Две мои приятелки, братовчедка ми и майка ми знаят. Първите три нямат нищо против, майка ми не го приема. А нейното мнение е много важно за мен. Наистина много. Чувала съм, че никой не се раждал хомосексуален, че всичко било в главата на човек. Чела съм за лагери от рода на "Правият път", където се лекуват гейове, лесбийки и бисексуални, но в други държави. Въпросът ми е как да се оправя аз? Много моля за сериозни коментари.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8d0fe98e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   <<Чувала съм, че никой не се раждал хомосексуален, че всичко било в главата на човек. Чела съм за лагери от рода на "Правият път", където се лекуват гейове, лесбийки и бисексуални, но в други държави. >> - Глупости, момиче. Единствено комплексите, които си насаждаш, се лекуват - безсмислено е да се самосъжаляваш за това, което си. Просто харесваш това и онова - еми спечели го, не се крий. Майка ти явно нищо не разбира, невежа е по тази тема, а толкова много е изписано, просто няма кой да чете...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b8cdbc994c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хомосексуалността не е болест и съответно не се лекува по никакъв начин. Не чакай да ти мине, приеми се и се обичай каквато си! Не си втълпявай, че харесваш мъже, най много да си докараш някой безкрайно нещастен брак плюс депресия за цял живот.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 84d5e55534
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не не се лекува това... не е болест за да бъде излекувано... Това е въпрос на възприятия... на чувства на емоция.. това не е психично отклонение, каквото и да си говорят "нормалните"... не го контролираш... не е грешно само защото обществото казва така, ... различната сексуалност не е болест... не бива да се срамуваш от това... знам, че е клише... знам, че ако го признаеш ще бъдеш отхвърлена, ще боли, ще се чувстваш зле и това ще продължи дълго, но недей да го отричаш защото пак ще те боли.. казвам ти го от собствен опит... знам, че е трудно и другите не разбират, но не върви срещу себе си...
Дани

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ef1864506b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Наистина това е в главата и човек може да се промени, стига да иска и да усеща, че това привличане не е нормално и изобщо животът като обратен никога няма да е като на един хетеро, вярно може да се случи да е по-добър откъм финанси и отношения, но винаги ще оставя една червена лампичка да свети. Намери нещата, които те отвращават в жените и наблягай на тях, търси хубавите неща в момчетата и наблюдавай такива момчета, които харесваш. Не се впускай отрано в необмислени и погрешни действия и се пази от други момичета, които могат да те завлекат "на другия бряг".

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1d674ef868
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Приеми се такава каквато си. Не е нужно да се променяш заради майка ти. Тя трябва да те приеме такава каквато си, а не да те осъжда. Хомосексуалното влечение не е заболяване и не може да се лекува!!! Ако толкова си навита да се промениш - опитай. Но от опит ти казвам, че не се получава. Човек се самозалъгва така. Не се съобразявай със стереотипното мислене на хората и обществото, което цели да вкара всеки в "стандартите". Различните хора често са отхвърлени и мразени, но ако някой се държи така с теб, то това си е негов проблем, а не твой. Радвам се, ако съм ти била полезна със съвета си.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 3d81e32f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Допреди време хомосексуалността е било заболяване в списъка на СЗО. Днес това заболяване го няма, но има добавено като заболяване когато човек иска да се храни здравословно. Вижда се накъде отиват нещата. И юридически и медицински би било спорно някой да ти каже това е в реда на нещата, да в реда на нещата е доколкото го има, но е ясно, че е отклонение. Отклонение, което може да бъде възпитано от средата в която си, повлияно психически, от травма да речем. Сетете се за Люси Дяковска, която става лизбийка след като е изнасилена. Изобщо всички сме наясно, че сексуалността се влияе от различни неща. С един партньор сексът е един с друг съвсем различен, партньорът ти предлага да опиташ нещо, после го харесваш или привикваш и т. н.. Особено с тези порнофилми мислите ли, че сега е било както преди хората масово да практикуват орален и анален секс и различни перверзии и фетиши. Разбира се в миналото е имало такива, но днес е масово, просот защото съзнанието ни е промито от днешната действителност.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5eaeb7b02a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Това, сериозно психично разтройство,

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 3daae95ef7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Номер осем сериозно психично разтройство? Малко повече четене може да помогне за ограничените виждания, това не е психично разтройство нито е болест за да се лекува. Боже не мога да повярвам живеем в 21 век.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 387a056f0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж номер9, ние живеем в 21 век, но все още има много хора в България, които са в 20, или в някой от по - предишните.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker