Майка ми ме задушава - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122784)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14526)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Майка ми ме задушава
преди: 12 години, 11 дни, прочетена 2094 пъти
Всеки тинейджър има проблеми с родителите си но при мен вече не се търпи. Майка ми и баща ми са разведени и аз живея сама със сестра си тя е на 10 а аз на 15. Живеем така от една година. Майка ми живее на далече от нас и идва за почивните дни или ние ходим при нея за ваканциите. Имам още една голяма сестра която също живее далече. Аз правя всичко възможно къщата да бъде винаги подредена и сестричката ми да е добре. Винаги е максимално подредено когато майка ми идва но още от влизането тя започва да ми се кара като види малко прахоляк и започва да ме убеждава че аз съм разсипала апартамента. Започва да ми казва колко по подредена била къщата на голямата ми сестра а това не е така. Миналата година имах нов клас и още от началото всички започнаха да ми се подиграват. Наричаха ме грозна и с какви ли не прякори. Не мога да си представя че ще съм отново с тези хора. Не съм грозна защо ме наричат така. Тялото ми е идеално лицето ми има малък дефект но защо трябва да забелязват само него. И мразена от всички без дори един приятел един ден аз се запознах с момче което се влюби в мен такава каквато съм. Чувствах се най-щастливото момиче на света но той беше на 22 години. Писах си с него и майка ми започна да ме разпитва но аз си мълчах. След тава тя се обадила на голямата ми сестра която ми знаеше паролата на Фейсбука и разбрали всичко за него. Днес ми се караше много и се свърза с майка му и разказа всичко. Той ми каза че за малко трябва да спрем да се виждаме. Това беше най-ужасния момент в живота ми знам че е много голям но е единствения който ме пита как съм и ми казва че съм красива. Как да живея без него всичко започва отначало трудното училище дразнещите съученици майка ми и голямата ми сестра които си мислят че постоянно излизам с момчета и разпитват малката ми сестра а аз всъщност нямам и приятели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 дни
hash: f999a0a638
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Била съм в подобна ситуация. Не знам дали ще ти помогна, но според мен ти трябва да обясниш на майка си колко много го обичаш... просто да и обясниш какви са твоите чувства. Накарай я да го приеме и излез с него напук на нея(не е много правилно, но понякога се налага) Поговорете и докажете че за любовта няма граници и възраст. Ако той те обича истински няма да го е страх. Срещнете се някъде не бъди страхлива. Помоли се и ти пожелавам много успех в живота. Знам, че е трудно, защото съм минавала по подобрен път.

 
  ...
преди: 12 години, 10 дни
hash: 3bc3c9b79d
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Майка ти няма право на глас, щом ви е оставила сами да се гледате. Това е безотговорност от нейна страна! Така, че в случая няма думата. Поговори си с момчето, малка си, но ако иска да е с теб нека те подкрепя. А ако не друг ще си намериш. Колкото до съучениците хич да не ти пука. Вкарай малко самочувствие и нека се изядът от яд.

 
  ...
преди: 12 години, 10 дни
hash: 9cfb2ca294
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Мило момиче много добре те разбирам имам абсилютно същия проблем но майка ми ми казва и в какво настроение да съм и кога да се радвам. Направо УЖАС.
П. п. смени си паролата за фб. Сменяй си я вс. седмица. От къде си?
Твоя приятелка :)
Момиче на 12

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 дни
hash: 2afa256af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как така живеете сами???
Аз горещо УМОЛЯВАМ администраторите на spodeli. net да проверят данните (IP адрес и т. н. ) и да се свържат с компететните органи.

ТОВА Е АБСУРДНО - не може деца на 10 и 15 да живеят без родителски контрол, ТОВА Е НЕДОПУСТИМО!

МОЛЯ администраторите този път да направят компромис и да разкрият личните данни на компютъра им пред органите на реда за да си свършат работата.
Това не е мо молба, това е и подсещане да си свършат гражданското задължение - при случай когато може да се предвиди, че има вероятност да стане нещо и после да си удряме главите в стената - но тогава ще е късно...

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: 37f689f113
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката-ние не живеем напълно сами чичо ни ни помага това е анонимен сайт и мисля че не трябва да се издирва адреса на компютъра. доколкото този който предлага аз не искам допълнително проблеми.

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 дни
hash: 37f689f113
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Абе вие луди ли сте бе откъде да знаем че това не е шега или измислена история по-добре проумейте че всичко е анонимно и някой може да си направи базик. Аз например твърдя че живея в пещера защото родителите са ме изгонили и гаджето ми е мече а те не ми дават да бъда с него вие разбирате ли че пишете неуместни коментари.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker