Такава любов и болка няма и в най-тежките балади - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Такава любов и болка няма и в най-тежките балади
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 6028 пъти
Ще правя 20 години окт месец... кълна са, не съм вярвала, че мога да обичам толкова много... за 4 години толкова любов съм изпитала към този човек колкото някой хора цял живот не са... но от толкова голяма любов боли колкото да си пожелая да не са събудя като заспя... страха от секи ден, от сяко събуждане след 3-4 часа сън в кошмари е огромен.. страх, че от очите ми почват текат сълзи от отварянето си...

Tака е дума по дума.. не мога да опиша, побърквам се, от много време и е ад да усещаш как си губиш разсъдъка.. абсолютно непълноценна съм.. такъв човек бях, жизнерадостна, радвах се на всичко малко.. сега без него, след такава борба да съм до тоя човек, след 4 години обич загубих смеха си, загубих щастието... човек трябва да може въпреки ежедневните проблеми да намира нещо хубаво в деня, нещо хубаво в живота... аз забравих какво е това отдавна.. още много лоши неща може да ми се случат и ще ме боли още повече, но нещата които някога са ма радвали вече не ги забелязвам..

Kак се живее така... лошо може и да ма чака още много, но радост не остана.. нищо не ме вълнува, нищо не ми се прави, искам само да мога да спра да мисля... мисленето ма убива, ама няма как.. не мога да спра насила.. тя мисълта е в главата ми, душата и сърцето ми са се свили от болка... господ да ма накаже, ама неискъм тоя живот.. няма да си посегна, заради близките ми, който ма обичат..не съм егоистка... просто съвсем човешки искам да спре болката... хора има голи и боси ходят, гладни.... аз не съм така а толкова съм нещастна... толкова ма боли, че по-зле от тях се чуствам...

Не е за пръв път на света да се разделят 2ма души, не е и за пръв път някой да страда от любов.. знам го, но аз направо съм смазана.. емоционално, психически и здравето ми вече не е наред, а съм млада, и аз не вярвам, че станах толкова зле... и съм на 20, обстоятелствата са такива, че аз ще се подтискам още повече от липсата му, от спомените и как ще ми остане психика за напред... щом без него нищо не ма радва а усъзнавам, че имам повече от други хора... щом плача денем и нощем колкото сълзи имам докато се обезводня... как ще са спрая с проблемите в ежедневието? не търся съвети, или съчувствие.. нито мисля, че би ме разбрал някой.. пиша само и само за да не крещя от мъка както искам...полудявам, не съм на себе си и тоя ад е от 9-10 месеца.. а миналата година по това време имаше 2 месеца, в който бях най-щастлива в живота си... имах него, завърших, бях в добри отношения с родителите си... имах него!!!

Правехме планове... не мечти а реални неща.. нещата които иска секи от живота.. и бях щастлива,че виждах живота си да го изживея с него... тая вечер не искам да обикалям по улиците из квъртала, затова пиша..полудявам секи ден... чуствам са като в клетка, искам да изляза и излизам вечер сама за да не са задуша или да потруша сичко в стаята си... искам да крещя мислейки, че нещо ша стане, че ша спре да ма боли че няма да са задушавам и дъх да немога да си поема.. че няма да полудея... Не е честно от таква любов която изпитвам.. искрена и невероятно чиста да получа такъв удар... толкоз е гаден живота.. и любовта, семейството, стремежа да създам свое семейство и истинското приятелство са единствените хубави неща в живота.. а от любовта ми толкоз болка видях и още е така, че другите неща не ме радват.. това е голяма празнина! А трябва туй да ми е радоста в живота и силата и стимула за напред..... полудявам, умирам..

Искам си го обратно.. искам го при мен завинаги, с него да живея, от него да имам деца, с него да остарея.. цял живот да имам да го обичам.. не като приказка.. и разногласия ша има ест., но те са нормални човешки отношения..а това дето чуствам ся не е нормално!!! Искам си го.........

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: ab63cf7c66
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е тинейджърска история!!! Мислех, че съм я написала в любов и изневяра.. но може би погрешка съм отметнала тинейджърска ... не е кой знае кво, но тинейджърска беше когато бях на 16 и започна сичко..., а опита на идва само с възрастта, но и с преживяното.. може да съм на 20, но от 16годишна когато започна връзката ми до сега доста преживяхме.. доста неща видях с този човек!!!

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 5cd27f38e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А вие защо скъсахте?

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 35bba9df64
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Тежко ти е мила, знам. Много много тежко! Година и половина вече се опитвам да се излекувам от такава болест, но не мога да кажа че съм успял. А съм на 38г. и мислех че любовта не може да ме изненада. Вдигни глава и погледни напред. С времето болката минава или поне се притъпява.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 1ea162cb5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Трябва да преодолееш болката, тя те убива, а не самата мисъл за него, знам че можеш да се справиш, просто погледни напред и не се обръщай... успех

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: ab63cf7c66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Нищо не минава.. с времето само повече и повече ма боли.. сигурно съм ненормална, не съм като останалите хора.. не живея в 16 век а въпреки туй мисля, че ша умра с тая любов.. 1н негов приятел навремето ми каза: "ша си умреш влюбена в него щот в главата ти няма нищо"...

Каза ми го преди 2-3 години, още бях дете.. и ся още съм малка, и точно заради туй съм толкоз зле.. още малка такива неща преживях за тея години.. не трябваше на тая възраст такава болка и такива неща да ми са случат.. рано ми беше, тряаше да съм обичана както аз обичах.. тряаше да съм щастлива през тия години, най-сладките години.... аз през тях са доказвах що за човек съм, доказвах колко го обичам, доказах, че не е каприз... обаче изживях толкоз гадости и болка и продължих да го обичам.. и въпреки туй пак останах сама, пак съм без него..

Вече 40 часа не съм спала.. този ад е през 2 дена, през 3 седмици.... периодично... що за живот е туй?? не виждам изход.. искам само да спре да ма боли.. толкова ма боли, толкова много боли.. не искам повече да плача, не искам да съм така.. искам малко щастие.. не съм алчна, не съм ламтяла във връзката ни за каквото и да е.. нито за излизания да ма извежда постоянно, нито за пари или квото и да е.. след толкова време и когат наистина заобичаш някога особено ако е на такава възраст както при мен... вече ти е кеф сичко ежедневно с тоя човек, и най-малките неща..не съжалявам, че от рано се влюбих в него.. точно обратното, радвам са, че са влюбих и го заобичах на 16 год.... но не исках да остана сама.. исках го завинаги.. и вярвам в такива връзки (било то с подпис или не).. старомодно момиче съм, нашите са толкова години заедно, познавам и други такива хора.... вярвам в това и исках да сме така... до живот!!! Не искам да обичам 2ри път.. искам това коет изпитвам към него да мога да го показвам секи ден.. да мога да си го обичам и да му са радвам цял живот.... искам повече от 4 години.. искам го до мен!!!

 
  ...


...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 94043ca19f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не мислиш ли, че е време да си изградиш собствен начин на мислене? Тогава си била на 16г. - малка, голяма, глупава, умна... все тая. Сега вече си на 20, вземи живота си в ръце. Спри да се водиш по акъла на останалите. Някакъв приятел ти е казал "ша си умреш влюбена в него, щот в главата ти няма нищо" - чудя се, що за приятел е това? И защо изобщо го слушаш, вярваш ли му? Найстина ли мислиш, че ще умреш влюбена в него? Нима не можеш да продлоиш живота си? Може би тази връзка е била прекалено емоционална за теб, но повярвай ми - можеш да преодолееш всичко... всеки може, но не иска да си отвори очите за това, защото го е страх от действителността.

Я се замисли. Ако всеки един човек разсъждава като теб, какво ще стане? След любовна мъка, ако всеки един от нас се предаде, до къде ще стигнем? Що за хора ще сме изобщо? Всъщност знаеш ли... точно тези трудности ни правят хората, които сме вмомента. Ако тях ги нямаше, то тогава нещата нямаше да са същите.
В този случай няма значение дали си старомодна или не. Просто трябва да продължиш, защото в противен случай няма да оцелееш. Бъди сигурна, че има втори като него. Точно сега си сляпа за този човек, защото бившия ти приятел ти е обвзел съзнанието изцяло - промени това. Избий си го от главата, колкото и да го искаш той не може да се върне. (Всъщност това е малко спорен въпрос. За да се потвърди, трябва да отговориш на въпроса на №2. Защо скъсахте?)

Ако го искаш толкова много и мислиш, че той може да бъде твой - бори се за него. Ако стоиш тук и хленчиш, няма да постигнеш обсолютно нищо. Бори се до край, покажи му на какво си способна за него.
Ако връщането му при теб е невъзможно - преглътни го. Всички сме тук, за да живеем... живей и ти, без значение дали с него, сама или с някой друг.
SFA

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 09b054dff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   По-спокойно, успокой се! В момента щом си лабилна той никога няма да е с теб, ако си такава, нито друг ще е. Овладей себе си, събери мисли и чувства и после продължи!

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 758c5b7c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Напълно подкрепям номер 7 и аз съм в твоето положение, 3 седмици рев рев, но вчера казах не си заслужава щом така всичко просто свърши, явно не е достатъчна любов. Просто ставаш и тръгваш, отвътре може да умираш но покажи усмивката си на света и продължи напред. Най-важното е да запълваш времето си и да изгониш мислите по него. Наистина помага. Избягвай всеки контакт с него който можеш.

УСПЕХ!

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 105710b5ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Времето лекува всичко.Толкова простичка истина.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 37867f815e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мила и аз в момента се чуваствам така знам ужасно е... просто започни да ходиш някъде да спортуваш това правя аз откакто той скъса с мен полудявам и почнах тенис и плуване.. поне докато играя не мисля за него но като се прибера вкъщи ми се почват мъките наново. И аз си мислех че ще сме завинаги заедно и ще се обичаме винаги до края на живота ни но не.... любовта причинява единствено болка колкото е радостта от цялата връзка толкова и е болката след като тя приключи. Просто се опитвай да не мислиш. Знам че е трудно и че те боли и мен ме боли изпитвам го в момента... ;( побърквам се липсва ми ужасно много но най гадното е че и той ме обича както аз него но скъса с мен заради някфи негови си проблеми и не искал да ме забърква... мислел ми доброто... Ако ми го мислеше изобщо нямаше да къса с мен.. но живота е такъв.. ГАДЕН..........

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 98ef4b1b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   напълно те разбирам аз съм на 18 години и безкрайно много обичам един човек но него не го интересува този факт.. Страдала съм много ужасно много а съм едва на 18 а вече не се интересувам от нищо друго... разхождам се сама вървя по пътя и плача връщам се и продължавам да плача заспивам и пак плача отварям си очите ии сълзите са тръгнали вече.. не намирам смисъл в нищо друго... всеки се е подигравал с чувствата ми до сега.... той не е идеален даже изобщо държи се гадно лъже ме ноо нямам сили да кажа край не искам да казвам край искам да си е мой искам да съм с него обичам го макар и да ме наранява сигурно някой ще си каже това момиче не е добре... да не съм добре така е не съм защото обичам а не съм обичана... родителите ми вече не знаят какво да ме правят по лекари ме пращаха на сам на там но болката от сърцето не се лекува от лекарите... Бях много весело момиче а сега сега съм мрачен човек... забравих какво е това щастие забравих какво е да има човек до теб и да ти казва обичам те... никога не съм била разбрана от хората не се и надявам ти да ме разбереш но просто имах нужда да напиша това защото не знам колко още време ще мога да понеса такава болка такъв ад!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker