Аз и поне още 2-3 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз и поне още 2-3
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 1809 пъти
Здравейте, пише ей така, за да си излея душата, а може би защото искам и да видя какво мислят други напълно непознати хора за моята история.

Накратко : преди 2 години се запознах едно момче от компанията, която си бях намерила от съвсем скоро. Той имаше приятелка и аз въобще не му бях обърнала внимание. Винаги е имало погледи или лек интерес, но той никога не е отивал по-далеч от любезното здравей, какво правиш и така. Мина се време обаче и нещата между него и приятелката му приключиха и той започна да се върти все повече и повече около мен. Аз си имах мои си хобита и развлечения, така че определено не се виждахме толкова често нито с компанията, нито с този човек в частност.

През януари тази година, той започна да ми звъни всеки ден, ей така да ме чуел. Започнахме да се виждаме, но по приятелски. Пиехме кафета, от време на време вечеряхме заедно. Имали сме едно две докосвания на ръце или на косата ми, но аз определено се дърпах и оставах студена, защото за тези две години бях разбрала, че е мъж, който " не може да живее без жени " и определено не исах да се забърквам с него. Ей така по приятелски ме устройваше много повече. Само, че колкото повече се виждахме, толкова повече увлечението помежду ни нарастваше и вече към месец май нещата бяха достигнали до стадии да си говорим какво ще правим в бъдеще, дали сме един задруг. Не бяхме спали заедно, ппради всичките тези причии и моят страх, че ще се обвържа с фустогонец.
При едно от нашите спречквания, през май месец точно, не се бяхме чували поне от 1 седмица, и аз отивайки в един бар да се видя с приятелки го видях с ново непознато момиче за мен. Тъй като не си говорехме, нямаше как да зная коя е тази девойка, но от благожелателни общи приятели разбрах, че това му била приятелка, която му била дощла на гости от друг град. Нещата ми станаха ясни, но нищо не можех да кажа, защото ние нямахме нищо общо.

Мина се време и ние отново се сдобрихме и отново започнахме да се виждаме. Тазии ггостенка си беше тръгнала и повече нищо не бях чувала за нея. През юни спахме заедно, логично след 6 месеца ухажване и какво ли още не, най накрая нагона си каза думата. Започнахме още повече да говорим за нас, за бъдещето, за това да живеем заедно, но той неговият телефон звънеше и звънеше и той все си говореше с някоя от многото си приятелки тип гостенката... Беше ми неприятно, но отново не можех нищо да кажа тъй като ние официални не бяхме заедно. Дойде и лятото, решихме, че всеки един от нас ще си ходи с приятели на горе надолу и ще си мисли, какво ще правим занапред и ще си вземе решението. Така и стана. Аз бях на море с приятели, той явно също е бил, но не се чувахме, или поне много рядко.

Дойде и септември. След отпуските и свободата, която бяхме имали всеки един от нас, се видяхме и пак настърпи този официален разговор за нас. И тогава си казахме неща, които обидиха и двама ни и сега сме в изключително лоши взаимоотношения.

Аз го обвиних, че не ми е звънял поне от време на време, казвайки му, че не мога да разбера, ако има сериозни намерения към мен, както твърди, как е възможно поне да не звънне един телефон, въпреки уговорката ни. Казах му и че не разбирам, защо няколкото пъти правене на любов заедно са били еднократни, а не по няколко пъти тъй като ние сме в началото на нещо все пак и в началото всички знаем, че хората искат да бъдат заедно и че се скъсват от секс....

И тогава получих следният отговор. Не мога да разбера какво искаш ти от мен, ти не искаш всъщност да си с мен и аз заради това прибягвам към други жени. Бях достатъчно ясен, когато ти казах, че искам да живеем заедно, а ти нищо не каза по въпроса и само стоих и ме гледаш какво правя. Каза ми също така, че не искал да правим толкова често любов, защотоо го правел нарочно, тъй като не искал да ми дава всичко...??? И че това лято, не е имало и един ден, в който да не бил правил секс и от толкова много секс, сега той бил презадоволен от жени и нищо не му се правело...
Е кажете ми, нормално ли е един мъж, който иска и твърди, че иска да живее с вас да ви споделя тези неща? Защо и на кому беше нужно да ми казва, че правил всеки ден секс това лято и че сега бил презадоволен?

Как аз ще се реша да отида да живея с такъв мъж, за който аз не съм единствена и който има наглоста да бърщолеви такива простотии....

Разбира се след този разговори, аз млъкнах и повече не продумах и дума за нищо. Бях шокирана. Да ние не бяхме заедно официално, но се познаваме от 2 години и сме прекарвали всеки божи ден заедно от януари до юни месец. След това сме имали и сексуални контакти и сме си говорили, че е време да се кротнем и да заживеем заедно....

Какво мислите за тази история, струва ли си, отново да се връщам към този мъж, който ми се струва, че никога няма да спре да се занимава с останалите поне 3-4 жени в живота си, които ползва за сексуални обекти, а аз уж тази, която харесва да бъда една от многото....???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4217f4f64e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   О боже, момиче, прекалено много уговорки, прекалено много разбирания. Много говорите, а нищо не правите. 10 пъти повтори, че не сте заедно и нямаш право да му казваш нищо. Еми да, не сте заедно, няма и да бъдете. Хората когато искат да са заедно, СА ЗАЕДНО, а не си играят игрички. Остави момчето да си живее по начина по който му харесва, а ти си намери момче което ще те цени и ще споделя чувствата ти!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker