Врачки по уличите - вярвате ли им? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Врачки по уличите - вярвате ли им?
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 3160 пъти
Здравейте! :)
Днес една ромка ме срещна на улицата и започна да ми предлага да ми гледа, но аз я отминах. Обаче жената продължи да ми говори, каза че не ми върви в любовта (което е така) и искаше да ми разкаже още.. Спомена за някакъв мъж, но продължих. Някак си много ме озадачи този разговор, ако може да се нарече така.
Вие вярвате ли на такива "ясновидки" и сгреших ли като не изслушах това, което искаше да ми каже? Дали може да ме урочаса? Ох, много съм суеверна.. :D

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: e2e1b90a80
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами на такива от улицата, които изведнъж те срещат и искат да ти гледат, не знам дали вярвам... не ми се е случвало. На баща ми се е случвало нещо подобно. Не знам къде беше ходил, но някаква циганка го срещнала на пътя и искала да му гледа, но той не пожелал... въпреки това тя упорствала и му му казала някои неща, които се оказаха истина.
Майка ми е ходила на екстрасенс и той й е казал неща, които няма как да се налучкат, нито със психологически методи, нито с нищо. Вярвам, че има хора със такива способности, но много хора злоупотребиха с тази 'дарба' и ни накараха да вярваме, че всички са шарлатани и не съществуват хора със подобни способности. Принципно, жената която си срещнала е възможно наистина да е има тази дарба, но не е могла да я разпространи на повече хора и за това е решила да си изкарва парите на пътя... Пък може и въобще да няма никва дарба и да те е излъгала... като си е мислила, че ще искаш да у изслушаш и да й платиш.

Не вярвам да те е урочасала. Има хора, които излъчват толкова негативна енергия, че започва да ти става лошо, когато си сред тях или далече от тях. Ама според мен ако ти самата не позволиш да те урочасат или 'омагьосат' :D това няма как да стане. Така че спокойно!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2657246be8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам дали трябва да им се вярва, за мен са по- скоро глупости, но знам какво е станало с майка ми макар и преди 30 години... Една циганка пак така искала да и гледа на ръка за 5лв., и майка ми отказала и циганката и казала, че ще се ожени в град далеч от родния й. Всъщност тя е от Видин, а се жени за баща ми в Стара Загора... странно, но се е сбъднало. Макар, че колкото и неща да се сбъдват на такива глупости лично аз не вярвам и ми се струва наивно...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3e1fcc6ac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Това са пълни глупости. Добре, че си я подминала. Това, че не ти върви в любовта просто е вярно за много хора (и е логично тези хора да търсят половинка. Никой не иска да е сам) Някои говорят само положителни неща, а други казват каква трагедия те чакала и как те можели да ти помогнат (понякога срещу известна сума). Врачките са добри само в познаването на хора, които вярват на глупостите им, а и тези които не вярват просто ще ги подминат. Относно въпроса ти, да, може да те урочаса, но аз знам няколко древни метода за защита. Първият е да забравиш какво са ти казали, а вторият да не им обръщаш внимание :P

Всеки има право да вярва в каквото си иска, но за мен всякакъв вид суеверия, заклинания, магии, божества, зодии са пълни безмислици. Използват съзнателно или несъзнателно методи, чрез които да влияят на хората. Всъщност доста добре са ги измислили за да успеят да подмамят толкова много хора да им вярват.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c60d82503d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На тези по улиците не вярвам изобщо. Използват номера с любовта, понеже младо момиче, нормално да се интересува от това а и безоблачни връзки няма, винаги може да се интерпретира все едно не ти върви. И на мен така ми казват, "спри да ти казвам за любовта" Обаче аз имам щастлива връзка и винаи ми е вървяло в любовта, нещо, което те никога не познават.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9c3d160147
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Нищо конкретно не ти е казала, само общи приказки. Вероятността да не му върви в любовта на минувача е точно 50% и при теб е уцелила. При мен не успя.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 53b30930cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Нищо особено не ти е казала. На всеки втори не му върви в любовта /или поне той така си мисли/. Аз не вярвам на никакви врачки.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 69fa790557
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Повечето са шарлатанки и по улиците и по телевизията. Но все пак има хора - лечители или ясновидци, но на тях им е нужна поне някаква информацията за теб било то дата на раждане, име... няма как да те види и да й дойде от горе инфото :) не съжалявай, че не си спряла да я изслушаш. Веднъж една такава СЛУЧАЙНА госпожица от ромски произход ме излъга (беше много настоятелна) да ми гледа на карти таро, аз не вярвам в такива НЕЩА, та тя си ги бръщолевеше там някакви, да на моменти казваше неща, които наистина си втълпяваш, че са за теб. Тя ми каза, че до 10 дни ще катастрофирам и да внимавам да не съм аз зад волана. Уж не вярвах но доста време след това караше само приятеля ми е не катастрофира до 10 дни но определено ми внуши и не карах много време :) Плами 22

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a66f58cdcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз лично не вярвам в това. Лесно се можеш да познаеш една-две неща. Има си и различни трикове и понеже някой хора са хващани да лъжат, вече никой не знае дали наистина е ясновидство. Не си сгрешила, като не си я изслушала. Каквото има да става ще стане. Според мен, ако знаеш какво ще ти се случи може твоята постъпка да промени коренно живота ти не само към добро, но и към лошо. Аз не бих имала доверие. Ясновидките винаги използват мъж пред жените и жена пред мъжете, за да ги заинтересуват, за да спечелят пари. Плюс това ако вярваш Бог знай, че за него това са дяволски неща. Дано си ме разбрала и съм ти помогнала.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c597d18bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   От авторката: Благодаря за съветите. :) Всъщност като се замисля сте прави - не е трудно да налучка нещо, още повече, ако става въпрос за любов. Ако вярваш на такива хора, винаги може да откриеш нещо вярно в думите им - така че въпрос на настройка. Каквото ми е писано ще стане..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker