Чувствам се отхвърлена от свата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Чувствам се отхвърлена от свата
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2160 пъти
Здравейте аз съм момиче на 13.
Чуствам се ужасно, сякаш съм пренебрегната от света.
Почти всеки ден като се прибере вкъщи и плача, затварям се в стаята си плача и така с часове. Просто никой не ми обраща внимание и се чуствам невидима, а наскоро се запознах с едни нови хора, а на вечерта като се прибрах с най-добрата ми приятелка си говорехме по скайп и тя ми каза, че те са казали, че съм много грозна... аз се разплаках тя много ясно започна да ме утешава и да ми казва, че съм хубава, но аз не съм на същото мнение. Имам много ниска самооценка и знам, че не трябва да ми пука за другите, но какво да направя аз съм крайно чуствителен човек. И като че ли съм неприятна и антипатична на всички това е много гадно защото те дори не ме познават и имам чуството, че когато говоря казвам само тъпотии и на никой не му пука за тях незнам аз ли нещо не съм на ред или какво но се чуствам отхвърлена от света. Мисля, че съм изпаднала и в депресия, защото се прибирам отивам си в стаята и започвам да плача много често, нямам желание за нищо даже искам да се скрия от всички да се затворя в стаята си и нищо ново до не се случва... това е...
Моля ви дайте ми някакъв съвет... какво да правя
Предварително благодаря на тези които ще ми обърнат внимание и ще ми дадат съвет :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9527edae47
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило дете, със сигурност не си грозна, грозни хора няма, всеки си е красив по свой начин, а виж тъпи хора много така, че забрави какво са ти казали някои хора просто виждат погрешно. Ти си дете на 13 години, вече се превръщаш в млада девойка, спри да плачеш, общувай с приятни хора ако трябва си смени приятелския кръг, хората с които общуваш трябва да те зареждат положително. Външния вид винаги може да се подобри, дори да не си пълничка започни да ходиш на фитнес, фитнеса извайва тялото, питай фитнес инструктора кои части от тялото да тренираш най вече. Полагай грижи за кожата на лицето си, иди на козметик, редовно си прави маски на лицето, измивай го с пододящи продукти, попитай козметик какво е необходимо за красива кожа в твоя случай, специалиста ще те напъти най добре. Едва ли както казваш ръсиш само глупости, не вярвам, кой знае ккаво умно и чувствително момиче си, просто другите усещат неувереността ти според мен. По смело го давай, никой не е идеален, чети повече, самообразовай се и най вече учи си уроците редовно, напредъка в училище ще ти даде самоувереност, а и самочувствие. Всеки има такива моменти в живота си, някой ги извивява по рано друг по късно, горе главата живота е пред теб. Успех и много щастие ти желая!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3834ffd5fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Аз също съм на 13. И знам как се чувстваш. На мен ми се случва същото, може би не се чувстваме еднакво, но и аз съм така, защото цял живот ми се подиграваха, чер съм дебела, а никога не съм била преди 1 година имах само малко целулит, но нищо повече. Не знам защо се държат така хората около мен. Когато прочетох разказа ти сякаш описваше моя живот. Но наскоро намерих начин да си помогна.
1. Трябва сама да си повдигнеш самочувствието.
-Промени нещо в себе си. Външен вид или пък си пиши с непознати по фейс. Със хора, които няма да те съдят така имам предвид.
2. Намери си Най-добра приятелка, която те разбира и като теб.
-Тя може да е с теб, когато имаш нужда или да ти отвлича вниманието от проблемите. Да ти дава съвети и така нататък.
3. Разнообразявай се.
-Опитай с нова група хора или просто поговори с тези, които те обиждат. Те ще се правят, че не те слушат, но нямат избор. Кажи им, че те са като теб и че ти може да не си най-хубавата, но не си злобар като тях. И им кажи, че по хубавите са нещастни, защото всички ги преследват. Не само пичовете, но и лудите!!!
4. Опитай се да се забавляваш дари и сама. Каквото и да става не забравяй, че всеки има своя момент. Някога ще си имаш хубаво гадже, което те харесва заради теб изцяло. Не само заради външния вид. Всеки си има половинка.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e58b428ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   По-спокойно :) На твоите години също ме мислеха за грозна, бях малка и не си скубех веждите, имах пъпки по челото и мъх по ръцете. Най-добрата ми приятелка беше 'звездата', а мен ме обиждаха, рисуваха ми карикатури и прякора ми беше 'едната вежда', не ме канеха по купони или ако ме поканеха стоях в ъгъла. След години тя погрозня от безсъние, алкохол и цигари, тръгна по лош път и всички подиграваха нея, а мен почнаха да ме харесват и имах 2 год. връзка с най-красивия от компанията, почнах да ходя по партита, разбраха че мога да танцувам много добре и не стоях в ъгъла, запознах се с нови хора. Аз се съсредоточих върху себе си, грижа се за външния си вид, но не прекалявах с гримовете и не обличах разголени неща. Не мисли, че като се разхайтиш ще те харесват повече, бъди себе си!
Поработи над поведението си, бъди над тези неща, имай достойнство. Сега тези, които ми се подиграваха са алкохолици, работят за 270лв и изпиват всичко по кръчмите, като утайки на обществото. Аз уча магистратура, движа с отбран кръг от хора, които се интересуват от литература, изкуство, духовно/професионално усъвършенстване. Смени си приятелите и имай 2-3 по близки, ако семейството ти те обича друго няма значение. Всеки човек е красив по различен начин, не плачи, а докажи с поведението си, че си над тези неща, сигурна в себе си и възможностите си. Внимавай и с приятелката си, доста са двулични точно тези, най-близките! Почни да си водиш дневник, да рисуваш, да свириш на пиано или да ходиш на танци, изразявай себе си по някакъв начин, споделяй страховете си по-малко с чужди хора и повече вкъщи, което не означава да се откъснеш от света. Нека ти казват каквото искат тези индивиди, по-късно ще им докажеш, че си по-добра от тях!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 388d293d73
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си единствена.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a103fa5392
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не си грозна. Не трябва да се засягаш от хора, които си позволяват да говорят за теб или някого другиго по този начин. Тези хора са с липса на възпитание. Започни да се грижиш за външния си вид, почиствай веждите си, използвай хубава козметика за лице и тяло и парфюми, обличай се добре. Ако все още имат проблем с теб, техен си е. Не можеш на всички да се харесаш, помни ми думата. А най-добрата ти приятелка щом ти е споделила, какво са казали за теб - не ти е никаква приятелка. И също така е възможно да те е излъгала. Остави я. Бъди себе си!

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7ddc8b2f20
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не си грозна. По едно време и аз се чуствах отхвърлена. Повиших си успех. Смених приятелите. Сега съм доволна вече имам истински дружки.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6dda00f05f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз се надявах да прочета нещо за твоя сват, пък то пак някакви сълзливи изповеди. Тц тц!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8bf2b284d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Въпреки че не съм те виждала смятам че не си грозна.Мога да ти гарантирам че нещата ще се оправят.Аз се чувствах по същия начин.Преди в стария ми клас ме тормозеха,постоянно ми прилагаха физическа и психическа болка.Аз по същия начин плачех с часове и дори нямаше на кой да споделя,ти поне имаш приятелка.Мисълта ми е че всичко ще е наред и в бъдеще ще намериш много добри приятели който ще те оценяват не по външния вид а по вътрешната красота.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e69559e78b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Всъщност твоята история прилича много и на моята.При мен промяната в отношението на хората настъпи със смяната на училището.Преди самочувствието ми беше нормално, но сега усещам как всичко се срива.. не мога да разбера защо хората се държат толкова различно със мен, като имате впредвид, че хората от старото ми училище продължават да говорят с мен като с равен и не ме контрират постоянно.Имам чувството, че унижавайки мен те опитват да повдигнат своето самочувствие и да бъдат част от "голямата група".Често си задавам въпроса: "Защо точно мен?" и мисля, че отговора е в благия ми характер, който не ми позволява да отговоря със същото.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker