Не мога без него, а не знам как да си го върна! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога без него, а не знам как да си го върна!
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 1544 пъти
И ето ме отново, поредната безсънна нощ, поредното кафе и поредната кутия с цигари, а мисълта за него не изчезва. Запознах се с този човек преди година и няколко месеца. За това време минахме периода на познати, после приятели, най-добри приятели, а накрая и връзка. Знам за него неща, с които не е запознат всеки и обратното, той за мен. Той предаде най-добрия си приятел, заради мен, а аз най-добрата си приятелка, заради него.

Всичко беше прекрасно, докато не започна да се отдръпва от мен, заради което се разделихме по мое желание. Смятах, че щом не мога да му дам това, което желае, то по-добре да го намери от друга, или да бъде сам (не е имало скандали, не е имало проблеми), вярвах, че няма да страдам и ще ми мине бързо, защото до сега съм се влюбвала безброй пъти, но тези влюбвания изчезваха дни след разделите, защото вече бях с друг, но сега-не!

Месец след раздялата си писахме, после се видяхме, правихме секс, който смятах, че означава събиране, но уви! Така и още два пъти, после с най-добрия му приятел, който искаше нещо сериозно с мен, но просто го нараних, моят човек разбра, искаше да се съберем, отново правихме секс, но трябваше да избира между мен и приятелството си и разбира се избра приятелството.

Реших да продължа на пред и имах връзка с друг, но нищо! Нямам очи за никой друг, само за него. Опитвах да го нараня (и успях, за което съжалявам), опитах да го дразня като започнах новата връзка, тогава отново прояви изблик на чувства, но аз го отблъснах, защото смятах, че отново ме лъже. Сега вече знам, че всичко това няма смисъл! Искам него и никого другиго! Преди време се скарахме и ми даде дума да не се виждаме повече. Е, преди няколко дена направи така, че да се видим, макар че почти не си говорихме (а той държи на думата си).

Истината е, че тази история се проточи твърде дълго, накара ме да си загубя ума за известно време и да направя някои глупости, които вярвам ще осъдите, не мога да спя, не мога да ям, не мога да погледна друг, а определено имам кого! Искам го, но не знам как да разбера дали и той ме иска, не знам дали е объркан, дали си играе, дали е такъв, за какъвто го смятам или това, което показва след раздялата (защото аз не съм това, което му показах след раздялата). Не мога да продължа напред и не искам! Как да си го върна? За първи път в живота си мога да кажа, че обичам... Че обичам истински.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker