Раста без баща и другите ме обиждат, че съм бил гей! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Раста без баща и другите ме обиждат, че съм бил гей!
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 4902 пъти
Здравейте. Аз съм момче на 14 години. Имам следният проблем.. :
Израстнал съм без баща, тоест родителите ми са разведени. От малък се "мъкна" само с момичета.. Говоря с момчета, но просто най-добрите ми приятели са момичета. Имам чуството, че повече разчитам на тях. Обличам се по.. как да го кажа.. МОДЕРНО. Не като всяко момче - гуменки, анцунг и тениска на футболен отбор.. Не харесвам футбол, незнам.. не ме кефи спорта.. Просто не обичам да играя футбол и това по някакъв начин влияе на поблема ми. Бях в едно училище и както се досещате кандидатствах. Приеха ме...
В старото ми училище ме обиждаха, че съм гей, педерас, объркал съм тоалетната и всякакви такива.. ;хх Харесвах момиче, но как да ме хареса, като всички ме обиждат, че съм гей? Преместих се в новото училище, като ис мислех, че ще е по-добре, защото там момчетата са малко. >Тоест най-много 10 момчета в класа. Просот исках да се махна от тази ситуация. Всичко беше супер, но съучениците ми се ужасяваха как мразя футбол и т. н.

Днес отидох с няколко момичета от моя клас да пуши едното от тях и така.. Оридохме при едни "приятели" на въпросното момиче и аз, понеже гласът ми мутира е по-писклив.. И те започнаха да се смеят извикаха едни момичета.. ама то дни момичта ви казвам.. И се бъзикат и никой нищо не казва и на мен ми стана адски кофти. Аз знам, че това няма да спре. До сега не съм обръщал внимание на това, но сега ми стана гадно. Едва от 2 седмици влязох в гимназията и те започват да ме обиждат. Има ли някой с подобен проблем? Да ме посъветва какво да правя. Не искам да се бия или от сорта "ХВАНИ СИ НЯКОЕ ЯКО МАЦЕ.. ".. Как да стане това, като ме мислят за мек? Започнах да се чудя, дали наистина не съм или и аз вече незнам. Просто аз ли съм виновен, че гласът ми е такъв?? Знам, че те това исакт, да се чудя и да го приемам лично.
Когато ме обидят и аз им отвърна, те започват да се смеят и да натякват това, че съм бил гей? Също някой ще каже - вземи потренирай, направи мусколи и т. н. С мусколи не всичко се постига. Може да имаш мусколи и пак да си гей. Аз просто.. незнам. Искам да продължа да се държа така, но да не се подиграват. Искам да намеря мястото си в обществото.

Има едно друго момче, което говори по същият начин и абе абсолютно по същият начин се държи. Не го познавам, но той също си говори и с момчета и никой не у се подиграва или нещо такова.. Но то е девети клас..

==========================
Ще Ви помоля за някакъв съвет. :) Аз няма да им обръщам внимание, но проблема е, че другите им обръщат и аз, който нищо лошо не съм казал, ставам намразен, унижен и т. н., а тези "пр*ст*ци" с изивнение, стават "велики". Надявам се да има и други като мен, които са над тези неща, но все пак им е гадно и ако нещо се е подобрило, кака са го постигнали??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2e9a4031ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като за начало се научи да пишеш правилно, как са те приели не знам, защото едно време и правописните грешки оказваха влияние на изпитите за влизане, ама както и да е. Вместо да гледаш какви "по-модерни" парцалки да си навлечеш, се научи малко на правопис, че положението е трагично. А, инедей само да мрънкаш, а се опитай да се държиш по-мъжки, освен ако не ти харесва да си женчо, останалото ти го написах вече в другата ти тема от вчера....

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ad52b5a12c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти знаеш ли какво е гей-това е мъж който изпитва полово влечение към друг мъж, е ти не си такъв. Щом искаш да не те обиждат ще се наложи да промениш това което може, а то определено не е мутиращия ти глас, значи остава обличането и маниерите. По отношение на обличането си на ясно как трябва да се обличаш, значи остават маниерите, което е трудно защото нямаш мъжки модел на поведение в къщи, за това се огледай внимателно наблюдавай жестовете на другите момчета и мъже около теб, но не и на тези от филмите.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8bfe027ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   с мускули вкарваш респект

БеЛиЯ МеЧоК

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e7b6f262ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Колкото и да не ти се вярва в момента, тези неща се преживяват с времето. Не можеш да контролираш нещата който ти се случват, но можеш да контролираш начина по който ги приемаш т. е. не се тормози за глупости, защото няма полза от това. Единственото което можеш(трябва) да направиш е да си гледаш учението, да влезеш в хубав университет... Живот и здраве като завършиш и се установиш спокойно ще подхвърляш дребни за бакшиш на тези дето са ти се подигравали, докато ти мият колата или ти сервират в някое кафе примерно... Нали знаеш, че всичко в този живот се връща ;)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: dc11ddbf75
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не им обръщай внимание - забелязала съм, че хората обичат да се подиграват на такива, които им обръщат внимание и се обиждат. Смятам, че ако не ти пука и просто покажеш, че ни трябва тяхната компания, защото си имаш свой живот, няма да представляваш такъв интерес или обект на нападки.
Иначе да не ти пука. На едно момиче от моя клас й направиха ад момчетата, пък и някой от момичетата по време на гимназия - каква ли не я изкараха. Сега е много по-добре реализирала се от тях, с повече преспективи и нормални представи за живот и си има и приятел естествено.
Просто не знам и аз защо в гимназията е голям кеф някой да е на мушка.
Ана

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3bee50f723
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Първо научи правописа, пък тогава оправяй другите работи.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6246005322
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Определено чети повечко, имаш ужасен правопис :D А колкото до проблема ти-моят съвет е, че каквото и да става НИКОГА не изневерявай на себе си. Да не ти хрумне да започнеш да се правиш, че харесваш футбол или други неща след като не е така. Бъди себе си. Колкото до мускулите... мисля, че те наистина няма да ти помогнат много. Така смятам, защото едно момче от бившия ми клас добре тренираше, имаше хубаво тяло, но пак го обиждаха че е гей заради начина му на обличане, държание и т. н. Спрители се със свестни момчета, опитай се да си сформираш нещо като групичка, да си имаш твоя компания.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 71d3392200
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не знам доколко моят съвет може да ти бъде полезен, сладур, обаче аз бих направила следните неща (и съм ги правила, когато са се опитвали да ме унижават в училище):
Първо, самоиронизирам се, но малко. Някой се изгавря с гласът ти? Избъзикай се и ти сам, но не прекалявай, така ще видят, че не те наранява и съответно ще изгубят интерес да те дразнят. Но мярката е много важна.
Второ, което винаги ми е било стъпка номер 2 - намирам, без значение кога и за какво, повод да си го върна - винаги има нещо, за което и ти можеш да направиш гаден коментар и после съвсем невинно да го "облечеш" като шегичка и накрая да го попиташ "Ооо, ама ти обиди ли се? Много си раним, нежна ти е душичката... ако я имаш изобщо ;) (приятелско намигване)"

Ненавиждам хора като тези, които си мислят, че са повече от другите и имат правото да коментират кой какъв е, какъв трябва и не трябва да бъде и едва ли не са мерило за това кой колко е готин. Майната им! Но в никакъв случай не мълчи!
Забрави мускулите и яките мацки като параван и каквито и да е преструвки - просто не се оставяй и винаги обработвай мислено репликите си, така че да можеш да излезеш невинния шегаджия за сметка на унижението на някой задник, който си го заслужава.
Смятам, че ще се справиш ;)

И държа да отбележа, че много "мъжкари" завиждат на момчета като теб, които дружат повече с момичета. Моят приятел цял живот е бил бъзикан, мразен и подозиран за гей, а истината е, че беше и е адски популярен сред жените. Просто никога не му е пукало и има адски добро чувство за хумор, така че с остроумие е поставил всеки на мястото му. ;)

Успех, сладур :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f4b54a3a86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Добре дошъл в клуба, имам почти същия проблем без гласа и момичета не ми се подограват, и аз се преместих в ново даскало ама там проблема е друг. Моя съвет е да не им обръщаш внимание колкото и да ти е трудно. Та в общи линии
се ''отцепих'' от момчетата и проблем никакъв, а с дамите се рабирам много добре.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f9ff3fe54b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Запиши се на бокс, тренирай една година, ако ти хареса продължи. Уважението идва от страха. Като можеш да ги нараниш, ще внимават какво говорят. Ако се преструваш, че си дъга, естествено, че ще газят по теб. Но ако си танк и се преструваш, че си танк, няма да се пъхат под гъсениците ти... Ходи на фитнес, там заговаряй мъжагите как се правят упражненията, поздравявай ги като влизаш във фитнеса (вече ако си говорил с тях). Фитнес>мускули>себеуважение>уважение от мъжете около теб. Ако не направиш нещо по въпроса, чакат те 5 лоши години. Спри да излизаш с момичета като приятели (смисъл момичетата са за друга цел, не за да си бъбрите). Виж какво е friend zone, ако си обкръжен от женска компания това ще понижи нивото ти на тестостерон. Аз също мразя футбола, но на момчетата от гимназията не им пукаше. Бях невероятно слаб, ходих 5 години на фитнес, сега съм на 20 (окт. 21) и спечелих уважението на нещасниците. Не че ми трябва, но ми беше по-леко през 5-те години.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e4f1d07fc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ако си гей ходи с момчета и се целувай с тях ходи на гей парад (в тва няма нищо лошо, в кой век живееш), пък ако не си се прави на такъв само и само за да намалиш напрежение, и ако не си не е болка за умиране. Почвай да си отмъщаваш, вечер излизай в 2 и им счупи прозорците и бягай, намери техни снимки и ги нарисувай и злепостявай - действай като психопат.!!!!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a6e9d4d2a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   И аз не обичам футбол и не играя футбол не обичам да нося анцузи и повече нося спортни панталони и знаеш ли каква е истината за да не те обиждат така. Научи ги че ще си патят всеки път щом ти кажат нещо не става въпрос за физическо насилие с бой нещата не стават отиди при директора нека накажат някой ако продължават отиди пак и ще спрат няма да имаш приятели но и няма да те дразнят просто ги научи

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8828b2c2cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   До автора

Няма от какво да се притесняваш, тези неща се надживяват. Не обръщай внимание на глупавите забележки и когато ти се отдаде възможност да помогнеш на някой от твоите мъчители, направи го без колебание и без да търсиш облага. Ще видиш, че ще се променят към теб и ще те търсят. Казва ти го човек с опит, доверете се на опита.
А друг въпрос е след това дали ти самия ще искаш да бъдеш в компания от подигравачи. Това е един от знаците на последните времена. Хората да стават зли за съжаление. Но никога не е късно човек да се промени. И запомни, че тази ситуация няма да е вечна и на това ще му дойде края.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a2ea5d4eb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Приятел.. Имам същия проблем.. Баща ми е в Белгия от 5 години и все още не съм го виждал на живо.. само по скайп и т. н..
-Таа.. И аз така кат'тебе се обличам по-така... По ми е приятно с тясното дънки, отколкото със рапърските боклуци.. ;)
-И аз се сближавам повече с момичета.. По ми е приятно с тях.. На тях мога да се доверявам...
-Имам си гадже.. В очите на момичетата съм най-най, но много момчета ме обиждат.. Бил съм гей и т. н
-Вече и аз не знам какво да направя, защото те всеки пън намират нещо, с което да се заяждат...
-Било то дрехите ми или пък съм бягал като момиче..
-Пък има и такива дето ми викат гей, а след няколко дена ги виждам със същите червени/оранжеви панталони..
-Ем то бая дълго стана, така че дай да приключваме..
-Аз мисля да почна фитнес... ти си казал, че някой мускул не те променя, но със шестица плочки самочувствието си е друго..
-Просто се обитай да се харесаш на момичета и не позволявай на някой, който е нон-стоп с момчета и си няма гадже да ти вика 'гей'..

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 07529f1e8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   не ги слушай.... ;)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 02e222d6e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Пич на 14 си, гласът ти ще мутира все някога и нещата ще се променят...

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 388831a844
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Значи аз съм също на 14 и имам 1/1 същият проблем, но при мен разликата е, че аз изли дам единствено с двама човека момиче и момче и с другите не говоря не щ'ото ме е срам или нещо такова ами защото ме дразнят като цяло. "Тъъ" при мен също ме обиждат и първоначално аз много се натъжавах, но след време се научих просто да ги игнорирам иии вече не ми беше толкова тъпо като преди. Съвета ми към теб е просто да вземеш да ги обидиш и ти или да вземеш така да ги "затапиш" че да млъкнат и да не кажат нищо повече но най -важното е да бъдеш СЕРИОЗЕН и да ги игнорираш

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 3d639d6e49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Аз имах същия проблем... същата история от-до... Не слушай съвети на тея хора -_-! Един от който аз не притежавах и не притежавам все още е че не бях контактен с такива хора! Напуснах училище и сега уча в къщи! От тогава ще минат 3 години септември.... 2017..! Друг за теб е че аз съм хомо а ти не си! С времето се промених... стила на обличане по неволя... не съм го направил за да се харесам на всички.... Все пак това е невъзможно независимо какво е първото впечатление на хората за теб. Просто започнах да се харесвам с по обикновенни дрехи които нямат куп забележителни елементи! Тези дрехи ме накараха да се чувствам по силен и по достоен за сами мен! Винаги съм взимал мнение от себе си това е много важно за всеки! Защото само ние можем да видим на дълбоко в себе си. Промених прическата си супер мъжествена и се харесвам (промених я защото харесвах момче което имаше същата прическа :D ). Маниерите са това което чувстваме че сме и чрез комуникация ние ги показваме! Мусколи... това не съм го подобрил... не искам да ходя на фитнес защото цялото това преживяване е вселило фобия в мен към комуникацията с момчета. И до ден днешен аз съм антисоциален макар че знам че външния ми вид излъчва добро първо впечатление. Такаа сега слушай не се обвинявай за нищо ако се обидиш от нещо си поплачи и си кажи следното : от днес е денят в който аз съм достойно същество и никой няма да ме наранява повече! Вземи мерки за за да не съжаляваш някой ден... е то не ме разбираш ама размишлявай! :D

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 3ae2085462
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Здравей!
Когато бях на твоята възраст имах същия проблем. При теб положението е следното, ти си едно объркано момче което е полуакустирало между двата бряга, отпусни се не слушай обидите и подигравките вслушай се в себе си и сърцето си и ще разбереш къде принадлежиш не се самозалъгвай ти си неосъзнат гей съдя за теб така по написанато от тебе
Не си мисли че те обиждам бил съм на твоето място :)

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 7daf7a3bdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Грешна компания. Лош вкус за приятели.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: bfb70bf9c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Не си заслужава да те обиждат по този грозен начин, когато аз бях на твоите години в класа си имах един "гардероб" той ходеше с алкохол в училище пиеше по време на час, обиждаше майка ми а тя му беше ударила шамар един път.

Пострадах заради него и съм бил наричан маминото синче. Минах през същия ад, не се оставяй на онези там просто горе главата.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 6697e44292
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   "пр*ст*ци" - Не цензоирай думите - те са жалка сган, кяото няма място сред съвременните хора. Изучавай ги и се научи, кои са им слабите места, за да можеш да ги смачкаш и да поемеш котрол над тях. Те са псета, не хора. Можеш да ги лъжеш, мачкаш и манипулираш. След 5 години, те ще блъскат за минимални заплати, а след 15, ти можеш да им бъдеш господар - сам решаваш.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: e2f6061e8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Авторе,
Няма никакъв проблем, че не обичаш футбола. За сметка на това се запиши на спорт, който ти допада- тенис, волейбол, танци и т. н. Хубаво е да си във форма(дори и да си слаб тялото пак се променя и изглежда по- мъжествено).
Относно дрехите- това е твоя стил и на теб ти допада. Браво, не се интересувай от мнението на другите за модата, ако не ти се нрави. Няма значение какви са дрехите и в какъв цвят( ако щеш лилава или розова сложи). Ти си си ти!
За момчетата - очевидно не знаете какво означава да си гей( мъж, който се интересува сексуално от същия пол). На някои момчета им върви повече с момичетата или избягват другите момчета, защото ги смятат за различни. Просто им го кажи в очите:"Хората са различни. Аз се чувствам по- добре в тази компания и не мисля, че това трябва да е проблем. Вие, ако искате си развявайте гайдите и си рапирайте, но аз няма да съм като вас. След време ще осъзнаете какво сте сторили и ще искате прошка. Не мисля да отговарям на просташкото ви поведение и да се водя по вас. Това е. "
Пс:Не е нещо лошо да си гей, просто повечето не го разбират. Ако си, прави това, което ти искаш и сподели на някого, на когото вярваш, че няма да те предаде, дори да е момиче. Даже е по- добре.
Ж16

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker