Да чакам ли принца на бял кон ?!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да чакам ли принца на бял кон ?!?
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 1731 пъти
Здравейте, момиче на 16 години съм. Преди 2 години се запознах с момчето на живота ми! И все още нещата м/у нас не са приключили. Той винаги е искал неангаширащи връзки (докато не се влюби и не беше зарязан. От тогава се промени и стана свестен ) и иска да сме в неангавираща връзка щото имал да учи тъй като му предстояли матури... а преди 2 години беше "играч" не му стигаше едно момиче и точно за това още преди 2 години нищо не се получи. Миналата година се скарахме и не се бяхме виждали от година... ии такаа стана, че той пак поиска да сме в неангажираща връзка ии сега май сме... , но на мен не ми стига това и се чудя, ако отида в тях и го направим (девствена съм) дали нещо, ще се промени... миналия път за малко да го направим, но аз на време го попитах за една нощ ли, ще е или за повече и той ми каза, че иска да е за повече, но да не е ангажиращо... и не стана (а на него му стана супер кофти ). Та въпроса ми е да го направя ли с него?? Дали, ще се промени нещо??? Моля ви дайте ми съвет защото съм 50 % на 50 % (и между другото той ми каза, че след дългата му връзка само с мен се е целувал и, че едва ли съм "по-специална" )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: bdb12222e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Играчите" трудно се променят. Съжалявам, но е по-вероятно да не сте за дълго заедно. Питаш дали да го направиш ли? Първо ще ти кажа, че принцове няма. Второ, попринцип решението си е твое, но ако наистина те привлича и искаш да го направиш с него, можеш да го направиш. Ако не се чувстваш готова и смяташ, че после много ще съжаляваш, най-добре не го прави, а изчакай да се появи някой, който ще те привлича наистина. Да, от дълго време е смятано, че първия път трябва да ти е с някой, в който да си лудо влюбен/а, но все пак.. решението е твое.
*Яса

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 68bece65eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Докато четях първите редове и видях, че става дума за "неангажираща връзка", а после пишеш, че си девствена... Интересна работа, защото това понятие обикновено се свързва със следното: правите секс, но сте само приятели, без да водите сериозна връзка. ;) Имала съм подобни отношения, но те завършиха със сериозна връзка (а пък тя после приключи :D). Хубаво е, че си му задала въпроса, макар и в последния момент да си секнала нещата; но така поставен, отговорът му е изчерпателен - надали ще се получи нещо. Какво да ти кажа... На 16 си, прави секс, ако ти се иска, ноо по-хубаво не влагай чувства. А ако не можеш да ги контролираш тези чувства, ще страдаш.. Успех ти желая. :) Л, 17 г.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker