Проблем с момичетата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблем с момичетата
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 1934 пъти
Така, значи аз съм момче на 16 години и имам един проблем с момичетата. Ами.. много съм срамежлив, от където идват всичките проблеми. Дори не знам как да се запозная с тях. Не съм някой грозник, напротив. Доста добро и привлекателно момче съм. Знам как да се държа с едно момиче, проблема е, че не знам как да се запозная с тях. Не знам трябва да им пиша във фейсбук ли (споменавам го, защото сега това е на мода) или да говоря с тях (това е абсурд с тоя срам, който имам) иии така. Ще се надявам на съветите ви :)

P. S. Порових се из темите и не видях да има друг с моя проблем. Ще помоля и модераторите да ми публикуват темата, защото това е вторият ми опит.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: ba22a99d43
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Не съм някой грозник, напротив". Странно, но всички, които пускат такива теми (а те са доста) казват точно това. И как го прецени? Много ми е интересно как някой мъж преценява дали е хубав или не. Айде за жените е ясно - ако изглеждат добре получават комплименти.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1e69ef5f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   аз сам съштия :Д и аз сам на 16 и имам саштия проблем, пробвам с феиса ама незнам да каква степен се получава...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 02a1740c3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   "Доста добро и привлекателно момче съм" - браво, добра реклама си направи. Ако сайта не беше анонимен щеше да имаш доста почитателки. За огромно съжаление си прав, че в момента единственият ефикасен метод да завържеш контак с човек от противоположния пол са закачките в социалните мрежи като Facebook. Така започват поне 90% от училищните връзки, за което наистина съжалявам. Няма нищо по-ценно от живия контакт с човек, който те привлича, но вече това не е на мода сред младежите. Не мисля, че имаш повод да се притесняваш. На твоята възраст е нормално да се чувстваш леко неуверен когато ухажваш някое момиче. Препоръчвам ти, ако имаш някоя мацка предвид да започнеш от Facebook. Отново повтарям, че не одобрявам този начин за запознанства и осъществяване на контакти, но сега е в сила модела на неуверените хора в България и точно заради това социалните мрежи играят важна роля в любовен аспект, защото никой няма смелоста и самочувствието да изрази чувствата си лично. И все пак ще ти дам един съвет, който не е характерен за хората на твоята вързаст, но все пак тук съм в свои води и ще изразя истинското си мнение. Ако харесваш някоя отиди и й го покажи. Не е нужно да й го казваш директно, така би прозвучало като шега, но ако я накараш да те допусне до себе си и през това време й разкриваш малко по малко чувствата си рано или късно тя ще разбере за какво става въпрос и тогава ще можете да си говорите директно. Не бъди срамежлив, имай увереност в себе си. Повярвай, че никой не може да бъде нещо повече от теб. Хората са равни. Не се отчайвай! Ако не стане с едно момиче, ще стане с друго.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b592507edb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   здравей,
трябва да зпаочнеш все от някъде.. няма време :) до сега трябваше да си имаш гадже :)
ето какво да направиш:
предполагам срама ти се увеличава адски много когато момичето е много красиво?
почни с не толкова красиви момичета, питай ги нещо - в училище какво имате следващият час, имаше ли за домашно по някои премет.. утре ще имаме ли еди какво си... други непознати момичета (пак н толкова красиви) може да ги питаш за нещо (сграда, адрес, място), часа!

и така лека полека ще се поотпуснеш!

много ще ти е трудн да се метнеш на красавиците, почни първо с другите и ще минеш лека полека на момичетата които ти харесват :)

Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1ad8f7885f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   ОТ АВТОРА: до #1 и #3. Не съм се определял сам като такъв, аз дори не се харесвам, но много хора ми казват, че съм щял да имам много момичета, но проблема е там, че мен ме е срам и почвам да се потя (имам предвид леко, там дланите ала бала, а не примерно целият ми гръб да е облян в пот :D ). И благодаря на #3 за коментара :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 90a252384e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   номер 4 това са пълни глупости!!! за какво да се юрка момчето да си търси момиче, то ще дойде когато си му е реда.
до автора - аз съм на 15 години и също си нямам гадже ( макар че много приятели и познати ми казват, че съм голям пич, сладурана и такива ). Обаче моя проблем е, че ме е срам да пиша на фейса :D предпочитам на живо, това със фейсбука е голяма гадост :х Има големи лъжци и лицемери и не можеш да разбереш какво става....
Таа не се притеснявай в нашето време е по добре да си без гадже отколкото да се занимаваш с глуспотите на някоя пикла ( с извинение ), нали??? ;))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 576ea3a563
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   еми виж аз съм момиче също на 16 и ти давам съвет, че няма нищо срамно, първо провери дали тя има някакви чувства към теб и тогава започни с плановете за запознанство, по - лесно можеш с нея да се запознаеш ако сте в една компания примерно и нали чрез общи приятели ако има такива или просто я спри и я попитай нещо смислено или директно се запознай с нея, а пък ако толкова много те е срам естествено, че може чрез файсбук, просто й пишеш едно здравей или й харесваш снимка, но нали зависи тя да не е надута, виж, ние момичетата НЕ ядем момчета :D ти знаеш ли, че ако тя има чувства към теб и ти заради срама си не предприемаш нищо, можеш много лошо да я нараниш, а аз се надявам нали, че не това е целта ти :D и ако ти се бавиш и се случи нещо подобно може да те замени с друг без да му мисли, защото тя няма да знае какъв е твоят вътрешен свят и ти ще останеш неразбран, затова без никакъв срам действаш и ако тя е надута и отхвърли твойта покана за запознанство - майната й както се казва, ще си намериш друга! :))))))))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker