Строги баща и ужасна майка ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Строги баща и ужасна майка !
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2211 пъти
Аз съм момиче на 15 и съм от долу горе голям град. Живея с нашите и е ад! Значи сега зимата 8 и 30 ми е вечерния час, а на връстниците ми им е поне 9 и 30 - 10.. като някакво лапе се чувствам. Все едно ми нямат никакво доверие. В нас винаги оправям, чистя и майка ми все е недоволна и все намира косури.. никога не ми е казала ' Браво ' или ' Благодаря, че ми помагаш'.. Тя иска всичко да правя под ключ. Да ям в точно определено време, да се прибирам в точно определено време даже и с какво белио съм ми казва :х Никога не мога да споделям с нея. Тя е винаги или изморена или изнервена и си го изкарва на мен. Имам по-малка сестра на която никога и тон не и почишава.. всичко аз изяждам! Боли ме да гледам другите майки и дъщери как си споделят всичко пускат ги по партита на вънка, а моята щом и споделя нещо тя пак недовлна и винаги ме съди! Писна ми от нея.. Баща ми живее и работи в друг град и е малко трудно сама, но не може ли да ми говори нормално!? Колкото и да слушам тя пак крещи. Вече се чудя как да говоря с нея.. със нормален разговор не става, скандали също не вършат ра бота.. просто не знам.. Всичко, което искам е само мъничко подкрепа и да ме пуска маааалко повече.. Какво предлагате да направя как да спечеля отново доверието и и да мога да излизам до по-късно.. опитвам се да и обясня, че ако нямам вечерен час никога не бих злоупотребила с това, но никои не ме чува.. само крясъци и викове.. и никакво разбиране!
Моля кажете ми какво да и кажа, защото аз вече НЕ ЗНАМ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: b269ff340f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти се радвай че имаш родители и че не те бият. Не се оплаквай! Вероятно спориш с нея или е по - строга. Дръж се уважително и когато не живееш под техния покрив ще се прибираш когато пожелаеш. Здраве! :-)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 81641e356c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   родителите ти искат да излезе нещо от теб

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b998493baf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   e*i q u gy*a, o6te 3 godini ti ostavat ot pandiza

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1e7c675117
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А като надуеш корема или се скапеш с наркотици, тогава кой ще ти е виновен?
Вие не разбирате ли, че ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ ОПАЗЕНИ от родителите си, поне докато не ви дойде акъла в главата!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7fdc5fc0fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   о мила как да ти кажа аз съм против такива родители но смятам че донякъде си права мила малко ти остава потърпи

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: ca90307086
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И при мен е така.. Само чи имам по голяма кака на която крещи също... Просто излез от стаята, запуши си ушите и си дрънай лалалала.. Аз така правя :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: fbefeb78d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мисля, че разсъждаваш доста детински. А мен питаш ли ме дето съм от София до колко ми е позволено да излизам? Не те упреквам, но после като ти се случи нещо тях ще обвиняваш нали. Тези, който те карат да се чувстваш като лапе и не ти дават да обикаляш улиците до 1-2 часа нали? Не знаеш какви ги има в днешно време може да те отвлекат и да не казвам какво да ти сторят. Имаше един такъв случай с братовчедка ми. Родителите и (вуйна ми и вуйчо ми) не и даваха да излиза много, защото не ги слушаше изобщо. Говореше им глупости от сорта: Вие не сте ми родители, Никога не съм ви обичала, Нямам търпение да се изнеса от вас, и какво ли още не. Бяха плакали една вечер, защото разбраха, че се вижда с едно "момче", което не беше свястно. Уж им е обещала, но на другата сутрин вместо да отиде на училище избягала с него. Вуйна хубаво, че разбра. Тя не си беше взела учебниците вместо това сложила в раницата си дрехи. И така подадохме сигнал в полицията все пак София е най-големия град кой знае къде са. Три дни я търсеха полицията. Вуйчо нито можеха да спят нито да ядат думичка не даваха да им се каже биеха си успокоителни за да могат да поспят за по 1 час. Кога е ден кога е нощ не знаеха. На четвъртия ден полицията ги е намерила до някаква бензиностанция и ги арестували. Там 2 дни ги държаха в пансион (като дом за деца) и накрая знаеш ли какво се оказа. Че "той" за всичко я е лъжел като: къде учи, къде живее, как му е името дори. А най-учудващото беше, че се оказа, че е било момиче. Представяш ли си то, ако го погледнеш ще си кажеш, че е момче даже полицията отначало са го мислели за такова. Обаче като са им казали да си дадат документите всичко е станало кристално ясно. Както и да е казах ти това, за да си вземеш поука. Тя много пъти е бягала, но за по няколко часа не за цяла седмица та и повече дори. Щяла да се хвърли в влака веднъж ужас това момиче не знам. Тя ми е втора братовчедка, но това няма значение.



Йоана

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 44d29b33ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз съм от Бургас и този месец навършвам 15. Зимата часът ми е около 20:00, а ако ходя на нещо извънкласно се прибирам веднага след това. Лятото часът ми е до 22:00. Повярвай ми, знам какви ги вършат децата, които ги оставят до късно и ги пускат по купони. Не мисля, че искаш да станеш като тях и родителите ти с право ти слагат вечерен час. Все пак съм около твоите години и много добре познавам тинейджърското мислене.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker