Как да си върна приятелките? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да си върна приятелките?
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 2743 пъти
Здравейте, от много време се чудя дали да не споделя това и накрая се реших. Та става дума за приятелите и приятелките, които имах преди време. Значи преди около 4 години ми се наложи да замина за чужбина. Доста далеч от България. Но продължихме да поддържаме връзка.. Аз като се прибирах, те събираха целия клас и идваха да ме видят, излизахме на кафе почти всеки ден. С две думи - бяхме близки. Но от миналото лято всичко се промени. Не се обаждат, звъня им аз, не се интересуват дори кога се прибирам... И това много ме натъжава.

Разбира се, знам, че те там имат друг живот и това ги е променило донякъде, но ми липсват и искам отново да бъдем приятели. Освен това, разбрах, че не ме приемат. Мислят си, че съм голяма надувка заради това, че идвам от чужбина и става по-зле. Пък и аз не съм особена хубавица и не мога да се впиша в техните компании, които и без това не ме приемат. Дори момичето, което ми беше най- добра приятелка 8 години вече даже не ме пита "Как си?". Мисля си, че е нещо от характера ми.. и искам да се променя, но незнам как... Дайте съвети.. Как мога да си ги върна?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 29 дни
hash: 5edab669d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   С времето, хората се променят наясно си с това, нали? Отишла си в чужбина, нови хора, ново начало, изобщо нов живот. Обстоятелствата са те променили - разбери какви са промените, положителни или отрицателни?

Глупаво е да мислиш, че не можеш да се впишеш в тяхната компания само защото не си "мис хубавица". Красотата не определя компанията. По външност може да се МИСЛИШ за по нисша ( всъщност, не е така, но това е породено от въображението ти), но по характер да си нещо много повече от тях. Самия факт, че искаш да си ги върнеш отново, показва какво са значили и значат за теб. А от реакциите им можеш да съдиш, какво си значила ТИ, за тях.

Ако надникнеш в себе си и се увериш, че промените са положителни - покажи им го.

Ако не можеш да разбереш дали си се променила - питай тях. Събери ги, и поговорете. Попитай ги на какво се дължи това тяхно държание. Нека ти обяснят в каква насока си се променила, за да можеш да коригираш това, ако имаш желание.

Най - вече поговори с най - добрата ти приятелка. Кажи й, че ако найстина е била и Е такава, никаго не би те оставила. Ако е постъпила така с теб, защото мисли, че си надувка, покажи й, че греши. Не всеки който ходи в чужбина, става боклук.

Никога не съм вярвала, че "незнанието е блаженство"- най-гадната истина е по-стойностна от най-прекрасната илюзия... затова търси истината (причината).
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 29 дни
hash: 9138eaf56c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Това, което приятелите правят, когато познат успее в нещо или постигне е доста срещана черта на младите българи според мен.

От собствени наблюдения знам, че когато човек се разграничи с нещо от други хора или по някакъв начин съумее да бъде различен и да постигне нещо по негов адрес се изсипват много глупости. Говоря за коренна промяна на отношението и най-вече приказки зад гърба, а те лично мен най-много ме дразнят. Изобщо купища словесен боклук се излива. Може би трябва да опиташ да си намериш нови приятели. Това, че сега са започнали да се държат с теб означава, че те винаги са имали такива предпоставки. А ето я и причината :)


*Syndrome

 
  ...
преди: 15 години, 28 дни
hash: 7404d12dd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей :) виж сега значи отиди при тях и без да ти пука много много им кажи че искаш да поговорите кажи им всичко все пак са ти приятелки или поне били и ако ти се направят не интересни ти се направи два пъти повече и тфа е бийм им шута и толкос те после сами ще те потърст дръж се на ниво и не си смъкваи цената ;) не бъди мекошава може да ти е гадно, но бъди по лоша с тях!!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker