На 15 и без цикъл, а той иска да го правим! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

На 15 и без цикъл, а той иска да го правим!
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2695 пъти
Здравейте, дама висока съм хубава съм...
Накратко вече съм на 15 и преличам на истиска
И така най-накрая намерих перфектното момче обичаме се той е много търпелив, но вече го усещам как едвам няма да ми се ''нахвърли''...
И така знам, че е срамно и майка ми не го одобрява, но тук е въпросът ми Мога ли да правя секс без да имам цикъл и ако да какви ще са последиците??
Моля без убиди всеки прави своя избор...
Благодаря предварително...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: dbed656532
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „И така знам, че е срамно и майка ми не го одобрява“

Първо осъзнай, че сексът не е срамен и се обраозвай сексуално. Осъзнай също, че майка ти го одобрява, щом те има теб, нали? Не съди по думите, а по делата на майка ти. За разлика от теб тя прави секс.
Наред с пиенето, спането, храненето, сексът е основна човешка нужда. Нещо повече - ние пием, храним се и съществуваме, за да се възпроизведем и да продължим вида - малко едностранно погледнато, но сексът е в основата не само на нашето раждане, но и на цялата ни цивилизация, защото без секс няма раждане, без раждане няма нови бебета, без нови бебета - няма нови хора и в рамките на 50 г. и човечеството би и изчезнало. Нахаос ще са всички постижения на човечеството, ходенето до Луната и боричкането за петрол. Затова и сексът не може да бъде срамен и мръсен, смешно е да го твърдим при положение, че живеем в крайна сметка, за да се възпроизвеждаме - тоест, за да правим секс!

Второ - много, ама много спешно отивай на гинеколог. На съвременните момичета им идва от 8 г., до 16 г. се смята за „нормално“, но едно ще ти кажа - трябва да се консултираш с гинеколог. Може да имаш някакво заболяване (поликистозни яйчници, хормонален дисбаланс, твърде ниско тегло). Не слушай жени от старите поколения, когато е било нормално да им идва и на 18. Вашето поколение в целия развит свят има по-бързо развитие от всички поколения до сега. Учените го отдават на добрите условия за живот и най-вече на силната и качествена храна. Гинекологът ще ти вземе само кръв и ще те гледа с видеозон през корема (като при бременните), няма да ти „бърка“, спокойно. Просто бъди сигурна, че си здрава, защото на 15 и без цикъл... имаш още една година, но не повече. След това веднага се изписват силни медикаменти. Познавам момичета, които не са предприели мерки навреме и сега им е трудно и да заченат, и имат проблеми с тегло, с цикъл.

Колкото до секса - разбира се, че можеш да правиш секс, но искаш ли? Сексът не е срамен, не е лошо нещо, когато е желан и доброволен от двамата. Без цикъл ти дори не можеш да забременееш, но си остава рискът от полово предавани болести, а и не знаеш, кога може да ти озрее яйцеклетка все пак, да забременееш и да не усетиш.
Затова - решавай ти самата, дали искаш или не, но държи да е с презерватив. Ако обаче нямаш полов нагон и искаш да опиташ само заради момето, тогава не е правилно. Тялото си е твое - не е на майка ти, не е на приятелят ти. Последствията от нежелана бременност и болести ще са си само за теб. Само от теб зависи, дали ще съумееш да се опазиш от тях или ще станеш поредната жертва на ниската сексуална култура на децата на родителите, които твърдят, че сексът бил срамен.

Мили родители, образовайте децата си, не превръщайте темата в табу, за да не сме на първо място в ЕС по нежелани бременности сред младежите. Водете дъщерите си на лекар, когато забележите, че развитието им не е съвсем нормално.

На авторката мога да препоръчам още да прочете за техниката „Петинг“ (Petting), която е много разпространена сред младежите на найната възраст на Запад. Накратко - става дума за взаимно задоволяване с партньора чрез взаимно галене (от там идва и думата) с ръце и език. Предимството е, че е невъзможно забременяването, защото няма истински полов акт при Петинга. ХИВ също не се предава по този начин.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 47ffaa8940
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти искаш ли да правиш или момчето иска? Ако те обича ще изчака... Според мен, изчакаи още малко.. И аз сам на 15 ама моя ме чака... В края на краищата решението си е твое...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: eb4c8a9f66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Да, всеки прави своя избор, а ти изглежда си избрала да си неграмотна и необразована в сексуално отношение.
За останалото №1 е прав/а.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d659a42e8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напълно подкрепям №1, гинекологичния преглед е задължителен при теб. Що се отнася до секса, ще ти кажа, че аз започнах полов живот на 21г. и сега имам жена и три деца. Просто организма ти не е достатъчно развит за да изпиташ удоволствие от секса, а той се прави по две причини за да се създаде поколение или за взаимно доставяне на удоволствие. При теб нещата явно ще се сведат до няколко минутно епидермално търкане по задължение, с как го каза "идеалния", брейййй.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ce89b177ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ако секса е толко важен, оставете я да я опъне оня и да я напусне след още неколко опъвания, и тя, като е толкова важен секса, ше почне да го прави просто ей така-понеже е важен, прехвалвате го.

За секс има време. Много си малка за секс, следващото което е. Тоя със сигурност ще те напусне.
Като цяло, важно е да си се самозадоволяваш когато имаш нужда, а не веднага да търсиш някой, който да те оправи, понеже си се разгонила.

Недей да се впрягаш толкова много в нещата. Има време.
Като един ден намериш свойта половинка, ше си правите секс, вече по-малко ше се налага да се самозадоволяваш.
Заедно ще си задоволявате тая нужда.
Но просто да почнеш ей така, като спорт да го практикуваш-излагаш себе си, продаваш се, изневеряваш на себе си.

Мисля че една красива жена, трябва да се отдаде на този който наистина я заслужава (макар и тоя да е некакъв лъжльо) но просто ей така да спи с различни мъже, но да отказва да се самозадоволява... тва е смешно.

Тва ми е мнението. А ти, естествено сама си решаваш какво да правиш. Щом се обичате (не ви познавам естествено) направете го, ако се чувстваш готова и ако го искаш. А тва дето майка ти мисли, че е неправилно-неправилно е, защото си твърде малка.

Даже много от нещата все още не ги разбирате. И поради липса на знания, стават гафове, грешки, за които може да съжаляваш цял живот.
Ето за това по-добре е да понаучите малко повече за секса и за мъжкото тяло, за женското тяло и тогава вече може да се каже, че сте готови.

Едно Момче-20г.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c4ef39e192
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря НА ВСИЧКИ!!! Ще отида на генеколог и това е!
Благодаря отново! От: авторката.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 11b8d2257f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Според мен не бързай да го направиш с приятеля си. Още си млада и сексуалният ти живот е пред теб, а ако приятеля ти наистина много те обича и както казваш е търпелив ще те разбере (че може би още не си готова) или ако си готова се увери, че наистина го желаеш. :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4f5d2046cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Еми, ако ти се ебе се ебете... какъв е проблемът, че сексът да не зависи от цикъла ти- хората се ебат на всякъде. Пък като трябва ще му правиш свирки.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker