Той е болен от ревност! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той е болен от ревност!
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2698 пъти
Здравейте!

Аз съм момиче на 17 години с приятел на 21.. Съсипва ме тоя човек.. от 9 месеца сме заедно в началото всичко беше окай.. После заминах за Бг за 1 месец понеже не живея в България и се почнаха едни караници постоянно плачех зареди него.. щяла съм да му изневеря щяла съм това.. щяла съм онова.. с който и да изляза се сърдеше.. всеки ден към 11 12 часа си бях вкъщи и пак не беше доволен.. с времето обаче аз изстинах към него.. Защото при всяко мое излизане той трябва да се сърди да ми крещи и да ревнува.. а аз почти не излизам стоя си вкъщи само и само той да е доволен и вчера един път от 2 месеца съм решила да изляза и той да ми се сърди и да крещи.. да окей бяхме 3 момчета и 2 момичета.. но все пак той ме задушава.. а проблема е там че не живеем в един и същи град.. и няма как постоянно да сме заедно.. вие знаете ли какво е момиче на 17 години постоянно да плаче и да му е кофти и да не излиза зареди някакъв си там!? .. а като му кажа да се разделим се почва.. аз не искам.. почва да реве да се самоубива да ми се извинява да ми се моли и просто ми е жал за него.. повече нищо нямало да е същото.. и аз му "повярвам" и след няколко дни пак същите караници..
Да признавам че и аз понякога му крещя но просто той ме принуждава понякога просто като видя че ми звънни лошо ми става.. дразни ме от най малкото нещо.. Да не говорим за половия ни живот.. НЕ ИСКАМ просто не искам да го правим понякога.. дразни ме и не искам.. но пак го обичам не като преди но го обичам.. ТОЙ Е БОЛЕН ОТ РЕВНОСТ.. направо вече не знам какво да правя.. Писна ми постоянно да ми казват къде да ходя с кой да излизам и какво да правя и в крайна сметка да ми се сърдят.. та на мен родителите ми не ми казват какво да правя той ще ми казва.. Просто ми писна.. Искам да съм като другите мой приятели постоянно се забавляват, а аз постоянно съм нервна и постоянно плача.. Това не е нормално...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 547635a982
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сама каза, че вече си изстинала към него. А и от целия ти разказ не виждам никаква любов от твоя страна, а само едно разглезено момиче, което не страда от липса на внимание.
Не защитавам приятеля ти, защото не харесвам чак толкова ревниви типове. Според мен той нещо се е лигавил нарочно е искал да се поскарвате от време на време... Зарежи го. Няма смисъл да си с човек, който не обичаш.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 28c9ec2ccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Доста се съмнявам, че го обичаш. Любовта ти не съответства с епитета, който лепна на приятеля си -"някакъв си там". Мисля, че е най-добре да се разделите. Да стигнеш до там да не искаш и секс да правите с две думи си означава провалена връзка. Казваш, че ти е жал за него, защото те заплашвал, че ако се разделите ще се самоубие. Ето още едно доказателство, че не си лудо влюбена. Жал ти е, съжаляваш го, но ако не те заплашваше с удоволствие щеше да го напуснеш, нали? Не стой с него от съжаление. Щом нито ти, нито той е щастлив какъв е смисълът?

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ffa70f4ac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ох, мила.. Повярвай ми, знам точно през какво минаваш.. Аз съм в подобна ситуация. Упреква те, постоянно намира за нещо да си виновна, когато не успее да те "наддума" и да те опровергае с логика прибягва към "аа, обръщаш другия лист", "така ли ще играеш", "Млъквай".. Понякога е направо смешно да виждаш как "мъжът" до тебе е истинска кифла..
И когато вече решиш, че и ти имаш право на свобода, без "некъв си там", както добре го наричаш, да ти дава тон на живота, и му кажеш "Не мога повече" се започва: самоубийства, сълзи, извинения, така ли ми се отблагодаряваш за всичко, което направих, без теб живота ми ще свърши, ти си ми всичко...
Аз му вярвам, че ще се самоубие, вече е правил опити в миналото.. И не искам да ставам убийца.. Затова продължавам по същия начин.. да се самонаказвам и самонаранявам. Да плача.. нервите ми да разкъсват вътрешностите ми през ден. Спрях да мисля трезво - буквално, паметта ми се прееба. Училището върви зле.. (На 18 съм). Превърнах се с бледо копие на това, което бях.
И ооо, колко злобна станах.. Колко агресия и негативна емоция натрупах в себе си, спрямо него и всички жалки мекотели от неговия пол. Как го стискам и удрям, когато се борим. Как го гледам, когато се караме...
Аз лично не знам какво да правя. Нали съм уж добра, не искам да отнемам, макар и косвено живота му.. Мразя се. Мразя него. Мразя гласа му. Погледа му. Мразя как отпива от кафето си. Как се смее. Мразя как пречупва всичко в мен и ме превръща в роб на емоциите ми. Мразя, когато ме докосва. Мразя, когато се налага аз да го докосвам..
По принцип имам един план.. Насърчавам го да учи, не е глупав иначе, може да изучи нещо. Бива го с компютрите. Когато си намери хубава, доходна работа, която да му харесва и живота му се пооправи.. тогава мисля да го напусна. Ако е останало нещо от волята ми и желанието ми за борба дотогава. Аз се забърках с него, вината си е само моя. Сега - ще трябва да проявя търпение, да му помогна да харесва живота си и да започна да мисля за моя в последствие.
А ти... ако ти стиска и не си тъпа като мен - остави го сега, преди да е поискал да заживеете заедно примерно.. Знай, че след време.. ще става по-зле. Няма да ти дава да си покажеш носа навън, няма да ти дава да учиш, да работиш - понеже, разбираш ли, ще има мъже около теб. Ще ти направи няколко дечица да има с какво да се занимаваш, докато домакинстваш и с живота ти окончателно ще е свършено. Не го позволявай. Прояви повечко разум и лошотия от мен и го остави да си троши главата какво му е кеф! Искрено ти желая успех, мила..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e6bf64a280
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това момче определено не е за теб, нито ти за него. Личи си, че не го обичаш, а и мисля че никога не си го обичала.
Ревността наистина убива до някаква степен чувствата, но има ли желание за промяна от страните, може да се промени. Това момче явно е такъв характер и ти няма да го промениш. По-добре го остави да си търси щастието и ти своето, няма смисъл да се тормозите взаимно. Успех.

Муцито.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f5b579b5fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Като те чета - лика-прилика сте си двамцата. И да се разделите, пак подобни ще си намерите.
А ти лично - начеши катерицата и чак тогава мисли за сериозна връзка. Сега е малко като детската градина.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f6527737bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Момиче, аз също имам адски ревнив приятел и сме заедно от една година и почти месец но аз търпях всичката му ревност защото веднъж направих една простотия но не кой знае чак колко голяма и от тогава се почна нон стоп караници аз не стига че се чувствах адски виновна ами и той ми наливаше още и още вина и търпях докато вече не можех повече и исках да го зарежа и реших да си отворя най сетне устата и му казах че няма да стане така. Ако не престане с тази ревност - лятото да се прибирам до 10-11 изляза ли с момче което не е гей леле мале а да не говорим да отида на дискотека дори само с момичета, просто да ме забрави защото аз повече не мога така обичам го страшно много но не мога да продължавам да си причинявам това. Накрая се кротна, макар че не сме водили този разговор веднъж или два пъти, често се е случвало и обещава че ще ме пуска на дискотека без него понеже той най често не може да идва с мен и накрая ме пуска и на сутринта почва с цупенето, но сме говорили доста по тази тема - и аз се опитвам да не му давам никакви поводи за ревност и той да не ревнува от въздуха и така успяхме да постигнем някакво съгласие, то не може да е вечно и все се намира по някой друг скандал, но искам да кажа че е възможно защото все пак около 4 месеца съм търпяла всичко такова, имайки предвид че попринцип съм излизала само с мъжки компании и не съм срещала някой който да е по-ревнив от него. Така че с много усилия може да се справите. А и трябва да си напълно сигурна че ти има доверие защото ако ти няма просто всичко е загубено.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker