Кавалер за бала - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Кавалер за бала
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 5604 пъти
Здравейте!
Тази година ще съм абитуриентка. Когато започнаха да правят списък за бала се оказа, че само аз от момичетата ще съм без кавалер. В началото не го приех толкова зле, но колкото повече време минава, толкова по-ясно виждам как на балната вечер всички са си гушнали половинките и се забавляват, а аз седя в страни с поредна изпита чаша алкохол... "Спасението" ще ми е в чашката, а не искам! Отделно момичетата се държат презрително и надменно с мен като разбраха, че ще съм сама.
Няма да се забавлявам със свободните момчета, защото с тях сме в "никакви" отношения - 5 изречения на година сме си казвали, а и те са си някакви странни само пред компютъра стоят...
Реших, че трябва да си намеря кавалер, каквото и да става. За да пришпоря и себе си направих една глупост - Платих капаро за 2 ма! Но нашите не знаят, защото доплатих за второто място с мой пари... хахах не съм със всичкия си тези дни. Сега съм си поставила за цел да контактувам с повече момчета. Искам да се сближа с поне 2ма, и да превъзмогна себе си, а в последствие ако нещата се развият добре ще поканя някой от тях да ми кавалерства.
Ако плана не проработи, вероятно ще се съсипя тотално...

Според вас имам ли някакъв шанс поне да не се съсипя тотално? Дали мисията ще е успешна? Много ли глупаво постъпих с това капаро...?
П. С. Знам, че случката е детинска. Дано не ви разваля настроението, но поне можете да се посмеете на глупостите ми. Също знам колко важни са ми матурите и че трябва да си гледам учението, правя го!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 87303bb462
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има доста време, отпусни се и не мисли за бала. Любовта не пита и не чака покана, просто те връхлита и си принуден да я изтърпиш. Пък и в крайна сметка нищо не се знае сега сме октомври до май има 8 месеца, за толкова хората се разлюбват и се влюбват в нови, че някои за толкова надуват корема, други път съвсем изключват. Доста е рано да се преценя. Гледай си живота и не плащай на някой да те води на бал, защото това е като да се гушнеш в компютърните хакери (или пък геймъри, не знам). В края на краищата това ви е последната вечер, виждаш някой свободен и го информираш, че не може само да стои и да гледа, дърпаш го на дансинга или просто му правиш компания. Всичко ще мине наред, пък и нали затова си има и просто приятели.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: fba9526d0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На моя пък бал само аз и още 1 момиче от класа бяхме с приятелите си (тогавашните, защото към днешна дата няма и помен от тях :D) и това сега го осъзнавам като пълна глупост. Първо защото това си е твоя бал. Ок, искаш да не си сама и да се забавляваш - ами извикай някой твой братовчед или по близък приятел. Не си мисли, че ако си с гадже ще си прекараш незабравимо. Лично аз не си изкарах супер, защото гаджето ми си падаше леко ревнив и цяла вечер ме гледаше из под вежди с кой говоря, къде танцувам и т. н. А накрая, понеже му се било приспало и не му се ходеше на дискотека, се принудих да се прибера с него, нали се сещаш какъв бал съм имала. Плюсовете на това да си сам/а на бала са, че си гледаш себе си, не мислиш за друг, не ти се смачква настроението като го видиш примерно, че седи сам и не говори с никой или пък не се забавлява. Това е твоята вечер. Колкото до капарото - платила си го, така, че няма връщане. Аз ти предложих като вариант някой братовчед или познат, но изобщо да не ти пука и сама да отидеш. След 4-5 години ще се смееш на това, гарантирам! :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 50f0d5b71b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   АхАхХАхаа Защо не си резервираш и ресторант за сватбата хаха Искам да ти кажа, че няма нищо по-хубаво от това да си свободна на бала си. Докато твоите съученички ще се съобразяват с гаджетата си, на собственият им бал, ти ще можеш да се налудуваш за "последно". На бала да сте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с кавалер, на мен лично ми се струва остаряло. Естествено, ако имаш приятел и предцените да сте заедно в тази нощ е нормално, но ти нямаш и не знам защо реши, че задължително трябва да има някой до теб тогава???? Ще те линчуват ли, какво? Не могат ли да ти върнат парите за другото място? Ако няма такъв вариант, не си ли си намерила приятел, вземи с теб някой близък и готово. Големи каши, голямо нещо....

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 13d1f4fac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На моя бал пък само едно момиче беше с приятеля си за кавалер, и то понеже момчето го познавахме и малко или повече го приемахме за част от нас, така че... Всъщност момичетата предвидливо си бяхме "разпределили" момчетата от класа, някои даже се уредиха с по две дами. Всичко беше само за карането с кола и влизането (с моя кавалер само влязохме в ресторанта под ръка.... друг в въпросът, че година след като завършихме се събрахме... любовта не пита :) Та цялото нещо не е като романтична вечер с бални рокли. Не, това е последната ти вечер с класа, толкова ли сте си неприятни, че предпочитате всеки да си гледа гаджето и да не се чувства като част от цялото? Ти можеш да бъдеш свободна да танцуваш, да се радваш и да си купонясваш, можеш да танцуваш с всяко момче, с което искаш, не е нужно да се чувстваш длъжна да се занимаваш само с кавалера си, понеже той не познава никого освен теб... На бала има толкова моменти, които са си само за класа. Песни, на които всички се прегръщат и плачат... какво ще правят кавалерите тогава? Там ли им е мястото? Замисли се наистина за какво ти е цялата тая глупост? Иначе приятно прекарване и не си го слагай на сърцето!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c2aa44ef94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм момче. Тази година завърших. Имах две дами на бала. хахахаха смешно. И двете си имат гаджета а бяха с мен. Не е задължително да ти е гадже. Но ако искаш външен се предлагам мене. Много ми липсва моя бал.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 95269b9cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Искам да съм с кавалер и аз, защото с класа така и не си станахме близки. Тези момент с песните и сълзите са ми безкрайно комични. Всъщност искам някой, който да ми е близък в този момент, защото от целия клас ще ми липсват 2-3 човека...
Късметлия си ти, авторе на последното мнение :) Ще имам в предвид предложението ти.
Благодаря Ви за отделеното време :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 367bd759ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако ми кажеш от кой град си (и ако съм от същия), бих изкарал още един бал... Костюма така си стои... (180 висок, 75кг, фитнес маниак/боксьор). Аз съм от Силистра. И за мен глупаво си постъпила за капарото. Можеше да не бързаш - сега ще ти бъде още по-неудобно когато до теб мястото е празно... Ти си момиче забога! Никое момче няма да откаже ако му предложиш. Ние сме срамежливи по природа. В България е прието - не питай момичето, защото ще излезеш като "загорял" или ако тя откаже като тъпак. Ако ти не кажеш, ние няма да реагираме. А тези от класа ти, мани ги - компютърджии, такива са ми най-омразни.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 045e36862b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Хей, тази твоя откаченост... допада. Никак не е лошо.

Платила си капаро за двама. Супер. Искрено се надявам мисията ти да е успешна. На моя бал не даваха да сме с половинките си... Та... и аз така бях. От целят клас, аз без кавалер, е да ама... Точно в началото на май, открих любимия си, с когото се разделихме де. И... ами... Може да го срещнеш, когато най - малко очакваш, мила. Повярвай.

С теб съм.

Ел:)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a118546aab
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

9.   и аз се предлагам аз тая година ще съм абитиурент ако може да ни свържат

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 48e6518ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   отиди и се забавлявай и си мисли че няма да ги видиш тия лицемери повече:))))
ей като прочетох N 5 ме хвана яд че бала ми мина, пу щях да си го взема с мене а не да танцувам с тъпаците от класа ми:)))))
f*24*

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 13d1f4fac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 6, жалко, че тези неща са ти комични, явно не си попаднала на клас. Уверявам те, че изобщо не е смешно да се разделяш с хора, които са ти буквално като братя и сестри и всеки поема по пътя си. Но тези емоционални моменти са само за хубавите сплотени класове. За жалост не всички имат късмет да попаднат в такива и им остава само да се присмиват.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c2aa44ef94
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   от 5 до 7

абе брат ти ли луд да си сложиш мерките тук хахахах
момичето ще си намери кавалер. ама ако трябва и аз ще кажа нещо за мен -доста съм хубав не искам да се хваля но бил съм манекен но нашите не ми позволиха за много време (тренирах футбол и нямах време за училище )... града няма да казвам но е доста по-голям от Силистра

Аз чакам да има още заявки за кавалер... Какви ли не индивиди ще изникнат хахахахахахахахах

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8564978b1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   има време - аз си намерих кавалер месец преди бала и едно друго момче ми предложи 5 дни преди бала да отиде с мен. Просто още е много рано и не виждам защо го мислиш толкова. Също така аз не възприемам под кавалер задължително гадже - аз отидох с един мой съученик, с който нямахме връзка. Просто живеехме в един квартал и решихме, че е най-практично да отидем заедно, а и се познаваме от деца. Другото момче, което ми предложи да отидем заедно пак беше от класа ми и седяхме доста години на един чин.
Важното е да ти е весело, а не с кого ще отидеш.
Също така не разбирам сегашната мода гаджето ти задължително да е с теб - балът е за да се съберете за последно с класа ти, да се видите и да отпразнувате успешния завършек на 5 години учене и общи неволи. Хубаво е да се сподели такъв момент с приятеля, но смятам, че това е на първо място денят за класа и на второ за гаджетата, с които тъй или иначе излизаме редовно, ходиш на море заедно и т. н.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 391c2d1e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Добре де, представи си, че си си намерила кавалер или си имаш нов приятел и отидете на бала, след време ако се разделите и на половината снимки и видео си с него какви чувства ще предизвикат у теб? Само ще съжаляваш и ще се питаш как си могла да бъдеш с него на бала.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker