Самотно ми е - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Самотно ми е
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 6201 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 16 години. Искам да ви споделя моят проблем. Не знам дали е точно проблем и знам, че има много хора в моето положение, но аз пиша тук, за да ми олекне по някакъв начин, защото вече не издържам! Понякога дори се чудя, защо съм се родила... макар, че нищо не ми липсва.. единственото нещо което ми липсва - това е любовта! Чувствам се адски самотна и това понякога много ме подтиска. Не знам защо става така имала съм само една връзка, която продължи 10 месеца, но после се разделихме, защото разбрах макар и късно колко "свестен" човек съм имала до себе си, но както и да е. Оттогава вече половин година много ми е самотно. Единственото нещо за което мечтая е да имам истински приятели и приятел, който да ме обича истински... но това кой ли не си го мечтае.

Може да се каже, че имам приятели, но просто така за компания никой не ме изслушва и никой неможе да ми даде съвет. За разлика от тях аз винаги изслушвам хората и им помагам доколкото мога - а аз съм отново сама!Много хора ми казват, че съм красива и когато ме попитат: "С кой ходиш?" когато им кажа, че си нямам приятел и много се чудят как може да не съм си хванала някой предвид "красотата ми", но незнам някакси нямам чак такова самочувствие. Не съм и някоя задръстана, но в никакъв случай не съм надута. Винаги покрай мене е забавно, смеем се, приказваме си какви ли не глупости, забавляваме се, но когато се прибера в къщи просто се замислям, че понякога дори се правя на "клоун" пред другите само и само да не мисля затова, че ми е самотно!

Аз по принцип ги разсмивам и правя така да го нарека "шоу"когато сме навънка, а другите се смеят и никой не разбира какво ми е отвътре. А когато завържем сериозен разговор като им кажа, че не мога да намеря никой свестен и те започват:" Да бе неможиш... толкова си красива се ще си намериш" и нищо повече просто спирам да приказвам на тая тема. Когато видя навънка влюбена двойка и много се радвам, но и тайно им завиждам затова, че не съм като тях ;( Много ще съм благодарна ако някой обърне внимание и прочете историята ми пишете коментари каквито и да са те! Благодаря Ви предварително!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: ccb60830be
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Охх мн гадно и при мен е същото :( аз съм момиче на 15

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: c509fb1441
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Леле все едно чета моята история с тази разлика че аз съм момче и не съм имал толкова продължителна връзка, и моите приятели са колкото да се каже че имам приятели кой по гаджета, кой някъде другаде :| И аз така все не мога да намеря правилния човек, понякога направо се отчайвам, но бързо ми минава, ако ти е много самотно пиши ми на е-майл: qsw@mail.bg

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 8db1b5ebc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Виж аз съм момиче на 13, но ако искаш ме потърси на ludoto_momi4e. Често се чувствам като теб. Опитвам се да говоря с приятели, но напразно. Споделям и с майка си, но и тя не ме разбира. Аз изслушвам всеки за всичко, но на никой не му хрумва да изслуша мен. Винаги оставам недоразбрана или недоизслушана. Понякога дори се чувствам нежелана от никого.. Така непотребна и излишна, а и на мен също както и на теб нищо не ми липсва.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 4c5f51717e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хей не се отчайвай горе главата и аз имах същия проблем беше ми адски самотно всички мой приятели бяха обвързани и само за това колко им е хубаво приказваха ... а аз се чувствах толкова самотна .. но ето че и на мен ми се усмихна щастието .. недей да мислиш толкова за това ще намериш човек за теб не бързай .. сега е момента да се забавляваш .. за купони и други щуротий не мисли за самотата .. мисли за това което те очаква
Be happyy :)))))

SoFine ;]

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 50c5024aae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Любовта идва когато най-малко очакваш! Не се отчайвай, пък и си на 16 години има време за всичко. Все пак успех и ако искаш да споделяш с някого, можеш да ми пишеш ali09@abv.bg

 
  ...


...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 1f693733f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Колкото повече мислиш затова колко си самотна, толкова повече си го втълпяваш. Не мисли затова. Дай си време ще видиш, че нещата ще се оправят. Всичко ще си дойде по реда.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: dc76df568b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Не се притеснявай :) Има повече хора като теб, отколкото си очаквала. Аз лично ти завиждам дори, че си имала 10 месечна връзка. Сега разбираш, че има и хора в по-гадно положение нали?

Горе главата! За всеки влак си има пътници :-)


*Syndrome

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 6bce2cdd90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И аз съм като теб на почти 16, ама с разликата че не съм си имала още гадже, и аз понякога се чуствам така ама какво да се прави горе главата и напред. Нямам много приятели, но пък имам и знам че са ми истински, и винаги мога да разчитам на тях.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 08f92453a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката: Благодаря Ви много за съветите, ще гледам наистина да не го мисля толкова :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 76817f8c88
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Мила, да ти кажа честно, тази история все едно съм я писала аз дума по дума.

Знам колко ти е тежко и отлично те разбирам. Единствената разлика е, че аз никога преди не бях имала сериозна връзка като твоята. Бях си сама откакто се помня.

И на мен ми разправяха същите глупости - когато ме питаха с кого ходя и аз им отговарях, че не ходя с никого, те ахваха и не можеха да повярват, че "такова красиво момиче като мен може да е само". А не осъзнаваха, че така ме нараняваха още повече.

Меко казано ми тежеше и на мене самотата, но след толкова години бях свикнала с нея и с болката. Опитах се да устроя живота си така, че да не мисля много за това и да съм щастлива и без любов. Сама разбираш колко е безмислен и сив животът без любов, но...

Не искам да те обезкуражавам, бъди сигурна, че ще срещнеш подходящият човек, така, както го срещнах аз - точно когато най-малко очаквах. И той преобърна живота ми, показа ми какво е щастие...

Не спирай да се бориш, мило момиче, защото самотата е страшна и от нея много боли, но никога не се предавай.
Млада си, красива си, животът е пред теб. Не се отчайвай.
Много късмет и успехи ти желая, както и цялата любов и щастие на света! :)

 
  ...

...
преди: 15 години, 1 месец
hash: eda1146a3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Споко моме, всичко ще си дойде на мястото.
И малко извън темата - направи ми впечатление, че пишеш доста грамотно, за което те поздравявам. Който виси тук редовно ще разбере за какво говоря.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 37bc764f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ето ти няколко полезни съвета, които мисля, че ще помогнат:

1. Започни да се занимаваш с нещо, което ще те откъсне от всички отрицателни мисли - имаш си хоби, нали?
2.Отпусни се и да не ти пука за нищо - факт е, че щом забравиш за проблемите си, сякаш един по един сами изчезват!
3.Прекарвай повече време с приятели и няма как да се чувстваш самотна!
4.Гледай от всичко да правиш майтап, да се смееш по-често, дори и на глупости и живота ще ти се види по-весел!
5.Любовта винаги идва когато най-малко я очакваш, "като слънчев лъч, дори и в най-тъмната нощ..."

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 8666cddb44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   forsaken...666 това ми е скайпа с удоволствие бих ти дал съвет защото абсолютно същото ми се случвва два поредни пъти, моче съм и с удоволствие бих изслушал цялата ти история. :)

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 6cf411c5f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Дамм повечето ,,приятели,, са такива тоест те изобщо не са ти приятели щом не умеят да те изслушат а те ползват само за забавление и аз бях така но се скарахме и сега се чувствам сама ако искаш ми пиши на скаипа beb4o02

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 65842882f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   И представа си нямаш колко те разбирам. Аз лично бих била по-щастлива ако замина нанякаде и се запозная с други хора. Щом с тези не става значи ще ти е по-добре при хора които би искала да опознаеш. А и тук таме можеш да намериш любовта.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker